Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ingenting Telefon (2): 4700mAh batteri, lansering i juli bekräftad

Efter att ha bekräftat Snapdragon 8+ Gen 1 SoC för Nothing Phone (2), har företagets grundare Carl Pei i en intervju med Forbes bekräftat att telefonen kommer att packa ett 4700mAh-batteri, något större än 4500mAh-batteriet i telefonen (1) .

Vi kan förvänta oss att den kommer med stöd för trådlös laddning som introducerades med telefonen (1). Han sa att företaget sålde nära 750 000 enheter telefon (1). Företaget säljer fortfarande telefonen Telefon (1).

På frågan om att välja Snapdragon 8+ Gen 1 framför den nya 8 Gen 2 för telefonen (2), sa han att det är ett mycket mer optimerat chip med flera uppdateringar, och företaget prioriterar användarupplevelse framför att vara först i specifikationen . En annan anledning är också att hålla kostnaderna i schack.

Vi har fortfarande inte kameraspecifikationerna för telefonen. Benchmarklistor avslöjade 12 GB RAM och Android 13 för telefonen. Baserat på tidigare rykten kommer telefonen att få en FHD+ 120Hz AMOLED-skärm och upp till 256GB lagringsutrymme, men telefonen förväntas också komma i modellerna 8GB + 128GB och 8GB + 256GB, liknande telefonen (1).

Nothing Phone (2) kommer att lanseras i juli 2023, samtidigt som Nothing Phone (1) lanserades förra året. Den här gången kommer företaget även att lansera telefonen i USA tillsammans med andra länder. Den kommer att säljas på Flipkart i Indien, liknande telefonen (1) och hörlurar.

Källa