Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ingenting Telefon (2): Design, ny färg, Glyph-funktioner avslöjade

Uppdatering: Ingenting har officiellt publicerat bilderna på telefonen (2) i två färger och ett omdesignat Glyph-gränssnitt.

Ingenting avslöjade redan den främre designen på Nothing Phone (2) som visade ett hål i mitten, och designen på baksidan visade flera lysdioder för glyph-gränssnittet när man visade upp glyph-komponisten.

Idag publicerade YouTuber Marques Brownlee en video som avslöjar mer detaljer om lysdioderna.

Den här visar en ny grå färg istället för svart, och den ska även komma i en vit version. Den har fortfarande en platt display på framsidan, och baksidan är lätt böjd.

Placeringen av lysdioderna på baksidan liknar Phone (1), men i Phone (2) har mittdelen 6 separationer och har 33 adresserbara LED-belysningszoner, jämfört med 12 i föregångaren. Bara uppe till höger har 16 anpassningsbara belysningszoner.

Använd fodral med Glyph-lysdioder i Nothing Phone (2)
  • Volymindikator: Lamporna indikerar när du ökar eller minskar volymen
  • Timer: Belysningen justeras enligt timerns nedräkning
  • Uber och Zomato: Lamporna som en förloppsindikator för att indikera tiden innan hytten eller maten når dig
  • Appavisering: Du kan ställa in en app så att den alltid visar lysdioderna när du får en avisering

De nedre lysdioderna fungerar fortfarande som en förloppsindikator när du ansluter den trådbundna laddaren. Alla dessa är användbara bara när du lägger ner telefonen. Vi bör veta mer detaljer om telefonen (2) under de kommande dagarna, innan telefonen presenteras nästa vecka.

Källa