Hur tjÀnar man pengar pÄ Reddit lagligt, Àr det möjligt?

0 Shares

Med 330 miljoner anvÀndare Àr Reddit en mycket anvÀnd plattform. Och eftersom det ger mycket mer frihet Àn Facebook, Twitter eller mÄnga andra, Àr det normalt att undra om det kan anvÀndas för att tjÀna extra pengar. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur man lagligt tjÀnar pengar pÄ Reddit.

Vad Àr Reddit?

I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig nÄgra sÀtt att lagligt tjÀna pengar pÄ Reddit, men innan det mÄste du ha en god förstÄelse för vad Reddit Àr, hur det anvÀnds och hur du bÀst anvÀnder det.

Reddit Àr ett annat socialt nÀtverk Àn de mer traditionella som Facebook, Twitter eller Instagram. Medan de senare Àr inlÀggs- och innehÄllsbaserade, Reddit bygger pÄ diskussion. Medan pÄ Facebook Àr kommentarer ett tillÀgg till innehÄllet i ett inlÀgg, pÄ Reddit Àr de en viktig del av inlÀgget.

Om du inte kan mycket om Reddit, betrakta den hÀr webbplatsen som en samling filer Internetforum. Varje forum behandlar en fil eller ett sÀrskilt intresse. MÀnniskor som delar detta intresse trÀffas i detta forum och delar innehÄll för att diskutera det.

Det Àr mycket viktigt att inse att Reddit först och frÀmst Àr ett engelsksprÄkigt socialt nÀtverk. Till skillnad frÄn de andra tre vi nÀmnde tidigare, har Reddit inte mÄnga forum pÄ spanska. Faktum Àr att cirka 70 % av Reddit-anvÀndarna talar engelska; Àven om mÄnga av dem inte talar som modersmÄl. Det finns ocksÄ mycket pÄ Reddit mest populÀra bland unga mÀnniskor Àn bland de Àldre.

Hur man lagligt tjÀnar pengar pÄ Reddit

För att tjÀna pengar pÄ Reddit Àr det första du ska göra att öppna ett konto. Detta Àr nödvÀndigt för gÄ med i forumen, posta och kommentera.

NĂ€sta sak att göra Ă€r att vĂ€lja en strategi och. ZA hĂ€nvisar till “”. Med andra ord betyder det att du vet exakt vad du erbjuder eller vill göra. Det kommer att ha att göra med dina fĂ€rdigheter och de saker du tycker om att göra.

Om du till exempel Ă€r bra pĂ„ att rita kan du erbjuda skrĂ€ddarsydda ritningar. Om du Ă€r en bra utvecklare kan du erbjuda dina tjĂ€nster. Även om du inte planerar att gĂ„ med i en specifik community och vill erbjuda nĂ„got mer generellt, Ă€r det trevligt att ha en uppfattning om vad du vill producera eller sĂ€lja.

Kom ihÄg att det, precis som du, finns mÄnga andra som erbjuder sina tjÀnster; SÄ var konkurrenskraftig du mÄste vara vÀldigt bra eller gÄ med i gemenskapen med mycket tung trafik.

För att vÀlja ditt tema eller nisch kan du följa samma regler som du skulle anvÀnda om du ville starta en blogg om nÄgot du gillar. AnvÀnd populÀra teman som lockar mÀnniskor som Àr villiga att betala.

Intressanta samhÀllen

Det finns gemenskaper för nĂ€stan vilken nisch du kan tĂ€nka dig, men de flesta fĂ„r inte köpa eller sĂ€lja tjĂ€nster. ÄndĂ„ lĂ„ter vissa mĂ€nniskor dig frĂ€mja din egen kreativitet. Till exempel, om du Ă€r en mĂ„lare, kommer de inte att lĂ„ta dig sĂ€lja dina tavlor, men de kommer att göra det du kan ladda upp bilder av dina bildersom gör att du kan existera.

Vi rekommenderar att du först letar efter samhÀllen som intresserar dig och dÀr du kan vara etablerad. NÀr du har gjort detta kan du utforska Köp och sÀlj eller AnstÀllda gemenskaper.

Om du inte har nÄgot att sÀlja eller visa, oroa dig inte, det finns fortfarande hopp för dig. Det finns samhÀllen som gör olika jobb:

I r / beermoney du ger tips om hur man tjÀnar pengar online. Du kan inte tjÀna pengar pÄ denna subreddit direkt, men du kommer att hitta massor av tredjepartswebbplatser att tjÀna pengar pÄ. Den hÀr sidan innehÄller systersubreddits som r / beermoneyglobal, r / signupsforpay och mer som lÀtt kan hittas efter att ha gÄtt med i communityn.

I r / slavearbete mÀnniskor publicera de tjÀnster de behöver, och personerna som erbjuder denna tjÀnst kommenterar inlÀgget och hÄller med. Om du bestÀmmer dig för att gÄ med i denna grupp, lÀs reglerna först.

Sammanfattningsvis Àr de det mÄnga sÀtt att tjÀna pengar pÄ Redditmen du mÄste ha nÄgot att sÀlja och kunskap om den marknad du Àr pÄ.

0 Shares