Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hypersonic Aviator EX7: NVIDIA GeForce Go 7800 GTX First Look

Introduktion

När du tänker på det perfekta spelsystemet skulle ditt förstahandsval förmodligen inte vara en bärbar dator. Det är sunt förnuft att stationära system är bättre lämpade för att uppfylla de krav som krävs för seriöst spel. På senare tid har vi dock sett några bärbara datorer som försöker hantera denna förutfattade mening, med intressanta resultat. Ett av dessa system, tillverkat av Hypersonic, gör jobbet mycket bra. Även om det är en utmärkt bärbar dator, fångade en del på insidan verkligen vår uppmärksamhet.

Alla spelsystem behöver ett bra grafikkort, och om du tänkte på det kraftfullaste just nu, skulle du tänka på NVIDIAs 7800 GTX. (X1800 XT kanske överträffar det, men det kommer att dröja ytterligare en månad innan du kan köpa sådana kort.) Vi har granskat många av dessa kort och med tanke på deras enorma strömförbrukning, höga värmenivåer och generellt monstruösa storlek (för ett grafikkort) ), skulle tanken på ett av dessa kort i en anteckningsbok ha verkat lite löjlig. Men det ser ut som att NVIDIA har lyckats få in en där med sin mobilversion av kortet, GeForce Go 7800 GTX.

Systemet som vi granskar är Hypersonic Aviator EX7, och det verkar vara den mest kraftfulla speldatorn på marknaden just nu. GeForce Go 7800 GTX skiljer sig något från sin skrivbordsmotsvarighet, och vi kommer att prata om dessa skillnader i nästa avsnitt. Vi kommer också att titta på några prestandatestresultat för att ge oss en bättre uppfattning om hur Go 7800 GTX kan jämföras med en normal 7800 GTX. Var säker, Go 7800 GTX lever upp till sitt namn och resultaten är verkligen imponerande.

Notebook-spel är på inget sätt nytt. Både NVIDIA och ATI har gjort mobila kvalitetsversioner av sina mest populära delar, som vi har tittat på tidigare. Närmare bestämt Mobility RADEON X800 XT från ATI och NVIDIAs GeForce Go 6800 Ultra. Nu har vi en chans att titta på prestandan för den mobila versionen av 7800 GTX: det mest kraftfulla mobila grafikkortet för närvarande på marknaden.