Infinix X1 40-tums Full HD Android Smart TV lanserad i Indien till ett introduktionspris av Rs. 19999

Efter lanseringen av sin X1-serie med Android smarta TV-apparater i 32-tums HD- och 43-tums Full HD-varianter i Indien redan i december, lanserade Infinix idag sin 40-tums Full HD-modell i landet. Den har smala ramar som erbjuder högt skärm-till-kroppsförhållande för en uppslukande tittarupplevelse, har en elegant design och Infinix EPIC 2.0 bildmotor som använder algoritmer för att förbättra den övergripande bildkvaliteten och förbättrar ljusstyrkan, färgen, kontrasten och klarheten för att leverera en levande bildkvalitet.

Den har HDR 10 för naturligt bredare färgomfång och djup i kontrast mellan ljusare och mörka nyanser och 350 nits ljusstyrka som hjälper till vid (autoväxling) dimning och justering av ljusstyrkanivåer för att producera klarare och ljusare bilder på de högsta nitnivåerna. TV:n har också blåljusreducerande teknik implementerad på LED-panelens hårdvara och mjukvarunivå reducerar skadliga blå strålar som sänds ut från TV:n. Infinix Eye-Care Technology-lösning. Den har 24W boxhögtalare med Dolby Audio ger en rik, tydlig, kraftfull filmisk surroundljudupplevelse.

Infinix 40X1 specifikationer

  • 40-tums (1920 x 1080 pixlar) Full HD-skärm med HDR 10, HLG, 350-nits ljusstyrka, 5000:1 (dynamiskt) kontrastförhållande
  • Infinix EPIC 2.0 bildmotor, lågt blåljusutsläpp
  • Fyrkärnig Mediatek 6683-processor med Mali470 MP3 GPU
  • 1GB DDR4 RAM, 8GB internminne
  • Android 9.0 med inbyggd Chromecast, Google Assistant, Google Play Butik
  • Stöder OTT-appar, som Netflix, Prime Video, YouTube, Disney+Hotstar och mer.
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n (2,4 GHz), Bluetooth 5.0, 3 x HDMI, AV, USB 2.0 x 2, Ethernet, optisk utgång, Mini AV
  • Bluetooth-fjärrkontroll
  • 24W Box-högtalare, Dolby Audio

Infinix 40X1 kommer att säljas på Flipkart från den 6 augusti till ett introduktionspris på Rs. 19 999.

Anish Kapoor, VD för Infinix India, kommenterade lanseringen:

På Infinix har vi ständigt förnyat och byggt produkter som perfekt matchar kundernas föränderliga underhållningskrav. Efter att ha fått en fenomenal respons på våra 32” och 43” TV-apparater som lanserades förra året och ett imponerande betyg på 4,2 stjärnor på Flipkart, är vi nu redo att introducera den helt nya 40” FHD-skärmen Smart TV, som är mycket konkurrenskraftig på specifikationerna samt priset. Denna perfekta blandning av hårdvara och mjukvara kommer inte bara att säkerställa en säker tittarupplevelse utan också förstärka den övergripande visuella dragningskraften hos ett hem eller kontorsutrymmen. Användare kan inte bara komma åt över 5000+ Google-appar utan också spegla sina smartphones och bärbara skärmar för att se någon form av underhållning på storbildsskärmen. Infinix X1 Smart TV-serien vänder sig till ambitiösa användare som vägrar att kompromissa med stil och specifikationer samtidigt som de letar efter ett prisvärt erbjudande. Vi är övertygade om att de indiska massorna kommer att njuta av denna nya Smart TV som lovar uppslukande underhållning och är lätt för ögonen även efter långa timmar.

Relaterade Artiklar

Back to top button