Infinix Smart 5A lanseras den 2 augusti med en kostnad på 550 …

0 Shares

Infinix förbereder sig för sin nästa nybörjartelefon i Indien kallad Infinix Smart 5A. Enheten kommer att göra sin officiella debut den 2 augusti och kommer att vara tillgänglig via Flipkart. Företaget har också samarbetat med Jio för ytterligare fördelar för kunderna.

Låt oss först titta på erbjudandedetaljerna och sedan följa med vad vi hittills vet om telefonen.

Infinix-Jio-erbjudande för Smart 5A

Infinix har etablerat ett partnerskap med Jio under programmet ‘JioExclusive’ enhetslås. Det gör det möjligt för kunderna att få en återbetalning på 550 INR vid köp av Infinix Smart 5A som en del av Jio-prisstöd. Så här fungerar det:

Det kommer att finnas två alternativ –

  • Kunder kan omedelbart använda en rabatt på nämnda belopp när de köper från Jio POS auktoriserade återförsäljare. Återförsäljaren låser enheten med ett Jio-SIM (primärt SIM-kort).
  • För beställningar gjorda på Flipkart kan köpare ansöka via MyJio-appen inom 15 dagar efter köpet. När deras inloggningsuppgifter och enhetens behörighet har bekräftats måste de bara tillhandahålla ett UPI -handtag för att få en cashback på INR 550 direkt till sitt bankkonto.

Observera nu att genom att delta i det här programmet låses telefonens primära SIM-kort med en Jio-anslutning. Dessutom måste du använda detta Jio-nummer som det primära SIM-kortet i minst 30 månader. Så av någon anledning, om du senare vill lämna JioExclusive-programmet, måste du återbetala en del av den krediterade cashback som de fick tidigare. Vad detta belopp skulle vara är inte känt i nuläget.

LÄS OCH: POCO X3 GT med Dimensity 1100 SoC och 64MP trippelkameror lanserades

Hur som helst, här är telefonens viktigaste höjdpunkter:

Specifikationer för Infinix Smart 5A

Infinix Smart 5A

Infinix Smart 5A levereras med en 6,52-tums HD + vattendroppskärm. Telefonen kommer att drivas av ett stort 5000mAh batteri. Bakpanelen kommer att ha en fingeravtryckssensor och dubbla kamerainställningar, men sensordetaljerna finns fortfarande bakom gardinerna.

Enheten kommer att finnas tillgänglig i tre färgalternativ – Ocean Wave, Quetzal Cyan och Midnight Black. Och igen måste vi vänta till den 2 augusti för att få veta mer information om Smart 5A.

Infinix Smart 5

Samtidigt säljer telefonens föregångare, dvs. Infinix Smart 5, för närvarande till ett pris av 7 199 INR. Den hade kommit in på marknaden med en 6,82-tums HD+ vattendroppskärm. Telefonen har en dubbel bakre kamera med en 13MP-sensor och en sensor med svagt ljus. Selfiekameran innehåller en 8MP snapper.

LÄS OCH: Poco M3 Pro Review med fördelar och nackdelar: Ska du köpa den?

Infinix Smart 5 drivs av en oktokärnig Helio G25-processor i kombination med 2 GB RAM och 32 GB inbyggt lagringsutrymme. Enheten har ett massivt 6000 mAh batteri. Den körs på Android 10 OS.

Håll dig uppdaterad med oss ​​för de senaste uppdateringarna om lanseringen av Infinix Smart 5A.

0 Shares