Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Inget att meddela sin färdplan för 2023 vid sitt evenemang den 23 mars

Det Londonbaserade konsumentteknikföretaget Nothing lanserade earbuds (1) TWS i augusti förra året. Det verkar som att företaget förbereder sig för att lansera flera produkter i år eftersom det har schemalagt virtuellt Nothing (event): The Truth den 23 mars.

Företaget kommer att avslöja detaljer om sin färdplan för 2022 vid evenemanget, såväl som detaljer om en ny samhällsinvesteringsrunda, efter att den första var framgångsrik. En ny rapport från förra veckan sa att företagets första smartphone kommer att lanseras i april, och telefonen sågs i ett fodral i Carl Peis händer när han visade upp den för Qualcomms vd Cristiano Amon.

Ingenting tillkännagav också att det har samlat in 70 miljoner dollar i serie B-finansiering, leds av EQT Ventures och C Ventures och med deltagande från GV, Tony Fadell’s Future Shape, Gaorong Capital och Animoca Brands. Den nya finansieringen kommer att gå till att skala dess produktekosystem och etablera dess London Design Hub, sade företaget.

Den nya investeringen tar det totala insamlade av Nothing till $144 miljoner hittills, inklusive $1,5 miljoner från sin första community-investeringsomgång, som slog ett rekord för snabbaste $1 miljoner insamlade.

“Finansieringen kommer att användas för att skapa nya produktkategorier i samarbete med Qualcomm Technologies och dess Snapdragon-plattform, och utöka verksamheten vid dess nya London Design Hub, som leds av före detta Dyson Head of Design Adam Bates,” sade företaget.

Du kan gå till ingenting.teknik för att OSA till det virtuella evenemanget den 23 mars som börjar kl. 14:00 GMT (19:30 IST).

Carl Pei, Nothing VD och medgrundare, sa:

Med denna finansieringsrunda har vi bränslet för att förverkliga nästa fas i vår vision om en sömlös digital framtid. Jag är tacksam för stödet från vårt samhälle och investerare. Vårt första år var en uppvärmning, och vi kan inte vänta med att avslöja vad vi bygger på Nothing under det kommande evenemanget.