Hur visar jag historiken för alla mina appar som är installerade på Google Play för Android?

0 Shares

För många människor är appar det som verkligen gör smartphones till liv. För utan dem skulle dessa enheter inte göra så stor skillnad för de telefoner som kom ut i början av seklet, det är därför det är av yttersta vikt att de kan räddas.

Och det är inte bara spel, även om de ofta är relaterade till dem. Det finns även applikationer som ansvarar för tidshantering, det finns applikationer för t.ex. för att hålla ett stoppur när det gäller musiker.

Därför är det den mest använda plattformen i världen för att ladda ner dem “Google Play Butik” har olika alternativ och verktyg för att skapa eller spara nämnda post. Att det verkligen är värt att studeras av användare

Vad är Google Play?

Google Play Store kan anses vara den största och mest effektiva Onlinebutik att ladda ned och installation Förfrågningar för enheter med Android-operativsystemet. Tusentals användare har tillgång till dem varje dag för att söka, navigera och installera verktyg och/eller spel som kan aktiveras eller avaktiveras.

Några av applikationerna som vi hittar på plattformen visas gratis, eftersom det också finns applikationer som kräver betalning innan installation, vars belopp kan ses från det initiala gränssnittet. Denna faktor beror ofta på författaren till den.

Så det är normalt för användare som är nya i ämnet att ställa följande fråga: gratis applikationer Får de ingen inkomst? Verkligen, om de får, även om de inte har en direkt form. Detta beror på att många av dem visar tredjepartsannonser som ger vinst.

Vad är historiken för installerade applikationer?

Historiken för installerade applikationer är en av flera verktyg som är tillgängliga för oss på plattformen Spela butik. Med vilken vi kan komma åt applikationens namn, utvecklarinformation, vikt och andra data.

Det är viktigt att förstå att du måste ha ett registreringskonto för att få tillgång till Play Stores historia. Människor använder regelbundet sitt Gmail-e-postkonto eftersom det är mycket lättare att registrera sig med det.

Vilka andra funktioner kan vi hitta på Google Play?

Bland funktionerna som vi kan hitta i Google Play Butik är träfflista och kategorierDen första är tilldelad listan där de spel och applikationer som mest laddas ner av användare visas, och den andra är filtrering efter kategori för att förbättra sökningen.

Även om den här plattformen inte är begränsad till just det, finns den också filmer och böcker. Problemet är att det mesta av innehållet i det här området är betalt, det är mycket sällsynt att det är helt gratis och drar därför inte till sig användarnas uppmärksamhet.

Hur ser jag historiken för alla mina appar installerade på Google Play för Android?

För att komma åt historiken för appar installerade i Play Butik måste vi först öppna programmet. Då ger vi klicka på tre horisontella linjer som finns i det övre vänstra hörnet av skärmen, och i den nya menyn, välj alternativet “Mina applikationer och spel”

Vi kommer att märka att det kommer att finnas 3 flikar på den nya skärmen, den första som säger “Uppdateringar”den andra som talar “Installerad” och den tredje som talar “bibliotek”. Vi väljer det andra alternativet och vi kan automatiskt se en lista över alla applikationer som är installerade med denna användare.

Det här verktyget är extremt användbart för att förhindra förlust, vilket händer ibland när enheter måste formateras och vi inte hade möjlighet att spara alla appar tidigare. Därför, om det händer, vet du redan var du kan hitta dessa applikationer igen.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Vi skulle dock vilja höra från dig om du har sett historiken för alla applikationer installerade på GooglePlay? Känner du till någon annan metod för att utföra denna procedur? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

0 Shares