Instagram Stories: Hur man skapar och laddar upp med Photo Booth Effect

0 Shares

Genom att tillÀmpa de senaste innovationerna som introducerats av Instagram-plattformen, som att lÀgga till berÀttelsealternativet, lÀggs tusentals anvÀndare till det varje dag. Liksom mÄnga andra appar som WhatsApp och Facebook, Instagram lade till Stories till sin plattformMed vilken du kan dela vad du vill och vÀnner kommer att kunna se den i upp till 24 timmar efter publiceringen.

PĂ„ grund av den stora popularitet som Stories har vunnit, Instagram har lagt till oĂ€ndliga verktyg för att göra din upplevelse enklare och rolig. Ett sĂ„dant verktyg Ă€r kĂ€nt som “Photo Booth” eller “MultiCapture” frĂ„n vilket du kan ta flera bilder samtidigt.

PÄ sÄ sÀtt kan du ta flera kontinuerliga bilder och sedan spara dem tillsammans utan besvÀr och pÄ nolltid frÄn Instagram kameraberÀttelser.

Hur ser fotobÄseffekten ut och varför Àr den sÄ populÀr pÄ Instagram?

Tack vare den stora popularitet som fotobÄset hade tidigare ville utvecklarna och ingenjörerna som ingÄr i Instagram-teamet lÀgga till en liknande funktion till detta. Huvudtanken var att skjuta unga mÀnniskor i olika poser pÄ varje bild togs de en efter en, precis som i fotobÄs.

Tack vare detta kan du glömma behovet av att spara varje foto som tagits innan du tar ett till, tack vare det faktum att du kan ta flera bilder och sedan ladda upp dem till dina Stories eller spara dem alla pÄ en gÄng. Dessutom, om montereffekten inte rÀcker för dina foton, kan du ocksÄ lÀgga till filter eller effekter till dessa foton.

Hur mÄnga bilder i följd tar detta Instagram-filter?

Effekten “Photo Booth” eller “Multicapture” som erbjuds av Instagram via Stories Camera lĂ„ter dig ta flera bilder kontinuerligt, sĂ„ att du kan spara dem tillsammans senare. Detta verktyg lĂ„ter dig ta upp till 8 bilder i radsĂ„ att du kan Ă€ndra poser med dina vĂ€nner i varje foto och sedan spara dem tillsammans.

Det hÀr verktyget Àr lÀttanvÀnt för anvÀndaren sÄ att nÀr du vill ta flera bilder Àr det inte nödvÀndigt att spara dem en efter en utan snarare du kan ta och spara 8 foton i rad. Dessutom, om du inte gillade nÄgon av de 8 bilderna och vill ta nya, kan du ta bort dem frÄn fotogruppen och ersÀtta dem med den nya du tar.

Hur kommer jag Ät den hÀr effekten pÄ Instagram-kameran?

Att anvÀnda en fotobÄs eller multicapture-effekt Àr vÀldigt enkelt, kan du göra det frÄn en Android-enhet eller en iOS-enhet. Dessutom kan den bara hittas genom att gÄ in i appen och gÄ till Instagram Kamerahistorik, pÄ samma sÀtt som vi kommer att visa dig hur du gör det:

  • GĂ„ in i Instagram-mobilappen och logga in pĂ„ ditt konto som vanligt du mĂ„ste gĂ„ till “din berĂ€ttelse” eller bara svepa skĂ€rmen Ă„t höger.
  • Nu kan du se en rad verktyg pĂ„ vĂ€nster sida av skĂ€rmen dĂ€r du ska trycka pĂ„ nedĂ„tpilen för att se fler alternativ.
  • Äntligen, du kommer att se effekten av “Fotobudka” eller “Multicapture”med vilken du kan ta upp till 8 bilder medan du fortfarande anvĂ€nder vilket filter som helst.

Efter att ha slutfört denna procedur du kan upprepa hur mÄnga gÄnger du vill sÄ att du kan njuta av denna fantastiska effekt, njuta med dina vÀnner och ta flera foton samtidigt med nya föremÄl varje gÄng.

Å andra sidan ocksĂ„ Det finns filter som simulerar driften av fotobĂ„s pĂ„ mĂ€ssorgenom att lĂ€gga till uttryckssymboler, smink och mycket mer för att fĂ„ dig att njuta av varje bild du tar. Allt tack vare det faktum att nya utvecklare varje dag, oavsett om det Ă€r filter eller verktyg, gĂ„r med i plattformens arbetslag för att skapa nya saker som kommer att göra Instagram till en unik upplevelse.

Alla bilder kan tas, med hjĂ€lp av Photo Booth-effekten kan de delas antingen med dina Instagram Stories, pĂ„ din profil, som en video pĂ„ trummor och mycket mer. Vad mer, Om du inte vill göra dem tillgĂ€ngliga i appen kan du bara klicka pĂ„ knappen “Spara”. sĂ„ att hela videon som spelades in med effekten automatiskt sparas i ditt fotogalleri.

0 Shares