Ingenting lanserar Black Edition av ear (1) i Indien; tillkännager kryptobetalningar för köp och koldioxidneutralitet

Det Londonbaserade konsumentteknikföretaget Nothing har precis lanserat en ny hörlurar i svart utgåva (1), efter att de lanserade den vita versionen av sina första TWS-öronsnäckor redan i juli. Den har fortfarande ett distinkt genomskinligt fodral för att exponera tekniken, inklusive mikrofoner, magneter och kretskort, men den svarta utgåvan har en ny rökig finish och en mattsvart färgad silikonöronsnäcka och inre skal.

Andra specifikationer är liknande, inklusive en 11,6 mm drivrutin, Bluetooth 5.2, Active Noise Cancellation, upp till 5,7 timmars lyssningstid och upp till 34 timmar med fodralet. Den erbjuder också ultrasnabb laddning, så en 10 minuters laddning av fodralet ger upp till 8 timmars lyssning för en dags kraft. Fodralet har även trådlös Qi-laddning.

Prissättning och tillgänglighet

Nothing ear (1) kostar nu Rs. 6 999, efter en ny prishöjning. Black edition kommer att vara den 13 december från klockan 12 på Flipkart.

Innan den officiella försäljningen kommer Nothing att släppa #the100 first units of ear (1) black edition, som kommer att graveras individuellt från 1 till 100. I en första för varumärket kommer kunder att kunna köpa de begränsade upplagorna exklusivt på Nothing Kiosk, en ny begränsad installation som kommer att fungera från 11:00-19:00 GMT från och med den 4 december på Seven Dials, Covent Garden i London. Lagret kommer att vara begränsat och tillgängligt enligt först till kvarn-principen, sa företaget.

Globalt på nothing.tech kommer människor också att kunna köpa med Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD Coin (USDC) och Dogecoin (DOGE). Detta betalningsalternativ kommer att vara tillgängligt i utvalda länder (Storbritannien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Norge , Polen, Portugal, Spanien, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Sverige, Schweiz, USA, Kanada och Japan), exklusive Indien.

Inget öra (1) är nu kolneutralt

Dessutom har företaget bekräftat att ear (1) nu är koldioxidneutralt. Ingenting sa att det har arbetat med internationellt erkända tredje parter, som SGS med huvudkontor i Genève, för att självständigt bedöma och neutralisera koldioxidavtrycket för den första produkten i sitt ekosystem.

Koldioxidavtrycket på 1,78 kg för örat (1) kommer att avslöjas på en ny förpackningsetikett, som företaget hoppas ska ge användarna möjlighet att göra bättre informerade inköp.

Carl Pei, VD och medgrundare av Nothing, sa:

Ingenting är här för att göra en positiv skillnad. Vårt nyligen kolneutrala öra (1) är det första steget i vår resa mot hållbarhet. Med öra (1) har vi bevisat att nya idéer, från design till distribution, kan få resonans hos användarna och få tillbaka den känsla av spänning som har saknats i vår bransch. Vi hoppas att den här svarta utgåvan väcker några fler ögonbryn under de kommande månaderna och att fler tekniska varumärken lägger till koltransparensmärkning till sina produkter.

Relaterade Artiklar

Back to top button