Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

iFun Screen Recorder: Spela in datorskärm i Windows

iFun Screen Recorder, ett program för att spela in skärmen i Windows

IObit har meddelat lanseringen av iFun Screen Recorder . Detta free program låter dig spela in din Windows-skärm på ett enkelt sätt. En av fördelarna är utan tvekan att den inte har någon tidsbegränsning och dessutom saknar vattenstämpel, något som skulle påverka våra inspelningar avsevärt.

iFun Screen Recorder

Denna programvara är designad för användare av Windows , som är det mest använda operativsystemet för stationära datorer. Det är mycket användbart att genomföra tutorials, lära vänner eller familj att installera ett program, lösa ett problem eller till och med spela in ögonblick av ett videospel.

Det bör nämnas att iFun Screen Recorder låter dig inte bara spela in datorskärmen, utan den kan också spela in ljud. För detta använder den sig av utrustningens mikrofon, förutom webbkameran om det behövs. Vi kan spela in videor i mycket bra kvalitet, eftersom den stöder 4096 × 2160 (HD) och 60 FPS, förutom en anpassad bithastighet. Vi kan även aktivera webbkameran.

Stödjer olika format att spela in videor. Vi kan inkludera MP4, AVI eller FLV här, såväl som MP3, AAC, AC3 ljud, etc. Vi kan enkelt trimma videon och även ladda upp den till populära plattformar som YouTube eller Facebook. Vi kan även hänga den på ett enkelt sätt på plattformar som Dropbox eller Google Drive och på så sätt kunna dela den med andra användare.

Hur man installerar och använder iFun Screen Recorder

Det första vi måste göra är ladda ner programmet från dess officiella hemsida. Där hittar vi knappen för att starta nedladdningen för free. Det är en snabb process och den har inga svårigheter.

Ladda ner iFun Screen Recorder

När vi har installerat det kommer en huvudskärm att dyka upp som vi kan se på bilden nedan. Där ska vi ha REC knappen, för att direkt starta inspelningen, men vi kan ändra olika parametrar.

Installera iFun Screen Recorder

Om vi ​​klickar på alternativ , kommer de olika alternativen som vi kan konfigurera att visas. Vi kan till exempel välja var vi ska spara videon, välja att använda högtalaren eller inte, musen, välja kvalitet och format på videon, bildrutor per sekund etc. Allt är väldigt intuitivt och enkelt.

Vi kan också välja typ av skärm. Som standard är helskärmen markerad, men vi kan också välja att välja en specifik region på skärmen eller en fast region.

Grabar med iFun Screen Recorder

När vi väl har konfigurerat det efter vår smak, med de parametrar som intresserar oss mest, måste vi helt enkelt ge REC. En liten miniatyrfönster öppnas automatiskt som visas längst ner till höger och vi kommer att kunna styra inspelningen, pausa den eller stoppa den.

När vi är klara med inspelningen och vi klicka på Stopp , genererar den automatiskt en videofil som kommer att lagras i mappen vi har valt. Utöver det kan vi också redigera videon direkt från iFun Screen Recorder-applikationen. Så vi kan till exempel klippa den.

Kort sagt, iFun Screen Recorder är ett intressant program med vilket vi kan spela in datorskärmen i Windows på ett enkelt och snabbt sätt. Den har alternativ för att ändra kvaliteten på videon, välj om vi vill att den också ska spela in ljud och i vilket format vi vill exportera den. Ett alternativ för att kunna dela tutorials med andra användare och lära ut hur man löser problem som kan uppstå.