Innovate Celebrate 2017 kommer att vara hem för några fina priser

0 Shares

Om du någonsin varit på Innovera Fira tidigare vet du att det är en entreprenörs dröm. Med mentorsessioner, starttävlingar och tillräckligt med cocktails för att göra en lama otrevlig handlar vår årliga konferens om att stödja och fira startande grundare och entreprenörer från hela världen. Och när det gäller den firande delen av ekvationen spelar priserna en stor roll i händelsens spänning.

Detta är den femte årliga Innovate Celebrate -konferensen och vi har på allvar förstärkt vårt prispaket i år. Från snabba intervjuer med välrenommerade acceleratorer och flitiga miles till gott om affärsresurser och inbjudningar till exklusiva startevenemang, företag som tävlar i Årets start tävlingen har mycket att se fram emot.

”Tech.Cos entusiasm för startandan är smittsam. Genom att samarbeta med dem utökar vi vårt uppdrag att göra en stick i världen, inspirera människor att fortsätta sin passion och hjälpa företag att frodas, säger Tristan Pollock, Venture Partner på 500 nystartade.

Nyfiken på vilka företag som bidrar till de fantastiska priserna som finns på Innovate Celebrate i år? Ta en titt på dem nedan.

Start Co. är en delutvecklingsgrupp, en delaccelerator och allt arbete. Denna venture -utvecklingsorganisation ligger i Memphis, TN, och bygger obevekligt upp grundare och deras startups.

500 Startups är en global riskkapitalfond med ett nätverk av startprogram med huvudkontor i Silicon Valley med över 350 miljoner dollar i engagerat kapital över fyra huvudfonder och 13 mikrofonder.

Techstars hjälper företagare att lyckas. Genom Techstars Worldwide Entrepreneur Network ansluter grundarna och deras team med andra entreprenörer, experter, mentorer, alumner, investerare, samhällsledare och företagspartners som hjälper deras företag att växa.

Dreamit är en topp-10 rankad global accelerator och riskkapitalbolag. De driver dragkraft och affärshastighet genom att ge startups tillgång till investerare, en försäljningspipeline och ett nätverk av resurser.

BusinessBlocks är ett venture-backed online-utbildningsföretag som fokuserar på småföretag. De är som en mini-MBA för alla som aldrig skulle få en traditionell MBA eftersom den antingen är för dyr, tidskrävande eller opraktisk.

American Airlines fokuserar på att erbjuda en exceptionell reseupplevelse över hela världen och betjänar mer än 260 flygplatser i mer än 50 länder och territorier.

Extreme Tech Challenge är ordets största starttävling med en all-star domare som står i spetsen av Sir Richard Branson som deras ankardomare och världens största konsumentelektronikshow i Las Vegas, CES, som en strategisk partner för semifinalen.

MOO.COM skriver ut ”MiniCards” och andra brevpapper från dina foton eller motiv som kan laddas upp direkt eller nås via Flickr, Picasa eller någon av Moos andra partnersidor. Varje kort kan ha en annan bild på det, vilket har gjort dem till något av ett samlarobjekt.

Se till att gå med oss ​​på Innovate Celebrate -konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att äga rum 9-11 oktober, och det hålls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

0 Shares