Inbase Urban Fit och Urban Beep smartklockor lanserades i Indien från Rs. 3999

Inbase, en tillverkare av bärbara digitala produkter, går in på den indiska marknaden för smartklockor med lanseringen av två nya smartklockor; Urban Fit & Urban Beep. De har GPS, pulssensorer, Bluetooth-anslutning, god batteritid, pekskärmar och mer.

Inbase Urban Fit och Urban Beep smartwatches ansluter till en smartphone via Bluetooth 4.0 respektive Bluetooth 4.2. Urban Fit har en multi-touch-skärm medan Urban Beep har en touch-display. Båda smartklockorna har pulssensorer, GPS, IP68 vatten- och chockmotstånd och 8 sportlägen. Funktioner som är specifika för Urban Fit inkluderar samtals- och meddelandemeddelanden, kamera- och musikreglage.

Båda smartwatches har en bra batteritid på cirka 5-7 dagar med 150 & 180 mAh batterier på Fit respektive Beep. De behöver 90 minuter för att ladda helt med den medföljande magnetiska laddaren.

Urban Fit kommer i fyra färger Midnight Black, Pink Salmon, Pearl White och Space Grey Strap färger och Urban Beep finns i 4 färger Midnight Black, Pink Salmon, Space Grey och Space Blue Strap. Båda är tillgängliga via Urban Official Website och andra butiker till ett pris av Rs. 4999 och Rs. 3999.

Kommenterar lanseringen, Aashish Kumbhat, grundare och regissör, ​​Inbase sa:

Vi på Inbase är engagerade i att ta med livsstilsprodukter med funktioner och stilar i världsklass som tilltalar en större del av marknaden samtidigt som de är tillgängliga för människor från alla samhällsskikt. Med lanseringen av Inbase-sortimentet av URBAN Smartwatches ser vi fram emot att fånga och utvidga den indiska Smartwatch-marknaden. Vi planerar att lansera 30 nyare modeller med futuristisk design och teknik inom en snar framtid som skulle läggas till Inbase-stallen.

Relaterade Artiklar

Back to top button