Hur tjänar du pengar idag genom att spela videospel hemifrån? – Alternativ

0 Shares

Idag är det mycket vanligt och vanligare än vad det verkar att tjäna pengar hemifrån genom videospel eller andra plattformar som vi använder varje dag, utan att investera så mycket pengar i dem för att kunna generera inkomster förväntas av dem, men var ska man börja? Därefter kommer vi att rekommendera några av de bästa alternativen du kan överväga för att gräva lite djupare in i världen av online och relaterade videospel.

Vad behöver du för att streama dina videospel och tjäna pengar?

Det första du behöver do är spelutvecklarens webbplatsdetta är mycket viktigt eftersom det är huvudbasen. Även om du inte blir avskräckt om du inte har stöd från många människor, kommer ditt innehåll att bero på vilken typ av popularitet som händer just nu och naturligtvis på bra digital marknadsföring för att få många fler människors uppmärksamhet, även om, Du måste ha stöd av minst 100 följare.

attityd eller färdigheter

Att starta en ny rutin kan vara komplicerat och speciellt att spela online och konstant, men med detta nya sätt att göra dina dagliga aktiviteter kan du tjäna mer pengar, kom ihåg att målet eller slutet av allt är tiden du kommer att investera i videospel och interaktivitet med personer som kommer att följa ditt innehåll måste vara permanentoch att bli väl behandlad mot dem måste vara kontinuerlig och fast för att få mer och mer stöd.

Kom ihåg att det lönar sig att starta din webbplats som en kreatör eller streamer med andra ord. Du kan dock bara göra detta med stöd av människor, detta har aktiverats på din webbplats, Marknadsför spel på ett ansvarsfullt sätt med dina fans och erbjuda dem olika alternativ som gör att de kan njuta av spelet fullt ut, vara skickliga och ihärdiga så att du mycket väl vet vilken typ av videospel du kommer att ägna dig åt.

Fans gillar att veta allt i detalj om innehållet som spåras och Du som skapare måste rensa alla dina tvivel så att de kan lita lite mer på din webbplats, vara vänliga, fördomsfria, men samtidigt beredda att garantera sin upplevelse. Den riktar sig dock till minst 2 dagar under de senaste 14 dagarna, runt 1, 2 eller till och med 4 timmar.

Optimal dator och bra internetuppkoppling

Detta är en av de viktigare grunderna, om du vill börja sända eller spela för att tjäna pengar hemifrån måste du självklart ha en bra sådan ett fungerande operativsystem är något optimalt och det kan vara enkelt till service för dig och ditt kapital. Minimikraven för en lämplig dator i sådana fall kräver dock:

  • Windows 7 64-bitars operativsystem.
  • Har ett grafikkort som stöder DirectX 11.
  • RAM med en kapacitet på mer än 4 GB, med minst 2 GB ledigt.
  • Har en processor, Intel eller AMD-kärnor 4.

Men du behöver inte bara en dator tillgänglig, se till att du också har en bra internetuppkoppling tillräckligt bra för att streama och live utan att ständigt bli avbruten.

Hur börjar man skapa YouTube-tutorials för dina favoritspel?

Tack vare YouTube-plattformen kommer du att kunna livestreama från ditt hem och med bara några få steg var faktiskt den här plattformen en utmärkt kommunikationskälla vilket har hjälpt många sångare, influencers och artister att öka sin popularitet tack vare andra olika nätverk som också ansluter och samarbetar med YouTube.

Kom dock ihåg att för att kunna lägga upp videor eller sända till YouTube måste du ha rätt utrustning, föra en logg över spel, speciellt det spel du ägnar dig mest åt, spela eller samarbeta med dina vänner. Dstå så att de kan publicera din sida Och när du ska gå live, se till att chatta med dina fans, det är viktigt att vara helt fokuserad, men det är också viktigt att interagera med dem så att det inte blir tråkigt.

Fördelarna med “evergreen” filmer

Som en spansk översättning av “Perennial Letters”, men bli inte förvirrad av namnet, är det faktiskt en idé som kan förverkligas genom att publicera innehåll. Men för att skapa vintergröna filmer kan du praktiskt taget återanvända format som filmer där du kan ändra titeln och lägga upp den igen på sociala nätverk för att hålla innehållet fräscht, använda din kreativitet för att förnya och hålla innehållet vid liv.

Vad är det bästa sättet att bli tv-spelstestare och journalist?

Som testare måste du rapportera några ytterligare objekt som saknas i ett tv-spel, ta hänsyn till eventuella buggar du upptäcker, vara uthållig när det gäller spelsessionens varaktighet, skapa de analytiska möjligheter som detta arbete behöver, ge din åsikt om förbättra produkten, du bedömer, och det viktigaste är motivera varför till höga ekonomiska fördelar.

Å andra sidan, om du följer journalistens väg, se till att du har en passion för kommunikationmålet är att erbjuda dig akademisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet i de videospel du utvärderar, och täcker bara grunderna för att du till och med skulle kunna börja en karriär som videospelsjournalist, det kommer att vara värt det i det långa loppet, och är ett sätt att tillhöra en familj av författare.

Alla alternativ du väljer att välja kommer att vara viktiga i det långa loppet, kom ihåg att vara uthållig i ditt arbete och ha en bra relation med andra människor på denna väg av onlinespelvärlden för att förvänta dig inkomst och till och med en stabil framtid om du brinner för denna typ av innehåll.

Vilket socialt nätverk passar dig bäst?

Det skulle säkert vara YouTube-plattformen, men just nu Twitch och Patreon liknar varandra när det gäller betalningssystemet och de är väldigt populära nuförtiden när det kommer till att dela innehåll, de delar det också på alla sociala nätverk som facebook och instagram.

0 Shares