Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Hur uppgraderar jag Samsung Galaxy Note 3 till Android Lollipop?

Samsung Galaxy Note 4 recension

Android har varit juicen till mer än 80% av smartphones på dagens marknad. Det har visat sig vara det mest framgångsrika och interaktiva operativsystemet som smartphones någonsin har haft. Den tidigare senaste versionen av Android, känd som Android Kitkat v4.4, har nyligen fått en helt ny efterträdare till den, Android Lollipop v5.0. Detta har fått många hjärnor oroliga som väntar ivrigt på att ta tillfället i akt att uppgradera sina smartphones till den senaste versionen av Android OS. Tja, för sådana smarttelefonentusiaster finns det några bra nyheter om att deras väntetid är för nära för att komma över.

Android 5.0 build har nu officiellt släppts av Samsung för Samsung Galaxy Note 3 och därmed upphäver det inte garantin för handenheten eftersom det inte är betaversionen eller ROM-versionen. Nedan följer stegen för att uppgradera din Galaxy Note 3 till den senaste Android Lollipop v5.0.

Samsung-GALAXY-Note-3-Neo-4

Skapa en säkerhetskopia av alla data som finns på din enhet och använd sedan nedanstående steg.

  • Ladda ner Odin och även Android 5.0-firmwarepaketet härifrån till din dator.
  • Stäng nu av din enhet. Och sätt den i nedladdningsläge genom att hålla ihop strömbrytaren, volym upp-knappen och hem (mittknappen).
  • I Odin, aktivera Auto Rebootand Reset Time kryssrutor i Odin och alternativt se till att kryssrutan Re-Partition är markerad.
  • När du har anslutit din enhet till datorn i nedladdningsläge ser du att ID: COM-avsnittet blir blått vilket indikerar att enhetsdrivrutinerna har installerats.
  • Klicka på “AP” för att välja den rotande tarfilen och klicka sedan på “Start” för att starta processen med firmwareuppdatering. Efter uppdatering, enheten startas om automatiskt. Det tar vanligtvis cirka 5 – 6 minuter för hela processen.
  • Navigera till sökvägen “Inställningar> Om telefon” för att få reda på vilken firmwareversion som finns i din enhet. Firmwareversionen kommer att nämnas som Lollipop 5.0.

För andra enheter med Android Lollipop-uppdatering, klicka här.