Hur tar man bort kontakter som registrerats tvĂ„ gĂ„nger hos Google? – Handledning

0 Shares

Google har mĂ„nga applikationer som kan anvĂ€ndas av alla till sitt förfogande. Gmail e-postkonto. Det enda sĂ€ttet att njuta av alla funktioner i Google Ă€r att skapa ett Gmail-konto. NĂ€r du vĂ€l har det e-postkontot kan du anvĂ€nda funktioner som “Kontakter”, “Drive” och “Chat”.

Det hĂ€r Ă€r Google-applikationer som anvĂ€nds för alla möjliga saker. Till exempel, “Drive” Ă€r för att lagra filer, “Chat” Ă€r för att chatta med andra mĂ€nniskor och “Kontakter” Ă€r för att spara kontakter. Vi visar dig snart hur man tar bort kontakter pĂ„ googlehur man eliminerar dubbletter av kontakter och nĂ„gra andra saker relaterade till Ă€mnet.

Innan start radera kontakter i google, du mÄste sluta tÀnka pÄ tvÄ mycket viktiga saker för att inte göra ett misstag. Det första du bör tÀnka pÄ Àr hur lÀnge kontakterna du kommer att radera hÄller i papperskorgen och det andra du bör tÀnka pÄ Àr att det Àr vÀldigt viktigt att hÄlla din kontaktlista uppdaterad.

NÀr du tar bort kontakter pÄ Google mÄste du vara mycket resolut eftersom efter 30 dagar du kommer inte att kunna fÄ tillbaka dessa kontakter som du raderade. Eftersom du har den hÀr typen av Àrenden vÀldigt tydliga Àr det absolut nödvÀndigt att du vet varför det Àr nödvÀndigt att uppdatera din kontaktlista korrekt.

Uppdatera “Google Kontakter”

Allt eftersom tiden gÄr, mÀnniskor de brukar byta telefonnummer pÄ grund av personliga problem eller pÄ grund av din förlust. Det finns mÄnga anledningar till att folk byter telefonnummer, men det viktiga Àr att du alltid kan ta reda pÄ vad deras nya nummer Àr.

Nu, nÀr nÄgon Àndrar sitt telefonnummer, Àr det viktigt att ta bort det gamla numret och skapa ett nytt. Men om du har ett foto och nÄgot du kan kontakta kan du göra det vÀlj redigera kontakt och dÀrmed sÀtta det nya numret. Observera att Google Kontakter lÄter dig namnge dina kontakter.

Det Àr enkelt att ta bort dubbletter av telefonnummer till personer frÄn dina Google-kontakter. Ner radera inte nÄgon typ av data För sÀkerhets skull Àr det viktigt att du bestÀmmer om du vill ta bort en kontakt eller om du vill slÄ samman kontakter.

Det hÀr Àr tvÄ helt olika saker du behöver lÀra dig i Google Kontakter. Notera följande underÀmnen för att notera skillnaden.

Ta bort dubbletter av kontakter

NÀr du tar bort en duplicerad kontakt tar Google Kontakter bort den personen frÄn din lista med telefonnummer. Ner ta bort kontakt frÄn google du mÄste göra följande:

 1. Öppna en mobil webblĂ€sare
 2. GĂ„ till Googles kontaktwebbplats
 3. Logga in om du inte redan har gjort det
 4. NĂ€r du Ă€r dĂ€r, gĂ„ till avsnittet “Kontakter”.
 5. Hitta den dubblettkontakt du vill ta bort
 6. Tryck pÄ kontakten du vill ta bort
 7. Tryck nu pÄ ikonen med 3 punkter
 8. För att avsluta, klicka pĂ„ “Ta bort” och bekrĂ€fta att du vill anvĂ€nda den hĂ€r Ă„tgĂ€rden

Detta Ă€r en process som bör anvĂ€ndas för personer som anvĂ€nder en mobiltelefon, men den fungerar Ă€ven för personer som kommer Ă„t “Google Kontakter” frĂ„n sin dator. Det Ă€r viktigt för dig att veta om detta sĂ„ att: sĂ€kerhetskopiera dina kontakterkan du sĂ€kerhetskopiera till Google Drive.

Genom att sĂ€kerhetskopiera alla telefonnummer till “Google Kontakter” och sĂ€kerhetskopiera till “Google Drive” kommer du aldrig att förlora en persons kontaktuppgifter. Dessutom, nĂ€r du vill du kan ladda ner denna sĂ€kerhetskopia kontakter för att uppdatera din lista pĂ„ din mobiltelefon.

SlÄ samman kontakter

Kontaktmixen Àr lite annorlunda dÄ den kombinerar kontakter med samma namn. Om e-postadressen eller telefonnummer Àr ett annat Àn det i annan kontakt med samma namnvad som hÀnder Àr att bÄda uppgifterna kommer att sparas i en kontakt.

Den hÀr typen av saker kommer att förhindra att du förlorar andras kontaktuppgifter. Om du vill veta hur man slÄr samman kontakter, vÀnligen notera följande tips:

 1. Öppna webblĂ€saren pĂ„ din dator eller mobiltelefon
 2. GĂ„ till webbplatsen “Google Kontakter”.
 3. Logga in med din e-postadress om det behövs
 4. GĂ„ till avsnittet “Korrigera och anslut”
 5. Se om det finns nĂ„gra kontakter som kan lĂ€nkas och gör vad som helst pĂ„ webbplatsen “Google Kontakter” sĂ€ger Ă„t dig

Det Ă€r allt som finns att göra slĂ„ samman kontakter pĂ„ google. Om det inte finns nĂ„got att rĂ€tta till i avsnittet “Korrigera och slĂ„ samman” beror det pĂ„ att du har registrerat varje kontakt pĂ„ ett ordnat sĂ€tt. Förutom att se hur kontakter tas bort och slĂ„s samman i Google, mĂ„ste du lĂ€ra dig hur du tar bort kontakter i Google Hangouts.

För att ta bort dubbletter av kontakter i Google Contacts-applikationen Àr det viktigt att ha en bra plats för de kontakter du tÀnker ta bort. Om du vill lÀra sig att ta bort kontakter som du sparat tvÄ gÄnger, notera följande underÀmne:

FrÄn applikationens sidomeny

Det Ă€r enkelt att ta bort en duplicerad kontakt i “Google Kontakter”. Du borde bara gĂ„ till appens sidofĂ€lt, leta efter avsnittet “Kombinera och rĂ€tta” och ange det. DĂ€r ser du alla dubbletter av kontakter, om de Ă€r dubblerade behöver du bara vĂ€lja dem och ta bort dem.

0 Shares