Instagram presenterar en ny “foton av dig” -funktion, låter dig märka dina vänner som Facebook

Instagram presenterar en ny “foton av dig” -funktion, låter dig märka dina vänner som Facebook

Instagram presenterade en ny funktion i en uppdatering av både deras Android- och iOS -appar idag som heter “Bilder på dig”. Ja du gissade det, det här är ett nytt sätt att tagga människor eller saker på dina foton ungefär som hur Facebook fungerar.

“Foton av dig” -funktionen ger fromma Instagram-användare ett nytt sätt att fokusera specifikt på dina vänner under avsnittet för uppladdning av nyligen tagna bilder. När du har startat ditt fotofilter eller gjort dina vanliga bildredigeringar kommer du nu att märka att avsnittet “Dela foto” har en “Lägg till personer” -ruta. Klicka i den rutan så skickas du till din bild som låter dig trycka på områden som du vill märka människor med. Med funktionen kan du också tagga flera personer eller saker samtidigt.

Du kommer också att se på din profilsida en ny flik med avsnittet “Foton av dig”, som låter dig lura igenom varje foto som dina vänner vänligt har tagit av dig.

En liten svart ikon i nedre vänstra hörnet av bilden indikerar att bilden har taggats och för att se bilder med taggade personer kommer en enda kran att visas och taggar. Och om något av detta gick över huvudet kan du läsa mer om uppdateringen direkt från hästens mun på den officiella Instagram -bloggen.

Instagram för iOS version 3.5 är för närvarande tillgängligt för nedladdning i Apples App Store, och Instagram för Android version 3.5 är nu tillgängligt på Google Play.

Källa

Om du tyckte om detta kan du överväga att dela det

Relaterade Artiklar

Back to top button