Huvudwebbplatser för Dark Web eller Deep Web på Internet

0 Shares

Dark Web-webbplatser

Tänk på att för att komma åt Dark Web måste du ha en speciell webbläsare . Det är inte värt att använda Google Chrome, Mozilla Firefox eller någon av de viktigaste. I det här fallet måste vi komma åt via TOR-webbläsaren.

Huvudwebbplatser för Dark Web eller Deep Web

Om man inte har TOR installerat, kan vi ladda ner det från dess officiella webbplats . Den är tillgänglig för Windows, macOS, Linux och även Android. Det är viktigt eftersom vi kommer att komma åt .onion-sajter, som vi bara kan komma in på med den här typen av krypterad webbläsare. Du måste också ansluta till TOR-nätverket för att det ska fungera korrekt.

När vi har det vi behöver redo kan vi nu visa några av huvudwebbsidorna i Dark Web eller Deep Web. Det bör noteras att de flesta av webbplatserna är legitima och inte representerar någon form av problem för användarna.

Facebook via .onion

En klassiker är att komma åt Facebook via TOR-nätverket. Vi står inför det mest använda sociala nätverket i världen och detta kan också ha ytterligare problem. Vi kan till exempel spåras, råka ut för informationsstöld eller till och med att den är blockerad i ett annat land och vi kan inte komma åt vårt konto.

Tack vare TOR nätverk vi kommer att kunna komma in på Facebook från Deep Web. Logiskt ändras domänen och vi måste komma åt https://www.facebookcorewwwi.onion/. Om vi ​​testar det från till exempel Chrome eller Firefox kommer vi att se att inget öppnas. Men när vi går in från TOR-webbläsaren kan vi komma till hemsidan.

Detta gör att du kan skapa en profil på detta helt anonyma sociala nätverk. Vi kan också hoppa över de geografiska begränsningar eller begränsningar som vi kan ha enligt operatören. I slutändan gömmer vi vår riktiga IP-adress.

The Hidden Wiki

Vi kan också komma åt en dold Wikipedia-version. Dess namn är Hidden Wiki eller Hidden Wiki . Används för att hitta .onion-webbplatser. Som i det föregående fallet måste vi komma åt via TOR och i det här fallet är adressen http://zqktlwi4fecvo6ri.onion/wiki/index.php/Main_Page.

Det är särskilt indikerat att kringgå censuren som kan finnas i vissa länder. Användare kommer att kunna komma åt innehåll som kan vara olagligt här. Till exempel politiska frågor i diktatoriska länder.

Wiki Oculta

DuckDuckGo

Den populära privata sökmotorn har också en .onion-version. För många är det ett alternativ till Google, eftersom det bättre bevarar användarnas integritet och data. Men vi kan också lägga in dess version för Deep Web.

Webbadressen är https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ och vi kan utföra helt anonyma sökningar, utan att vår data registreras. Vi kommer att använda TOR-webbläsaren för att komma åt denna .onion-domän.

TorLinks

Var kan vi hitta fler .onion-länkar? Vi har möjlighet att komma åt TorLinks . Där kommer vi att se webbadresserna till många webbsidor på Deep Web. Dessutom kommer vi att hitta den uppdelad i avsnitt för att underlätta läsningen.

TorLinks

Vi måste gå till URL:en http://torlinksd6pdnihy.onion/. Där kommer vi att se de olika avsnitten som vi kan se på bilden.

0 Shares