Inget öra (1) Indien pris satt till Rs. 5999 före lansering den 27 juli

Det Londonbaserade konsumentteknikföretaget Nothing bekräftade idag att dess öron (1) TWS-öronsnäckor kommer att kosta Rs. 5 999, billigare än priset i USA, Europa och Storbritannien som är satt till 99 USD / 99 € / 99 GBP. Den har redan bekräftat att den kommer att ha toppmodern Active Noise Cancellation som använder tre högupplösta mikrofoner och har transparenta element med Final Stretch #1 – Transparent Design, en kortfilm med teamet.

Det lovar en premiumbyggd och en användarupplevelse, tillsammans med ledande specifikationer, som ANC, som den tror kommer att vara den bästa i prisklassen. Den andra Final Stretch #2 – Pure Sound, kortfilm med Nothing-teamet och en metod för att stämma av örat (1).

The Nothing ear (1) kommer att lanseras den 27 juli kl 18:30 IST (14:00 BST) och kommer att säljas på Flipkart i Indien.

I en kommentar till priset sa Manu Sharma, Vice President och General Manager, Nothing India:

Indien är en viktig marknad för ingenting och och i samarbete med Flipkart ser vi fram emot att introducera ear (1) för indiska användare samtidigt som vår globala lansering. Det är viktigt för oss att tillföra värde till våra indiska användare från dag ett. Från och med örat (1), kommer våra produkter att vara unikt designade och lätta att använda. Framför allt kommer de att vara enheter som vi är stolta över att själva använda och rekommenderar till våra vänner och familj.

Relaterade Artiklar

Back to top button