Hur tittar du på TikTok-videorna du gillar från din Android- eller iOS-mobiltelefon?

0 Shares

TikTok har lyckats vara bland toppositionerna för de mest använda apparna, denna app, som har varit känd av en yngre publik, har lyckats nå människor i alla åldrar över hela världen. Dess huvudsakliga funktion är att se videor från olika konton från huvudkanalen “For You”, dessa videor får visningar och likes från användare.

Det finns många tillfällen när användare tittar på en video de gillar på grund av innehållet de tycker är intressant, ljudet eller den speciella effekten de vill använda senare. Däremot glömmer de vem användaren som skapade den nämnda videon var, eftersom de inte följde den. Därför alltså om du gillade den här videon kan du hitta den igen och här får du reda på hur.

Vart går TikTok-videor som blir gillade från ditt konto?

Med största sannolikhet när du använder TikTok-appen kommer du att hitta dig själv vid många tillfällen där du gillar några av videorna som visas av algoritmen, det är inte ovanligt att du gillar några av dem så mycket att du ger dem gilla vilket gör att dessa videor sparas i din profil i “Gilla”-sektionen så att du kan se dem igen när och hur många gånger du vill.

Det bör noteras att det alltid finns tillfällen då du kan missa en gillad video som du gillade eller på grund av internetanslutningsproblem, det gick inte rätt och om du inte har följt ett videokonto eller sparat dess användarnamn är det mycket troligt att du kommer inte att se den igen eftersom den inte har sparats.

I fall att du vill se filmerna du gilladedet är enkelt, du kan hitta det genom att gå till fliken “Mig” i din profil, där kommer du att kunna se tre flikar med olika ikoner, videor du gillade från andra konton är ordnade kronologiskt på mittfliken, representerade av ett hjärta ikon och ett stängt öga.

Hur tar jag bort en video från listan “Mest favoritfilmer”?

Det är normalt på alla sociala nätverk av detta format att det finns videor som förtjänade att gillas vid den tiden och du ändrade dig om det efter ett tag, så om du vill du vet hur du kan radera videon i listan över gilla-markeringar, då lär du dig hur du gör.

Det är enkelt, proceduren är densamma som att söka efter de videor du gillar men med några extra steg. Först måste du gå till profilsektionen där du hittar tre flikar med olika ikoner, videorna du gillar finns på mittfliken med en hjärtikon och ett stängt öga när de väl är där, du måste hitta videon du vill radera och klicka på det för att spela det, för att ta bort det, klicka bara på det röda hjärtat så raderas det.

Vad ska du göra för att se en lista över dina favoritvideor som du sparar på TikTok?

Mycket ofta blir användare av TikTok-applikationen förvirrade genom att skilja mellan sparade filmer (eller favoriter) och filmer de gillar (gillar). Den här gången pratar vi om filmer som har sparats som favoriter medan du tittar på dem. Om du har tryckt på en video länge och sedan klickat på “spara till favoriter”, kommer du att kunna hitta den enligt följande:

Gå in i TikTok-applikationen och gå till avsnittet “Min profil”, du kan se olika alternativ i din profilgå till flaggikonen bredvid “redigera profil” och klicka på den för att se dina videor och olika objekt sparade som favoriter.

Hur tar jag bort en video från min favoritlista i TikTok?

Som användare av TikTok-appen har du med största sannolikhet gillat en video och lagt till den i dina favoriter vid många tillfällen, men av någon anledning gillar du inte videon längre eller så behöver du den inte längre, för vilket du vill ta bort det från din favoritvideolista.

Från “iPhone”

Först måste du gå in i TikTok-applikationen i avsnittet “Min profil” och välja den flaggformade ikonen bredvid alternativet “redigera profil”, när du ser olika flikar med dina sparade objekt inuti, gå till videofliken och välj videon du vill raderaklicka på den för att spela den och se delningsalternativet, klicka nu bara på “sluta spara till favoriter” och det är allt.

Med “Android”

Proceduren för att ta bort en video från din favoritlista är densamma oavsett om den är från en mobil enhet eller inte Android eller iOS. Först måste du gå till “min profil” och välja den flaggformade ikonen bredvid “redigera profil” i videofliken och välja videon du vill ta bort, klicka för att spela upp den och se delningsalternativet, nu är det bara måste klicka på “sluta spara till favoriter” och det är allt.

Hur hittar jag en lista över mina favoritljud lagrade i TikTok?

Du måste gå in i TikTok-appen och gå till avsnittet “Min profil” där du måste hitta den flaggformade ikonen dvs bredvid alternativet “redigera profil”, klicka på det och leta efter fliken “ljud”, där du hittar alla ljud som du tidigare sparat som favoriter. Klar, du kommer att ha de sparade ljuden till hands.

0 Shares