Instagram-berättelser kan delas på Whatsapp

0 Shares

Det är Facebook fortsätter sin resa med integration mellan sina tjänster. Efter att ha börjat dela berättelserna från Instagram på Facebook och Facebook Stories på Messenger, snart kommer Instagram-berättelser att kunna delas direkt på Whatsapp Status.

Med den nya funktionen, som i fallet med Facebook, kommer en användare att kunna lägga upp en status direkt från Instagram, utan att behöva öppna Whatsapp.

När en WhatsApp-status publiceras direkt från Instagram kommer en social nätverksikon att dyka upp i hörnet av fotot eller videon som anger dess ursprung.

För nu är nyheten fortfarande kvar håller på att beta-testas med endast ett fåtal användare som har tillgång till den nya funktionen, men en Instagram-talesman sa:

Vi testar alltid sätt att förbättra Instagram-upplevelsen och göra det enkelt att dela med dem du bryr dig om när som helst

Med tillägget av den nya funktionen kommer Facebook att ytterligare integrera alla sina appar som har Stories-funktionen. Det är värt att komma ihåg att det sociala nätverket nyligen meddelade att WhatsApp Status och Instagram Stories redan har 300 miljoner aktiva användare dagligen.

0 Shares