Instagram -rullar kommer till Facebook till ingen överraskning

Instagram -rullar träffar Facebook

De Ankomst av rullarna till Facebook Det var något som vi kunde säga att vi alla tog för givet, en funktion som skulle komma att läggas till det viktigaste sociala nätverket för Mark Zuckerberg ja eller ja. Nu är det officiellt tillkännagivet och från och med nu kommer en Instagram -användare att enkelt kunna dela sitt innehåll på Facebook, utan att behöva göra någonting.

På samma sätt som du kan publicera de rullar som skapats och tidigare delats på Instagram, så kan Facebook -användare kommer att ha var och en av verktygen tillgängliga i det tidigare sociala nätverket för att skapa samma typ av rullar (ljud, augmented reality -effekter, timer, hastighetsändringar och multiclip). Så oavsett var du vill börja din video kan du ta den från en plats till en annan.

Det finns lite att berätta om integrationen och hur dessa hjul kommer att visas på Facebook. I grund och botten är gränssnittet detsamma som Instagram och de subtila skillnaderna måste hittas i de detaljer som möjliggör en bättre integration med stilen för varje nätverk, men både driften och allt som omger användningen av dessa korta videor är identiska. Så om du behärskar Reel making på Instagram kommer du också att bemästra det på Facebook.

En logisk och förväntad integration

Som vi har kommenterat är integration av Instagram -rullar inom själva Facebook -flödet i sig är inget som överraskar någon. På samma sätt som meddelandesystemet har integrerats var det också förutsägbart och logiskt att göra samma sak med dessa korta videor. Det konstiga är att de inte gjorde det tidigare, för från början var det redan känt att det skulle ha en hög acceptans.

För sedan TikToks ankomst och popularisering i allt detta för att skapa korta videor är sanningen att intresset för denna typ av format eller innehåll bara har ökat. Så mycket att det just nu finns korta klipp på praktiskt taget alla plattformar och särskilt de som konkurrerar mest med dem, till exempel YouTube med dess shorts.

ändå TikTok kommer att förbli kung Facebook -rullar kan fortfarande läggas ut och laddas ner TikToks för användning i andra nätverk. Så låt oss se om den regeln också gäller här som säger att om de upptäcker innehåll kommer det inte från den plattformen innan det kommer att minska synligheten för andra. Eftersom ett av Facebooks argument för att människor ska anamma användningen av Rullar på Facebook de låter dig nå en mycket större publik. För inte bara kommer publiken på Instagram att vara så mycket att läsa Facebook.

Relaterade Artiklar

Back to top button