HyperloopTT designar ett hållbart tåg som kommer att vara lika snabbt som ett flygplan

0 Shares

Till exempel är elfordon som inte förorenar nu mycket vanliga, vare sig det är bilar, motorcyklar eller till och med flygplan. Den försöker också få några fordon med en futuristisk touch och nå hastigheter som aldrig tidigare skådats.

Företaget HyperloopTT har gjort officiell designen av sitt framtida fordon som kommer att kunna uppnå hastigheter liknande de av ett flygplan och det kommer också inte förorenar miljön. Denna modell väntar för närvarande på godkännande.

Ett höghastighetstransportmedel

Målet med detta nya transportmedel är att lasta och transportera människor i en hållbart sätt som hjälper till att tömma fler flygplatser, minska föroreningarna och spara tid.

Nästa oktober kommer en virtuell presentation av detta tåg att äga rum i Tyskland. Utvecklingen av detta futuristiska transportmedel skulle kunna innebära ett före och efter i tågens framtid.

Tren

Men det kommer inte bara att kunna transportera människor, utan det kan också användas som ett lastfordon som kan resa långa sträckor på mycket kort tid . Den kommer att kunna överstiga 500 kilometer i timmen utan problem samtidigt som den bär tankar fulla med laster inuti.

Ett spanskt företag har samarbetat

Ett intressant faktum är att godsvagnen har designats av en spanskt företag det är i huvudstaden Madrid. Men fler tester kommer att behöva göras angående design, layout och element som kommer att utgöra detta fordon för att få perfekt prestanda utan några fel.

Platsen där detta system bäst skulle passa skulle vara i hamnar där hundratals lastcontainrar som måste transporteras lagras. Denna transport skulle korsa staden från hamnen och skulle underlätta transporten av dessa varor med hjälp av vissa vägar.

Tren

Även om detta är en design av HyperloopTT företaget, idén att skapa så snabbt och futuristiska transporter kommer från ett uttalande som gjordes för ungefär tio år sedan av Elon Musk, grundaren av SpaceX.

Det är inte första gången som detta företag har gjort en prototyp av dessa egenskaper, sedan tre år sedan en annan mycket mindre Det konstruerades också transportmedel som hade till uppgift att transportera människor. Vi får vänta några år på det optimering av detta nya fordon ska färdigställas och vara medveten om dess presentation om några månader.

0 Shares