Hur tar man bort eller kopplar bort ditt Xiaomi Mi-konto för alltid?

Även om det är sant att det finns ett stort antal företag inom telefonibranschen nuförtiden, får vi inte glömma det faktum att några riktigt attraktiva kineser har anslutit sig till dessa i livet, som i fallet med Huawei eller Xiaomi.

Tja, i den här artikeln ville vi fokusera specifikt på det senare, men inte för att prata om deras enheter som erbjuder utmärkt värde för pengarna, utan snarare för att ta itu med en annan typ av problem.

Det vet vi faktiskt att använda Xiaomi terminaler Det är viktigt att ha ett Xiaomi MI-konto, vilket gör att vi kan synkronisera mycket av vår information över alla tekniska enheter vi har, vilket förbättrar vår interaktion med dem. För att använda det måste du se till att dina Xioaomi-drivrutiner är uppdaterade.

Vissa fönster för att ha en profil i Xiaomi MI är direkt relaterade till möjligheten att komma åt och konfigurera molntjänster, förutom ett stort antal specialerbjudanden gäller endast digitala medlemmar.

Nu, oavsett om du har sålt din terminal från ett kinesiskt företag eller av någon annan anledning, måste du veta att det också är möjligt att ta bort ditt Xiaomi MI-konto, och på följande rader vill vi visa dig stegen att följa för detta typ av fall.

Hur avbryter jag ett Xiaomi MI-konto permanent?

Om du vill veta hur avsluta prenumerationen från denna plattform Så du behöver veta att det är väldigt enkelt att göra detta från vilken mobil enhet som helst, oavsett om det är Xiaomi eller inte och utan problem om det är Android eller iOS. Det gäller bara att vara välinformerad och forska i ämnet.

Det viktigaste att tänka på är att när du avbokar Xiaomi messenger-konto I slutändan måste vi hålla oss till två grundläggande överväganden, nämligen att koppla bort alla enheter och sedan begära ett återkallande. Men oroa dig inte om du inte förstår, följ bara dessa steg:

 • Gå in i menyn Inställningar IOS eller Android-enhetgenom att klicka på ikonen som leder till detta avsnitt
 • Leta där efter information om konton och gå till Mitt konto
 • Leta sedan efter alternativet Stäng session och klicka på det och ange lösenordet som det frågar efter
 • Under denna tid, från webbläsaren från vilken du vill komma åt sidan
 • Du måste logga in med din e-postadress, förutom lägg till ett lösenord från ditt Xiaomi MI-konto genom att följa alla steg som anges på skärmen för att slutföra begäran om avregistrering
 • Vid något tillfälle kommer du att göras klart att denna process är oåterkallelig och du kommer att bli tillfrågad om du håller med. Det här blir sista gången du kan tänka på det, så gör det försiktigt
 • Om du är säker Radera konto välj Ja, jag vill ta bort mitt konto och all dess data permanent och välj sedan Ta bort mitt konto
 • Vid det här laget får du en kod som du måste ange i fönstret som visas på skärmen och klicka på Skicka
 • I nästa steg kan du klicka på Ta bort konto och du kommer att slutföra denna procedur

Hur tar jag bort appar på min Xiaomi-enhet?

Och om verkligen allt du vill är detta ta bort appar på din Xiaomi-enhetDu måste veta att detta är ytterligare en extremt enkel procedur som vi inte kan tappa ur sikte, den som innebär att ta några steg.

Apparna som följer med enhetsfabriken kan dock inte tas bort om du inte är Xioami root-användare.

 • Hitta appen i hålla fast vid det
 • Du kommer då att se en skräpformad ikon som kan dyka upp i en del av skärmen
 • Du måste dra ikonen från Cube-appen för att ta bort den appen

Relaterade Artiklar

Back to top button