Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Ice stjärnor i det nya Mario Kart Tour-evenemanget

Två veckor har gått sedan starten konfrontation mellan Mario och Peachi fyrtionionde Mario Kart Tour-evenemanget. Av denna anledning kommer idag en ny händelse att börja i spelet och den här gången kommer den att vara relaterad till is. Är du nyfiken på allt som kommer? Fortsätt läsa!

Som vi just har nämnt kommer huvudtemat att vara isså alla scenarier och nyheter som kommer kommer att bli väldigt coola, tycker du inte?

Ice gör ett framträdande på det nya Mario Kart Tour-evenemanget

Denna aktuella händelse, som får namnet på kalla årstidenkommer att ansluta sig från idag, onsdagen den 11 augusti, till nästa dag 25 samma månad.

Än en gång lämnar vi dig trailer som du kommer att känna till de första nyheterna från det senaste evenemanget, som du kommer att kunna njuta av under de kommande två veckorna. Låt oss se det!

Den här gången kan vi springa nya kretsar relaterade till isoch andra som vi redan känner mycket väl men dekorerade för tillfället.

När det gäller teckenden här säsongen kan vi främst njuta Mario i dess polär version, förutom andra karaktärer klädda för tillfället. Vad väntar du på för att samla dem?

Bild Mario Kart Tour

Å andra sidan kommer vi också att ha möjlighet att samla nya fordon och vingar som har kommit för tillfället, som Frost Turbo Bulldozer eller den Penguinmobileoch den Snöparasolloch den Penguin Spoilerbland annat, och vi kommer att kunna slutföra nya utmaningar som gör att vi kan samla in olika belöningar efter att ha övervunnit dem. Du är redo?

Vad tycker du om detta nya event? Det har gett oss ett gott intryck nytt tema och vi är angelägna om att kunna springa i nya kretsar relaterade till is förberedd för tillfället. Kan du vara nästan lika snabb som vi? Vi ses i mål! | Font: @mariokarttourEN

Om du inte har spelet än… Vad väntar du på? Du hittar den på både Google Play och App Store.

Nyhetsbrev ikon

Vill du få den bästa informationen om teknik?.

Njut av varje veckas enastående nyheter direkt i din inkorg för att alltid vara informerad.