Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Integos Josh Long talar vid OBTS v4.0 Mac-säkerhetskonferens

Integos chefssäkerhetsanalytiker, Josh Long, talade idag vid säkerhetskonferensen Objective by the Sea v4.0 Mac.

Joshs 25 minuter långa prattestamente heter, “n-1 och n-2: Ska vi verkligen lita på dig? Undersöker macOS-säkerhet i “fortfarande patchade” versioner.” Josh talade om diskrepanser mellan vilka sårbarheter Apple har fixat i macOS Big Sur i förhållande till macOS Catalina och macOS Mojave.

Du kan ladda ner eller se bilderna från föredraget. Du vill också registrera dig nu för att få Integos kommande vitbok för många fler fascinerande detaljer från Joshs forskning!

OBTS v4.0-konferensen streamades live den 30 september och 1 oktober 2021.

Om Joshua Long

Joshua Long (@theJoshMeister), Integos chefssäkerhetsanalytiker, är en känd säkerhetsforskare, skribent och offentlig talare. Josh har en magisterexamen i IT med fokus på Internetsäkerhet och har tagit kurser på doktorsnivå i informationssäkerhet. Apple har offentligt erkänt Josh för att ha upptäckt en sårbarhet för Apple ID-autentisering. Josh har bedrivit cybersäkerhetsforskning i mer än 20 år, vilket ofta har presenterats av stora nyhetskanaler över hela världen. Leta efter fler av Joshs artiklar på security.thejoshmeister.com och följ honom på Twitter. Visa alla inlägg av Joshua Long → Det här inlägget postades i Säkerhet och integritet och taggades Intego. Bokmärk permalänken.