Hur tar man ut pengar i Mercado Libre utan bankkonto? Det Àr möjligt?

0 Shares

Att ta ut pengar i Mercado Libre Àr en frÄga som dyker upp flera gÄnger mÄnga sÀljare sajter har tillfrÄgats mer Àn en gÄng, förutom om det kan göras utan bankkonto, sÄ om du Àr en av dem rekommenderar vi att du fortsÀtter lÀsa.

Att sÀlja via Mercado Libre Àr ett fantastiskt av de bÀsta alternativen för att starta ett företag eftersom onlineshopping har blivit en favorit för mÄnga under det senaste decenniet.

Mercado Libre Àr en av de toppwebbplatser Att göra en försÀljning av varor eller tjÀnster utöver att ta ut pengar pÄ Mercado Libre Àr vanligtvis extremt enkelt och kan göras utan bankkonto.

SÀljare Free Marknad jÀmfört med andra försÀljningssajter har fördelen att för nÀrvarande ta ut pengar pÄ den öppna marknaden detta Àr gratis och vanligtvis ganska snabbt.

Ta ut pengar pÄ Mercado Libre genom banköverföring till slÀktingar

Ett av de mest praktiska sÀtten att ta ut pengar pÄ Mercado Libre Àr att anvÀnda ett bankkonto som Àr kopplat till MercadoPago men i mÄnga fall har vissa sÀljare inte ett och kan varar en mycket lÄng ansökningsprocess för det.

Det huvudsakliga sÀttet att ta ut pengar pÄ Mercado Libre eller MercadoPago utan att ha ett bankkonto Àr Donera pengar förvÀrvad eller tillgÀnglig pÄ konto av en nÀra och pÄlitlig familjemedlem eller vÀn.

Vanligtvis Àr det en av filerna snabbare och enklare sÀtt ta ut pengar med Mercado Libre, eftersom MercadoPago tillÄter uttag Àven om kontot inte stÄr i betalningsombudets namn.

Ta ut pengar pÄ Mercado Libre med MercadoPago-kortet

En annan vÀg utbetalningar i Mercado Libre Utan bankkonto görs detta genom MercadoPago-kortet, har du inget sÄ Àr applikationen ganska enkel.

MercadoPago-kortet Àr förbetalt kort som du kan ladda pengar till och göra rörelser som köp, uttag och andra transaktioner.

För att ansöka om MercadoPago-kortet och kunna ta ut pengar pÄ Mercado Libre mÄste du ha ett konto i MercadoPago-applikationen tillgÀnglig för iOS och Android.

Efter att ha gĂ„tt in i MercadoPago-applikationen vĂ€ljer du alternativet “LĂ€gg till dina kort”, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kommer “Be om ett Mercado Pago-kort” att visas pĂ„ skĂ€rmen.

SÄ du borde Fyll i formulÀret med personuppgifter och adressen dÀr MercadoPago-kortet kommer att hÀmtas. GodkÀnnande av detsamma gÄr ganska snabbt, men vÀnteprocessen tar 15 till 30 arbetsdagar.

Ta ut pengar pÄ Mercado Libre kontant utan bankkonto

Ett av de senaste sÀtten att ta ut pengar i Mercado Libre Àr genom MercadoPago utan att ha ett bankkonto ta ut kontanter direkt via Rapipago.

Det första du ska göra för att ta ut pengar för en snabb betalning Ă€r att gĂ„ till MercadoPago-applikation“Ta ut kontanter frĂ„n rapipago” visas bland de sista alternativen.

Efter att ha tryckt pÄ alternativapplikationen kommer att begÀra kvantitet som ska utvinnas att beroende pÄ i vilken valuta uttaget görs kommer ansökan att ange det belopp som Àr tillgÀngligt för uttag och de dagliga grÀnserna.

Efter att ha angett beloppet som ska tas ut i kontanter genereras en 6-siffrig kod som du kan anvÀnda för att gÄ till rapipago och begÀra beloppet med hjÀlp av transaktionskoden.

SÄ dessutom vid rapipago-uttagsautomater För att begÀra kontanter mÄste du ange ditt ID eller DNI utöver transaktionskoden.

Om du vill begÀra ett annat belopp Àn det begÀrda lÄter MercadoPago-appen dig avbryta tidigare ansökningar och skicka in nya, det Àr viktigt att tÀnka pÄ vade en ny kod kommer att genereras för varje transaktion.

0 Shares