Hur vet jag om mina kontakter har blockerat mig pÄ Badoo?

0 Shares

Designad som en social nÀtverkssajt fokuserad pÄ mÀnniskor som vill trÀffa andra, har den kopplat miljontals anvÀndare med andra sedan 2006. Men, Hur vet du om du har blivit blockerad eller inte? Vi kommer att förklara hur, men kom först ihÄg att för att anvÀnda den hÀr plattformen mÄste du vara registrerad eller ÄterstÀlla ett konto som du tidigare tagit bort.

NÀr du loggar in pÄ Badoo Àr det möjligt att vissa kontakters profilbilder inte visas. Att veta om det beror pÄ de blockerade digAllt du behöver göra Àr att ange din profil. Om du har blivit blockerad kommer du inte att kunna ange den eller skicka meddelanden till personen.

Det Àr förmodligen dÀrför anvÀndare vill inte lÀngre ha kontakt med dig lÀngre och istÀllet för att meddela dig, valde den bara att ge dig möjligheten att blockera. Men du bör veta att detta inte Àr det enda sÀttet du kan veta om nÄgon permanent har tagit bort dig frÄn sin favoritkontaktlista.

De kan ha blockerat dig

Ja, nÀr du kontrollerar din senaste anslutningstid en gÄng i veckan eller tvÄ och innan de chattade varje dag: de blockerade dig. Ja, plus att du inte kan se deras profilbild, och nÀr de gör det rÀntan sjönk till 0och att starta om appen förbÀttrar inte att du har blivit blockerad!

Kan nÄgon annan ha tagit bort ditt konto?

Ja sjÀlvklart! Du bör dock veta att det blir skillnad mellan att ta bort ett konto frÄn plattformen och att bli blockerad.

Om anvÀndaren du vill kommunicera med har raderat sitt konto kommer Badoo att meddela dig nÀr du försöker kontakta dem, eftersom de bokstavligen kommer att berÀtta för dig att kontot du kommunicerar med finns inte. SÄ om du inte förstÄr detta har du definitivt blivit bannlyst frÄn Badoo.

ElÀndigt, det finns inget du kan göra om anvÀndaren har valt att blockera dig. Men oroa dig inte, du kommer inte att fÄ slut pÄ alternativ. Badoo har miljontals anvÀndare och dejtingmöjligheter Àr dagens ordning.

Faktum Àr att den hÀr appen Àr sÄ bra att om du vet hur du gör det pÄ rÀtt sÀtt kan du till och med ladda ner dess Premium-version gratis och öka dina chanser att fÄ kontakt med andra.

Ägna dig Ă„t att trĂ€ffa nya vĂ€nner

Observera att den hÀr appen inte bara Àr för dejting, Àven om den hÀr tjÀnsten Àr mest efterfrÄgad. DÀrför kan du anvÀnda den för att förstora din kontaktlista och TrÀffa nya vÀnneratt de delar din smak och fÄr dig att uppleva oförglömliga stunder.

Kom ihÄg att det inte Àr nödvÀndigt vem som Àr borta och det Àr inte nödvÀndigt vem som har gÄtt bort, lÀr kÀnna andra och visa dem vad som Àr förlorat! Du kan vara sÀker pÄ att du kommer att klara dig bra.

Hur vet du att nÄgon gillar dig pÄ Badoo?

Det Àr tydligt att du i Badoo kommer att vara intressant inte bara för en person utan för flera. SÄ det Àr dags att göra fokusera pÄ dem som har visat intresse för dig. Om han skriver till dig varje dag och bjuder in dig till de klasser han gör dagligen, dÄ gillar han dig sÄklart! VÀnta inte lÀngre och ge det ett försök. Du kanske blir förvÄnad.

Vilka andra sociala nÀtverk anvÀnds ocksÄ för att hitta en partner?

Kom ihÄg det hÀr Badoo Àr inte det enda sociala nÀtverket trÀffa mÀnniskor och fÄ nya vÀnner eller trÀffa ditt livs kÀrlek. TvÀrtom, det finns hundratals. FrÄn de typiska som Facebook till mer specialiserade som Tinder.

Du hittar ocksÄ Down, Meetic, eDarling och till och med Muapp. Kom dock ihÄg att du inte ska lÀmna plattformen bara för att kontakten har misslyckats. Badoo har varit i drift sedan 2006 och Àr up to date, sÄ det mÄste ha nÄgot bra.

SÄ misströsta inte och testa det med andra, det finns massor av mÀnniskor i vÀrlden och Badoo sÀtter dig i kontakt med dem alla!

0 Shares