Hur verifierar man sin användare i SinDelantal? – Hjälp med att slutföra användarskapandet (exempel)

0 Shares

Om du är ny på SinDelantal-appen är du här eftersom du har samma problem som alla nybörjare. Som inte kan lägga beställningar på grund av validering. Om så är fallet har du kommit till rätt ställe då svar kommer att ges idag Hur verifierar jag mitt användarnamn i SinDelantal?

Och det är det, det finns inget värre än så ladda ner appen för att spara tidoch det fungerar inte alls. Speciellt eftersom hemtjänstappar är ömtåliga då de hanterar mat som i händelse av haveri kan förstöra någons dag.

Hur verifierar jag mitt användarnamn i SinDelantal?

Nu för att gå rakt på sak och att du på några minuter lär dig hur du verifierar ditt användarnamn i SinDelantal. Du måste veta att detta kan göras på två sätt – via e-post eller SMS.

För att få dessa verifieringskoder måste du skapa lämpligt konto i SinDelantal-applikationen som finns i PlayStore (eftersom du kommer att ange din e-postadress och nummer där), omedelbart efter att du har slutfört valideringsprocessen kommer det att skickas till dig och du kan använd någon av de mottagna länkarna för att verifiera kontot.

Tryck bara på dem och det är allt. Om koderna kommer men ditt konto inte är verifierat och ett fel uppstår när beställningen görs. Så du måste rensa appens cache eller avinstallera och installera om den.

Ett valideringsfel uppstår vanligtvis när du byter kort under registreringsprocessen eftersom appen antar att du har avslutat och koden är ogiltig. Därför är det bättre att verifiera kontot med SMS efter ominstallation.

Hur använder man SinDelantal?

Med ovanstående vet du redan hur du verifierar ditt användarnamn i SinDelantal. P.Eller vad nu, som lite mer, kommer du att se hur du använder den här appen för att få ut det mesta av den och kunna njuta fullt ut av den.

Det första du behöver göra att veta hur man använder katalogensom ger ett stort utbud av restauranger. De rekommenderas baserat på den plats som anges i ditt konto. För att välja den du gillar mest klickar du bara på den.

Efter att ha gått in i sektionen på vilken plats som helst kan du bläddra bland dess individuella rätter, De kommer att visa dig priset och hur du installerar dem. Dessutom kan du också se tillbehör och drycker som du kan beställa.

För att välja en rätt trycker du helt enkelt på knappen “Lägg till”, som automatiskt lägger till den i korgen som bifogas. När du har slutfört köpet klickar du på knappen “Visa kundvagn” och lägger sedan till en betalningsmetod.

Betala för beställningar och ledtider

Efter att ha valt lämplig betalningsmetod (PayPal, betalkort, kreditkort eller inlösenkuponger), kan du klicka på “Slutför köp”. Så din beställning kommer att behandlas automatiskt och de kommer att börja förbereda den i restaurangen (du har 10 minuter på dig att avbryta eller redigera din beställning i SinDelantal vid fel).

Hur lång tid du måste vänta beror på vad du beställt och avståndet mellan lokalen och dig, men det bör nästan aldrig ta mer än 30 minuter. Och voila, du vet tillräckligt för att hantera SinDelantal-applikationen utan problem. Dessutom initiala tvivel Hur verifierar jag mitt användarnamn i SinDelantal?nu är det bara att börja beställa hem mat.

Kom ihåg att den här appen är relativt ny, så det kan alltid finnas buggar i gränssnittet. Men oroa dig inte för det eftersom teknisk service alltid är tillgänglig för att åtgärda problem (det finns till och med ett telefonsamtal till NoDelantal kundtjänst)

0 Shares