Instagram kommer att tillåta publicering från webben direkt

0 Shares

Lägg upp på Instagram från PC

Instagram kommer att tillåta publicering från webben direkt
Det råder ingen tvekan om att en av de mest efterfrågade funktionerna på Instagram är att tillåta innehåll som ska publiceras direkt från datorn och därmed kunna glömma att behöva gå igenom mobilapplikationen för att göra det.

För just nu bara genom vissa tredjepartstjänster som bland annat Hootsuite eller Later låter de dig göra det, men de får betalt om du vill ha alla alternativ. Och om du tar till tricket som gör det möjligt att genom en förändring av webbläsaragenten – att få plattformen som du kommer åt från en mobiltelefon att skapa – att publicera på Instagram från datorn, så är det inte så att det varken är bekvämt eller hundra procent. fullborda upplevelsen.

Tillgång till Instagram från webben genom att ändra webbläsaragenten för att simulera att vara på en mobil och kunna publicera.

Lyckligtvis kan allt detta ändras snart, eftersom Alessandro Paluzzi har upptäckt vad som skulle vara en kommande uppdatering av webbversionen av Instagram som skulle göra det möjligt att göra all denna publicering från webben utan några begränsningar.

För just nu, när du går till Instagram från en webbläsare, är det enda som du kan göra följande:

  • Se berättelserna om alla de profiler du följer
  • Se publikationsflödet för alla offentliga profiler, de som du följer och är privata såväl som dina egna
  • Interagera med inlägg och gilla, kommentera, dela eller spara i din privata samling
  • Tillgång till direktmeddelanden och möjlighet att skicka nya eller svara på mottagna
  • Tillgång till inlägg, IGTV, sparade inlägg och var du har blivit taggad

Detta kommer att vara webbversionen av Instagram som gör att du kan publicera

Som du kan se på bilderna skulle detta vara den aspekt som webbversionen där Instagram arbetar skulle erbjuda för att låta sina användare publicera från en stationär webbläsare.

Praktiskt taget allt kan göras på samma sätt som i mobilapplikationen. Vilket innebär att det inte bara kommer att finnas möjlighet att ladda upp ett foto, utan också att använda filter på det utan att något misslyckas, lägga till beskrivningar, taggar och viktigast av allt: att vara kunna publicera videor .

Vad som är okänt är om det också kommer att ge alternativ för att ladda upp innehåll i andra format som de som erbjuds just nu med själva hjulen eller berättelserna.

Trots det, bara med den förbättring som en officiell lösning skulle förutsätta att publicera innehåll i flödet utan att tillgripa någon typ av knep och upplevelsen förbättras avsevärt.

En nödvändig nyhet, mer än iPad-versionen

Instagram DM webb

Som alltid händer, när Instagram visar ett möjligt alternativ som låter dig göra fler saker utanför appen för iPhone och Android-terminaler, är frågan som uppstår när kommer iPad-versionen att användas?

Instagram kommenterade redan att de inte hade några planer på kort eller medellång sikt att lansera en dedikerad version för iPad och just nu, så mycket som många användare vill ha det, skulle det inte heller vara vettigt.

Med iPad-versionen av Safari, som är densamma som Mac, kunde du komma åt alla dessa nyheter som kan följas av Instagram inom kort. Så behovet är inte lika stort som det var för några år sedan.

0 Shares