Huvudfunktioner och specifikationer för Samsung Galaxy J5 Prime, J1 2021, J5 2021

0 Shares

Kanske, om du letar efter en ny smartphone, har du redan tittat igenom katalogerna för de stora i segmentet, och mÄnga bland dem Vanligtvis tittar de pÄ Samsung framför andramed tanke pÄ att koreanen har ett stort antal mycket intressanta terminaler.

Nu, Àven om du tror att du kÀnner till dem alla, mÄste du veta det att vissa av dem inte Àr sÄ populÀra, och vi mÄste skÀrpa ögat lite om vi vill kunna upptÀcka dem i detalj, som Samsung Galaxy J5 Prime.

Sanningen Àr att Samsung Galaxy J5 Prime Àr en enhetsvariant som har varit mycket framgÄngsrik pÄ marknaden för ett asiatiskt företag, liksom Samsung Galaxy J5, och mÄnga Àr förvirrade sÄ vi tror att det Àr viktigt prata specifikt om Samsung Galaxy J5 Prime.

Om du letar efter en mellanklassterminal kan Samsung Galaxy J5 Prime verka som ett bra alternativ, sÄ det bÀsta du kan göra Àr lÀs vidare för att se om det övertygar dig.

Mellan enhetsjÀmförelser sÄ du kan bestÀmma vilken som Àr bÀst Vi rekommenderar Àven Samsung J5 vs J7 vs J7 Neo som Àr bÀttre, för- och nackdelar jÀmförelse.

HĂ€r hittar du allt relaterat till Samsung Galaxy J5 Prime

SÄ lÄt oss börja med att analysera alla funktioner som Samsung Galaxy J5 Prime har kan ge oss, pÄ grundval av att det Àr förbÀttrad version av andra generationen Samsung Galaxy J5, inte den första, sÄ den Àr Ànnu bÀttre Àn sÄ hÀr.

Samsung Galaxy J5 Prime har en 5-tums HD-skÀrm, förutom Exynos 7570 fyrkÀrnig processor, 13 MP huvudkamera och 5 MP frontkamera, 16 GB internminne.

Och mÄnga andra intressanta element, bland vilka vi kan lyfta fram den maximala kapaciteten pÄ 256 GB ROM via microSD, förutom 2 GB RAM, 2400 mAh batteri, etc., Àven om mÄnga överklaganden ocksÄ ÄterstÄr att sÀga.

Till exempel kan vi sÀga i detta sammanhang att Samsung Galaxy J5 Prime har samma Premium-estetik som mÄnga andra enheter i den hÀr familjen utan att tappa ur sikte att den Àr storleken pÄ en stor terminal, sÄ du kommer inte att missa kÀnslan av att ha high-end i hÀnderna.

Naturligtvis mÄste vi förtydliga, eftersom mÄnga har frÄgat oss att Samsung Galaxy J5 Prime har ingen fingeravtryckslÀsare, nÄgot som bara high-end koreaner har.

Om du vill ha nÄgon av mobiltelefonerna eller sÄ vÀljer du en av de hÀr handledningarna, det bÀsta Àr att du köper dem frÄn den officiella Samsung Shop-webbplatsen, det kommer att ge dig mycket mer sÀkerhet.

AllmÀnna egenskaper hos Samsung Galaxy J5 Prime

 • Android-system 6.0 Marshmallow
 • Chipset: Exynos 7570 1,4 GHz-processor med fyra kĂ€rnor.
 • SkĂ€rm: 5 tum högupplöst TFT-kĂ„pa med en maximal upplösning pĂ„ 720 x 1280 och 294 ppi.
 • Kamera: huvud 13 MP, front 5 MP har inspelning i 1080p – 30 FPS upplösning.
 • Storlek och vikt: 142,7 x 69,5 x 8,1 mm
 • Anslutning: 4G LTE / 3GHsdpa / Bluetooth 4.2 / Wi-Fi 802.11 b/g/n
 • IntrĂ€de frĂ„n 3,5 plugg
 • Sensorer: nĂ€rhet, accelerometer,Fingeravtryck.
 • Minne och minne: 16GB internminne, MicroSD upp till 256GB, 2GB RAM.
 • Ett SIM-kort: Nano SIM.
 • Batteri: 2400 MAH

Medan mÄnga av dessa funktioner lÀmnade mycket vÀntan, trodde alla att de skulle ha mer telefonprylar Jag Àr en bra vara enhet pÄ grund av att priset passar dem alla.

Och du mÄste vara rÀttvis och realistisk, pris och kvalitet matchar hÀr, telefonen har Gorilla Glass och möjligheten för att anvÀnda OTG Àr det ett DUAL SIM. Utan tvekan ett bra team vÀrt att rekommendera till vÄra anhöriga.

HÀr Àr specifikationerna för mobiltelefonen Samsung Galaxy J5 Prime

Operativ system

Chipset

 • Exynos processor 7570
 • Processorhastighet: 1,4 GHz FyrkĂ€rnig.

SkÀrm

 • SkĂ€rmtyp: SkĂ€rm Kapacitiv TFT
 • Storlek: 5,0 tum
 • Upplösning: 720 x 1280 pixlar
 • Pixel densitet: 294 ppi

Kamera

 • Huvudkamera: 13 megapixlar.
 • FrĂ€mre kamera: 5 megapixlar.
 • Videoinspelning: 1080p – 30 fps

MĂ„tt och vikt

 • MĂ„tt: 142,7 x 69,5 x 8,1 mm
 • VĂ„gen: 143 gram

Relationer

 • 4G LTE
 • 3G HSDPA
 • Bluetooth 4.2
 • Wi-Fi 802.11 b/g/n
 • HörlursingĂ„ng: 3,5 mm

Sensorer

 • NĂ€rhet – Ja
 • Accelerometer – Ja
 • Ljus – Nej.
 • Gyroskop – Nej.
 • Fingeravtryck – Ja

Minne och lagring

 • Intern lagring: 16 GB (ROM)
 • Externt minne: 256 GB (microSD)
 • VÄDUR: 2 GB.

SIM-kort

 • AnvĂ€nda sig av Ett SIM-kort Nano SIM-storlek
 • Stöder tvĂ„ SIM-kort (Dubbelchip)

trummor

 • Skicklighet: 2400 mAh
 • Samtals lĂ€ngd: 16 timmar.

Sammantaget kan vi sÀga att Samsung Galaxy J5 Prime Àr en enhet som uppfyller absolut alla sektioner, sÄ i sÄ fall Jag letar efter en snygg medelklass frÄn high end, du kan vara sÀker pÄ att den kommer att matcha absolut i alla avseenden.

För övrigt bör du veta att detta Àr en av mobiltelefonerna med ett bra pris/kvalitetsförhÄllande i detta segment, vilket inte alltid hÀnder, sÄ för tillfÀllet Àr det ett av de fantastiska alternativen vi kan föreslÄ. alla vÄra lÀsare.

Om vi ​​analyserar katalogen över mobila enheter som Ă€r en del av vad kan Samsung erbjuda oss nu?Det mĂ„ste sĂ€gas att Samsung Galaxy J1 utan tvekan Ă€r en av de mest framgĂ„ngsrika terminalerna.

Sanningen Àr att Samsung Galaxy J1 2020 Àr nÀra att presenteras och det Àr dÀrför vi vill analysera allt rykten om Samsung Galaxy J1 som dök upp.

Om du gillar Samsung Galaxy-telefoner, helt klart vill du ha en som Àr vattentÀt DÀrför rekommenderar vi det om det Àr en vattentÀt Samsung Galaxy J1, J2 Prime, J3 2020, J5, J5 Prime, J7 och J7 Prime.

I den hÀr artikeln hittar du 5 funktioner som Samsung Galaxy J1 2020 kommer att ge, eller vi tror att det nödvÀndigtvis mÄste innehÄlla, om det ska fortsÀtta att erövra Samsung-anvÀndare nÀr det gÀller marknadsintrÀde.

Sanningen Àr att vi fÄr se om hans officiella namn sÄ smÄningom kommer att bli det, men det kommer att bli det utan tvekan den nya low-end mobilen frÄn koreanska.

HÀr Àr specifikationerna för mobiltelefonen Samsung Galaxy J1 2021

Större skÀrm

Utan tvekan kommer Samsung Galaxy J1 2020 att ha en större skÀrm Àn vad vi har sett hittills i sina föregÄngare och det Àr vid dessa tider 4,5-tumsskÀrmen Àr verkligen inte mycket.

Av denna anledning Àr vi övertygade om att Samsung Galaxy J1 2020 kommer att presentera en skÀrm i storleken 4,7 tum eller mer.

HD-upplösning

Och precis som vi tror att Samsung Galaxy J1 2020 kommer att fÄ en större skÀrm, mÄste vi ocksÄ sÀga att det koreanska företaget kommer att behöva arbeta efter behov. för att överföra dess upplösning till HD.

Sanningen Àr att nÀr man tÀnker pÄ mobiltelefoner som introducerades pÄ den tiden, nÄ inte den hÀr lösningen lÄter som ett skÀmt, och av denna anledning mÄste Samsung Galaxy J1 2020 ha minst en HD-skÀrm.

De bÀsta kamerorna

Galaxy J1 kameror alltid var dess tvÄ mest kritiserade elementoch det Àr dÀrför vi Àr sÀkra pÄ att det koreanska företaget kommer att arbeta med att förbÀttra sina förmÄgor.

Vi kommer Ätminstone att vÀnta pÄ att Galaxy J1 2020 ska ha 8-megapixel huvudkamera och en 5 megapixel front. Allt mindre kommer att bli en besvikelse.

1,5 GB RAM

1 GB RAM-minne den senaste generationen av Galaxy J1 Det var inte dÄligt, men vi Àr sÀkra pÄ att det koreanska företaget mÄste arbeta pÄ att erbjuda sina anvÀndare nÄgot bÀttre Àn detta i nÀsta renovering.

Även om det kanske inte nĂ„r de 2 GB RAM vi alla förvĂ€ntar oss, tror vi att företaget kommer att behöva övervĂ€ga minst 1,5 GB RAM.

16 GB internminne

8 GB internminne i Galaxy J1 Àr praktiskt taget obefintlig nuförtiden. Det Àr dÀrför Samsung Galaxy J1 2020 borde ha minst 16 GB internminne.

Vad som hÀnder Àr att med förbÀttringen av nÄgra av dess andra egenskaper kommer innehÄllet att ta mer utrymme och dÀrför att en bÀttre ROM behövs.

Samsung Galaxy J5 var en av de mest framgÄngsrika smartphones 2017, ledd av sin Àldre bror, Galaxy J7 2020. Vi vill rekommendera hur man uppdaterar Android 6.0 Marshmallow och Android 7.0 Nougat för Samsung Galaxy-telefoner.

Sanningen Àr att vi inte ville ha detta speciella tillfÀlle sluta nÀmna alla relaterade detaljer vad kommer uppdateringen av denna familj av enheter att innehÄlla, analysera de 5 funktionerna som Samsung Galaxy J5 2020 borde ha.

Faktum Àr att vi kommer att detaljera alla rykten och lÀckor som har dykt upp i pressen angÄende Samsung Galaxy J5 2018, och vi Àr sÀkra pÄ att de flesta av dem verkligen bli verklighet.

Av denna anledning, om du vill veta hur den nya generationen Galaxy J5 2020 kommer att se ut, rÀcker det lÀs vidare för att se dem i detalj.

HÀr hittar du specifikationerna för Samsung Galaxy J5 2021

Full HD-skÀrm

Även om Galaxy J5 2017 var en mycket bra mobiltelefon, tror vi att ett av dess oförlĂ„tliga misstag var relaterat till inkluderar knappt HD-skĂ€rm istĂ€llet för Full HD-typ, vilket resulterade i för lĂ„g pixeltĂ€thet.

DÀrför Àr vi övertygade om att det första Samsung kommer att Àndra inför denna förnyelse kommer att vara kvaliteten pÄ skÀrmen i frÄga.

Inga sidokanter

Och sedan, nÀstan omedelbart dÀrefter, förvÀntar sig att Galaxy J5 2020-skÀrmen ska öka sin storlek upp till 5,5 tum.

Vi tror att det Àr mycket möjligt att en korean vill hÄlla till ett minimum eller till och med fÄ sidokanterna pÄ vissa telefoner i Galaxy J-serien att försvinna. I vilket fall som helst mÄste du kÀnna till den hÀr enhetens estetik det kommer definitivt att bli bÀttre.

IP68 IP-certifikat

Naturligtvis, som vi har sett i Samsungs höga och medium/höga fack i Är, förvÀntar vi oss att stora enheter i Galaxy J-familjen har IP68-certifiering frÄn och med nÀsta Är.

Vi kommer bara inte att erkÀnna att Samsung har nÄgra ursÀkter hÀr eftersom vi Àr övertygade om att det har det den mobila vÀgen gÄr den hÀr vÀgen.

3 GB RAM

Power Àr en annan aspekt dÀr vi mycket tydligt vet att det sydkoreanska företaget kommer att behöva arbeta och inte för att Galaxy J5 2017 tog slut, utan för att tiderna gÄr.

Och du behöver alltid vara uppdaterad. Vi tvivlar inte pÄ att om Samsung Àr villig att konkurrera med nya Motorola Moto G6, kommer den att behöva införliva i genomsnitt 3 GB RAM i sin mellanklass, som naturligtvis inkluderar Galaxy J5 2020.

32 GB internminne

Och pĂ„ exakt samma sĂ€tt som vi förutspĂ„r RAM-effektökningen i Galaxy J5 2020, Ă€r ​​vi övertygade om att varje smartphone i mellanklassen mĂ„ste ha minst 32 GB lagringskapacitet internminne i dessa tider.

Det Àr dÀrför vi tycker att det Àr en perfekt matchning för Galaxy J5 2020 det blir 2 GB RAM och 32 GB Intern förvaring.

Vad mer skulle du vilja se i Samsung Galaxy J5 2020? Vad tycker du bÀst om med Samsung Galaxy J5 Prime? Vad mer skulle du vilja se pÄ Samsung Galaxy J1 2021?

0 Shares