Hur tar man ett foto med ett anime-filter och skickar det via WhatsApp?

WhatsApp är känt för att vara en av de mest populära i världen, tillsammans med andra appar som tillhör Meta. Även om det förlitar sig mycket på kommunikatörer och kontakter, applikationen försummar inte andra behov som kan vara upptagna av dess användare och har därför andra funktioner för dess användning. Funktioner som t.ex möjligheten att dela videor, foton, platser.

En av funktionerna som mest används av människor när de chattar är att dela foton via WhatsApp eftersom det är ett mycket användbart sätt att dela ögonblick som fångas på ett foto med en annan person. Men även om appen har en kamerasektion tillåter den dig inte att lägga till något filter medan du använder den. Så om du vill lär dig hur du skickar bilder med anime-filter eller ett annat filter, så lär du dig hur.

Hur skickar man en anime-filterselfie på WhatsApp?

WhatsApp är en mycket populär applikation bland människor över hela världen, oavsett om de är ungdomar, tonåringar eller vuxna. Dess huvudsakliga funktion är att erbjuda över 2 miljoner användare en trevlig upplevelse och bekvämt när du använder plattformen.

Även om den främst fokuserar på meddelande- och samtalstjänster, har den också andra funktioner för att förbättra användningen, inklusive kunna dela bilder med andra människor.

Vad är den här funktionen till för? Tja, bara så att du kan ta ett snabbt foto och skicka det till andra personer via appen, antingen från din gallerirulle eller direkt från din WhatsApp-kamera. Trots att den har en sektion med egen kamera för att ta bilder och spela in videor går det tyvärr inte att lägga till filter.

Filter är en trend som har blivit populär över hela världen, varför många applikationer redan har denna funktion när de går in i kamerasektioner. Men det finns ingen anledning att oroa sig eftersom åtminstone WhatsApp har inte denna funktiondu kan ta foton med filter, oavsett om de är anime, karaktär eller interaktiva, från andra appar och sedan dela dem via WhatsApp.

Användning av Instagram

Instagram-appen erbjuder sina användare en speciell sektion i kamerasektionen där de kan hitta filter och effekter som kan användas i berättelserna de skapar. Dessa berättelser är baserade på foton och videor, som också kan laddas ner direkt och delas med andra appar som WhatsApp.

I filtersektion som kan hittas efter att ha öppnat Instagram-kamerasektionen, du kan se dem från klassiska filter som bara ändrar färgen och dess nyanser, till de mest extravaganta och interaktiva för att ta en anime-filterselfie, med en viss karaktär för att simulera något eller lägga till något slags plugin.

med Snapchat

Snapchat anses vara appen som gjorde filter kända eftersom de gjorde det populärt. När du öppnar kamerasektionen kan du se avsnittet dedikerat till dess filter och effekter, bland annat kan du hitta anime-, karaktärs-, djur- och interaktiva filter. På samma sätt, om du vill dela dem, kan du överföra bilder från Snapchat till WhatsApp, bara spara dem.

Eftersom WhatsApp inte har en officiell sektion för att lägga till och använda kamerafilter, är det bästa alternativet för personer som vill dela sina bilder med filter anime eller en annan enhet som är associerad med dina WhatsApp-kontakter använder en extern applikation som de som anges ovan och gör den tillgänglig via WhatsApp enligt följande.

Först måste du gå in i kamerasektionen någon av de två apparna som nämns ovan, välj det anime-filter du vill ha och ta de bilder du vill ha, spara foton i galleriet enheten och gå till WhatsApp.

Gå sedan in i chatten som du vill skicka bilden till och klicka kameraikon finns i det nedre högra hörnet, efter att du har tryckt på denna visas en rad med de bilder som nyligen sparats på enheten, välj den du vill dela och tryck på Skicka.

Varför kan du inte skicka din anime-filterselfie på WhatsApp korrekt?

Det är ovanligt att applikationssystemet har problem, så det är inte vanligt att man inte kan skicka ett foto på WhatsApp. Så om du skickar en selfie eller ett foto med ett anime-filter eller annat filter och du inte skickar det, kan det bero på någon av följande faktorer.

Problem med anslutning

Den mest allmänna faktorn när det uppstår problem när du skickar bilder eller filer samt laddar ner dem i olika applikationer inklusive WhatsApp är Internet anslutning. Det är troligt att din mobila enhet har problem med sin internetuppkoppling, antingen på grund av en svag signal där den finns eller på grund av problem med internettjänsten den har.

Det bästa alternativet för att se till att internetanslutningen inte är problemet är att komma åt webbplatsen från din enhet, om webbplatsen laddas snabbt och utan problem då din internetanslutning inget problemmen en annan faktor.

skicka det igen

Om du skickar ett foto för första gången det fortfarande laddas men uppladdningen tar aldrig slut, är ditt bästa alternativ i det här fallet att försöka välja fotot igen och skicka den igen. Tja, det finns tillfällen då Foton skickas inte korrekt och måste skickas om till den andra personen i chatten.

Relaterade Artiklar

Back to top button