I vilka spanska stÀder arbetar Glovo? Och i hur mÄnga stÀder i vÀrlden

0 Shares

Har du nÄgonsin undrat I vilka stÀder i Spanien arbetar Glovo? Och i hur mÄnga stÀder i vÀrlden, lÀs noggrant den hÀr artikeln dÀr vi kommer att svara pÄ denna frÄga.

Glovo

Vad Ă€r Glovo? Glovo Ă€r ett spanskt rederi som med tiden blivit populĂ€rt pĂ„ mĂ„nga hĂ„ll och blivit ett av de “nya” företagen de största framgĂ„ngarna i landet. Med det sagt kommer vi i nĂ€sta artikel att berĂ€tta lite om Glovos expansion och omfattning i Spanien och vĂ€rlden.

I vilka stÀder i Spanien arbetar Glovo? Och i hur mÄnga stÀder i vÀrlden

NÀr du vÀl vet vad Glovo levererar och vad som kan bestÀllas frÄn Glovo Àr det viktigt att ta reda pÄ var företaget tillhandahÄller sina tjÀnster. Utan tvekan Àr en av de viktigaste utrymmena dÀr Glovo erbjuder sina tjÀnster just dÀr ursprungsland (Spanien). Med detta i Ätanke kommer vi att diskutera företagets verksamhetsomfattning i detta land och andra lÀnder runt om i vÀrlden.

I vilka stÀder i Spanien arbetar Glovo?

Glovo grundades och Àr baserat i Spanien, Barcelona för att vara mer exakt, sÄ det har mÄnga filialer i landet dÀr Glovo erbjuder störst tÀckning.

Glovo verkar för nÀrvarande i över 250 stÀder och enheter i Spaniensom ockuperar praktiskt taget hela dess territorium, vilket gör det till en av de mest rekommenderade frakttjÀnsterna i landet.

PÄ samma sÀtt har de flesta av dessa stÀder Glovo Business arbetsmodalitet, ett mycket intressant alternativ för företag som enkelt vill skicka sina produkter till andra delar av staden.

Italien

Glovo har ett anmĂ€rkningsvĂ€rt representationskontor i Italien, det land dĂ€r företaget Ă€r verksamt över 100 stĂ€dertĂ€cker en stor del av territoriet. Även hĂ€r i landet Ă€r företaget ett av de viktigaste nĂ€r det gĂ€ller att ta emot och skicka leveranser.

Polen

Efter Spanien Àr Polen det land med det största antalet filialer i vÀrlden som det tillhandahÄller transportlösningar till över 130 stÀder i hela Polen. Företagets expansion i detta land var mycket framgÄngsrik, eftersom det var en av de viktigaste inom sitt omrÄde.

Portugal

Expansion av företagets verksamhet till Portugal kunde ha förvÀntats, med förstÄelse för landets nÀrhet till Spanien, varför Glovo ocksÄ har stöd för mÄnga stÀder i landet, vilket övertrÀffar antalet 30 enheter (och i förlÀngningen).

RumÀnien

I RumĂ€nien arbetar Glovo i minst 25 stĂ€derÄven hĂ€r i landet Ă€r mottagandet av företagets arbetsmodell mycket positivt, för vilken tjĂ€nsten förvĂ€ntas utökas i framtiden.

Resten av Europa

Glovo bygger i alla fall successivt ut sina affÀrsytor och Àven om man inte helt har lyckats penetrera alla delar av Europa., har man Àven flera kontor i lÀnder som t.ex. Frankrike, Kroatien, Vitryssland, Ukraina och Serbien.

Latinamerika

Glovo utforskade nya territorier, bland vilka Latinamerika sticker ut, ett omrÄde dÀr det har ett betydande antal platser. Bland de lÀnder dÀr den erbjuder sina tjÀnster kan vi urskilja Costa Rica, Dominikanska republiken, Ecuador, Guatemala, Panama, Honduras, Colombia.

Oavsett vilket var de lÀnder dÀr han kunde utöka sina tjÀnster mest framgÄngsrika Peru och Argentina. Det sistnÀmnda landet i Sydamerika (Argentina) har för nÀrvarande över 15 platsersom Àr det land i Latinamerika dÀr Glovo har den största förlÀngningen

Andra stÀder i vÀrlden dÀr Glovo verkar

Företaget siktade pÄ expansion i praktiskt taget alla hörn av vÀrlden, varför det Àven erbjöd sina tjÀnster i lÀnder som t.ex Kazakstan, Georgien, Kenya och Elfenbenskusten. Dessutom förvÀntas Glovo utöka sina tjÀnster till fler lÀnder inom en snar framtid.

Glovo tÀckning i Spanien och runt om i vÀrlden

Som du kanske har sett frÄn tidigare nyheter Àr Glovo mycket viktigt i Spanien, men Àven i andra delar av vÀrlden, tillhandahÄller sina tjÀnster i över 20 lÀnder genom sin applikation. Dessutom förvÀntas en Ànnu mer mÀrkbar förlÀngning, vilket gör den till en av de bÀsta apparna för att bestÀlla hem mat och/eller tillhandahÄlla andra bestÀllningstjÀnster.

0 Shares