Hur tar man bort eller avslutar prenumerationen pÄ Meetic-kontot för alltid?

0 Shares

SÀttet vi förhÄller oss till andra har förÀndrats över tid, den mest mÀrkbara förÀndringen har varit under de senaste decennierna. Utseendet pÄ datorer och digital vÀrldjag förÀndrar helt hur vi uppfattar saker.

Redan frÄn början mÀrktes det att det var en hel vÀrld av möjligheter som öppnades med hjÀlp av datorer. Till exempel hur praktiskt det har blivit att anvÀnda sina verktyg för att utföra uppgifter som tidigare var komplexa uppgifter.

Senare med Internets intÄg har denna vÀrld expanderat till nivÄer vi aldrig tÀnkt pÄ. Flödet av sÄ mycket information gjorde att vi kunde bredda vÄr kunskap pÄ ett mycket praktiskt sÀtt.

Hur kan jag ta bort eller avsluta prenumerationen pÄ Meetic-kontot för alltid?

Å andra sidan, kommunikationen har blivit mycket mer flytande, att skapa verktyg som gör att vi kan kommunicera pĂ„ ett naturligt och bekvĂ€mt sĂ€tt. Det Ă€r hĂ€r anvĂ€ndningen av sociala nĂ€tverk och applikationer som för nĂ€rvarande Ă€r ledande inom kommunikation kommer in.

DÀrifrÄn kan alla med tillgÄng till internet komma Ät olika plattformar, interagera med vÀnner eller fÄ nya vÀnner. Det bÀsta av allt Àr att kommunikationen sker i ögonblicksbild oavsett avstÄnd.

Ett helt virtuellt samhÀlle skapades dÀr vi interagerar med olika mÀnniskor, delar vÄra tankar, information och en enorm mÀngd aspekter som identifierar oss. Allt detta ledde till skapandet av plattformar som bara fokuserade pÄ vissa aspekter av vÄra liv.

MÄnga mÀnniskor som gÄr in i sociala nÀtverk gör det för detta ÀndamÄl att ha en affÀr. Av denna anledning fanns det företag som sÄg en möjlighet. Av denna anledning skapades dejtingplattformar och applikationer, inriktade pÄ att föra mÀnniskor samman med en sentimental synvinkel, till och med Facebook har tillÄtit aktiveringen av Facebook-dejtingprofilen för par, av vilka mÄnga fortfarande undrar om det Àr sÀkert.

En av dessa plattformar Àr Meeticsom i grunden Àr onlineplattformen som den erbjuder online dating tjÀnster. Etablerat 2001 och med huvudkontor i Frankrike, var det en av de banbrytande plattformarna för att erbjuda onlinedejtingtjÀnster.

PÄ sÄ sÀtt Àr det ofta sÄ att vi nÄgon gÄng bestÀmde oss för att öppna ett konto pÄ Meetic. Men av nÄgon anledning vill vi inte fortsÀtta registrera oss för denna tjÀnst dÄ den inte uppfyller vÄra förvÀntningar.

Om sÄ Àr fallet mÄste vi veta vilken metod som ska följas för att avsluta vÄrt konto. Av denna anledning kommer vi att ta reda pÄ det i den hÀr artikeln Hur kan jag avsluta prenumerationen pÄ mitt Meetic-konto? evigt.

Steg för att ta bort Meetic-konto

Det första vi behöver göra Àr att öppna vÄr betrodda webblÀsare och komma Ät vÄrt Meetic-konto frÄn den officiella webbplatsen. Vi mÄste gÄ till huvudsidan för Meetic-plattformen.

Om vi ​​vill ta bort vĂ„rt konto för alltid mĂ„ste vi gĂ„ till det övre högra hörnet pĂ„ skĂ€rmen och vĂ€lja vĂ„rt AnvĂ€ndarnamn. Alternativmenyn kommer att visas, klicka pĂ„ alternativet hĂ€r «Mitt konto / Min biljett».

Nu mĂ„ste vi gĂ„ ner med hjĂ€lp av rullningslisten som finns pĂ„ höger sida av skĂ€rmen, vi mĂ„ste gĂ„ hela vĂ€gen ner. Vi kommer att observera det sista alternativet som sĂ€ger “För att dölja din profil, klicka hĂ€r” och klicka pĂ„ den.

Återigen mĂ„ste vi sĂ€nka allt med ett mellanslag och klicka pĂ„ det sista alternativet som sĂ€ger «För att permanent avsluta ditt konto och ta bort din Meetic-profil, klicka hĂ€r». NĂ€sta steg blir att ange vĂ„r e-postadress och lösenord i fĂ€lten som ber om det, vi klickar “HĂ„ll”.

Vi kommer att fĂ„ en informationsruta som indikerar att vi avser att radera vĂ„rt konto, vi mĂ„ste klicka pĂ„ alternativet “HĂ„ll”. Slutligen bekrĂ€ftar vi genom att klicka “Radera konto”.

PÄ sÄ sÀtt kommer Meetic-kontot att raderas för alltid och vi kommer inte att kunna logga in pÄ det kontot igen. Inga irriterande meddelanden eller aviseringar kommer att visas i vÄra e-postmeddelanden pÄ Meetics webbplats.

Vi hoppas Àntligen att den hÀr artikeln hjÀlpte dig. Vi skulle Àlska att höra frÄn dig. Kunde du avsluta prenumerationen pÄ Meetic genom att följa stegen ovan? LÀmna oss ditt svar i kommentarerna.

0 Shares