Hur zoomar jag in pÄ nÄgon plats pÄ min Android-skÀrm? (Exempel)

0 Shares

Idag fÄr vi se hur man förstora valfri plats pÄ Android-skÀrmen enkelt och utan att behöva installera tredjepartsprogram. Samtidigt kanske du vill veta hur du zoomar in pÄ Instagram-bilder eller berÀttelser.

Hur mÄnga gÄnger har du haft svÄrt att lÀsa texten? I mitt fall mÄnga. Det Àr normalt att vissa texter, ikoner, bilder etc. Àr ganska svÄra att se beroende pÄ mobilenhet och tum pÄ skÀrmen. Av denna anledning Àr det mycket anvÀndbart att nÀr som helst kunna förstora skÀrmen.

Lyckligtvis har Android mÄnga funktioner sÄ att du inte behöver ladda ner en app för att anpassa enhetens anvÀndbarhet efter dina önskemÄl. Idag kommer vi att prata om ett av de tillgÀngliga alternativen som Àr ganska anvÀndbart för mÀnniskor som vill förstora skÀrmen.

Detta Àr en extremt enkel handledning som du snabbt kan komma Ät genom att följa steg för steg zoom aktiverad och njuta av alla dess fördelar. Det Àr vÀldigt lÀtt att anvÀnda och du kommer att bemÀstra det utan problem pÄ nÄgra minuter.

Detta kan vara mycket anvĂ€ndbart nĂ€r du försöker lĂ€sa en e-bok eller nyheter och skĂ€rmen pĂ„ din mobila enhet inte Ă€r för stor. NĂ„got som vet hur ofta hĂ€nder. Även om din enhet har en stor skĂ€rm vet du aldrig nĂ€r du behöver den. zooma in pĂ„ ett specifikt omrĂ„de Det samma.

SĂ„ vi kommer att se den hĂ€r detaljerade och snabba handledningen för att lĂ€ra oss i nĂ„gra fĂ„ steg hur man förstorar en specifik del av skĂ€rmen pĂ„ en Android-mobiltelefon och inte missar nĂ„gon detalj av innehĂ„llet du tittar pĂ„. Å andra sidan kan vi ocksĂ„ vĂ€gleda dig att Ă€ndra teckensnitt och appstorlek pĂ„ Samsung Galaxy om det intresserar dig.

Hur man förstora eller förstora Android-skÀrmen

  • Android har ett alternativ som lĂ„ter dig förstora var som helst pĂ„ skĂ€rmen. Vissa alternativ kan ha ett annat namn beroende pĂ„ version och nivĂ„ för operativsystemet.
  • Först mĂ„ste vi gĂ„ till “Bindande“Eller”instĂ€llningar“FrĂ„n vĂ„r telefon.
  • DĂ„ mĂ„ste vi leta efter “TillgĂ€nglighet” och dĂ„ “Utveckling“Eller”TillĂ€ggsgest ».
  • Du mĂ„ste sedan snabbt trippelknacka pĂ„ skĂ€rmen för att zooma in eller anvĂ€nda en tangentkombination.
  • En detalj vi behöver lĂ€gga till: navigeringsfĂ€ltet och tangentbordet kan inte förstoras.
  • För att kunna navigera runt pĂ„ den förstorade skĂ€rmen mĂ„ste vi anvĂ€nda tvĂ„ fingrar. Om du vill öka eller minska förstoringen behöver du ocksĂ„ göra det med tvĂ„ fingrar.

Dessutom tillÄter Android oss utföra en tillfÀllig förstoring Vad betyder det? I grund och botten, om du trycker tre gÄnger men lÀmnar skÀrmen intryckt en tredje gÄng, kan du aktivera zoomen och hÄlla den nedtryckt, Àven om nÀr du slutar röra skÀrmen ÄtergÄr den till det normala.

Hur man förstorar valfri plats pÄ skÀrmen

Möjlighet zooma var som helst pÄ Android med tre enkla snabba tryck och utan att behöva installera nÄgon app Àr det vÀldigt praktiskt. Det Àr synd att det inte Àr aktiverat som standard eftersom mÄnga inte vet att det hÀr alternativet finns i instÀllningsmenyn.

Det kan sÀkert orsaka anvÀndbarhetsproblem nÀr vi trycker pÄ skÀrmen för mÄnga gÄnger, till exempel med spel. Jag tvivlar dock inte pÄ att det finns ett sÀtt att undvika nÀrmande i sÄdana situationer.

Hur som helst, du vet hur man zoomar till valfri plats pÄ skÀrmen pÄ min Android-mobil pÄ ett enkelt sÀtt och utan att behöva installera nÄgon applikation. Om du har tvivel om detta Àmne, lÀmna dem gÀrna i kommentarerna som du hittar lite lÀngre.

Utöver ovanstÄende finns det ocksÄ möjlighet att zooma in pÄ YouTube-videor som bör övervÀgas.

0 Shares