Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Instagram Converter: Hur man konverterar videor till Instagram

Du kanske inte vet, men en Instagram-konverterare är nödvändig när du laddar upp en video.

Att hitta en dedikerad Instagram-konverterare för att ladda upp videor till plattformen kan vara lite komplicerat. När allt kommer omkring, vilken typ av video stöder Instagram? Hur gör man detta på Instagram online utan att behöva ladda ner något?

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Stegen vi kommer att se nedan är kompatibla med PC Mac Android iOS och alla andra enheter. Videoprocessen för Instagram kommer att delas upp i två plattformar, datorer och mobiltelefoner.

På alla plattformar är skillnaderna väldigt små, hela processen består i princip av att gå till webbplatsen, ladda upp din video, använda videoomvandlarna, klicka på nedladdningsknappen och bara ladda upp den till Instagram.

Med stegen nedan kommer användaren att lära sig att konvertera videor till Instagram kan vara en mycket enkel process.

På datorn

 1. Gå till webbplatsen Online Video Converter via webbplatsen https://video-converter.com/pt/
 2. Det kan konverteras till vilket videoformat som helst, men Instagram är strikt och det bästa formatet är MP4. Beroende på det kan det bli nödvändigt att ändra storlek på videor till rätt storlek, vilket skulle vara 60 sekunder.
 3. Ladda upp din video till webbplatsen och välj lämplig upplösning för plattformen. Minsta upplösning för onlineomvandlaren är 320×240.
 4. klicka in inställningaroch i videocodec anger du H.264 och i audio codec anger du AAC.
 5. Sedan är det bara att konvertera videor utan begränsningar, vänta tills processen är klar.
 6. När konverteringen är klar lägger du upp din video på sociala medier, inklusive Instagram.

Med dessa steg på din dator kommer du att kunna njuta av den video du vill ha. Låt oss nu se hur du utför processen på din mobiltelefon.

Påpekar igen att stegen kan göras på alla system, från webbläsaren, oavsett om det är Android eller iOS.

På mobilen

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Om du redan är van vid att redigera Instagram-videor och foton på din mobiltelefon kommer processen nedan att vara väldigt enkel. Kom ihåg att storleksändring av videor för Instagram också är en del av onlineverktyget.

Du kan bara justera storleken, om du vill justera videotiden med Instagram-konverteraren kommer det inte att vara möjligt. Så försök att minska tiden för videon på något annat sätt, eller vid inspelning, sätt upp ett mål för att inte överskrida vad plattformen faktiskt accepterar.

 1. Gå till webbplatsen Online Video Converter via webbplatsen https://video-converter.com/pt/
 2. I videoformat för Instagram rekommenderas MP4 och längden måste vara det sociala nätverkets standard.
 3. Ladda upp din video till webbplatsen och välj lämplig upplösning för plattformen. Minsta upplösning för onlineomvandlaren är 320×240.
 4. klicka in inställningaroch i videocodec anger du H.264 och i audio codec anger du AAC.
 5. Sedan är det bara att konvertera videor utan begränsningar, vänta tills processen är klar.
 6. När konverteringen är klar lägger du upp din video på sociala medier, inklusive Instagram.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Med alla steg vi såg ovan kommer du att kunna konvertera videorna och använda dem på din egen profil. Allt vi såg här gjordes helt från mobiltelefonens webbläsare.

Om du inte vill fylla din telefon med fler applikationer, speciellt för Instagram-konverterare, är onlinemetoden bättre.

Men om du inte bryr dig om det, i operativsystembutiker, finns det ett brett utbud av omvandlare som du kan hjälpa till med.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

De allra flesta av dem är tillgängliga på Android, men iOS har också några på App Store. Det är dock viktigt att påpeka att vissa applikationer kan vara maskerade som möjliga bedrägerier eller till och med virus.

Så, oavsett vilken butik du laddar ner det från, titta på kommentarerna, recensionerna och sök efter det på internet. På så sätt kommer Instagram-omvandlaren inte att utgöra någon risk för dina enheter, och kommer också att hålla dina personliga uppgifter som själva videorna säkra.

Men vad händer om du i ditt fall inte vill ladda upp, utan hellre ladda ner videor från Instagram? Följ stegen nedan för att lära dig hur du utför processen.

Hur laddar man ner videor från Instagram?

Processen för att ladda ner videor är enkel och kan göras på exakt samma sätt på din mobiltelefon och dator.

I stegen nedan kommer vi att använda webbplatsen instawload, som är en av de mest använda av människor vid nedladdning.

Processen som utförs nedan kommer uteslutande att göras på datorn, men det är viktigt att påpeka igen att du kan följa samma steg på din enhet via webbläsaren.

 1. Gå till Instawload-webbplatsen via länken instawload.com.br/baixar/postagem-foto-ou-video-instagram
 2. Lämna hemsidan öppen och gå till önskat inlägg. Det är då Instagram-omvandlaren skiljer sig från att ladda ner videon.
 3. När du hittar inlägget på Instagram, kopiera dess länk.
 4. Gå tillbaka till Instawload och klistra in länken, klicka Ladda ner inlägget nu.
 5. Välj önskade upplösningar och det är allt!

Med dessa enkla steg kan du ladda ner videor från Instagram på vilken enhet som helst. Kom ihåg att dessa steg vi såg bara finns i ett av de många verktyg som finns för Instagram.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – ADSENSE

Genom att söka lite mer på internet kan du hitta många andra onlineverktyg, som är lika enkla och praktiska för användaren.

Att redigera videor, ladda upp, konvertera, allt detta är väldigt enkelt på det sociala nätverket, både med videor och foton.

Nu när vi har lärt oss de olika processerna med både Instagram-konverteraren och nedladdningen, berätta för oss.

Lyckades du följa alla steg vi såg ovan? Hade du några tvivel eller svårigheter att följa stegen vi såg? Berätta för oss i kommentarerna nedan och glöm inte att dela med andra.