Hur tar man bort Apple ID från vilken enhet som helst? Se 3 sätt

Har du någonsin glömt ditt Apple-ID-lösenord eller köpt en begagnad enhet och misslyckats med att ta bort ditt Apple-ID? Dessa situationer är normala och du kanske inte vet hur du tar bort ett Apple-ID och kan till och med stöta på vissa svårigheter när du försöker göra det. Eftersom det är normalt att be om ett lösenord, så låt oss se nedan några sätt att lösa detta problem och bli av med den andra personens Apple-ID och få full tillgång till din enhet.

I den här artikeln hittar du:

Hur man tar bort Apple ID på 3 sätt

Många tror att för att ta bort ett Apple-ID krävs att man använder betald programvara, men det finns gratis sätt att göra detta. En varning du bör veta är att betald programvara inte alltid löser ditt problem. Låt oss börja med att titta på gratislägena och sedan om du inte kan rekommenderar vi att du kontaktar rätt tjänster istället för att betala något.

1. Kontakta Apple Service

Att kontakta Apple Store kan hjälpa till att ta bort Apple-ID

Om du har glömt ditt Apple-ID-lösenord, kontakta själva Apple Care-tjänsten eller leta efter en Apple-auktoriserad serviceleverantör som kan hjälpa dig. De kommer att försöka hjälpa dig och kommer förmodligen att be om några dokument för att säkerställa att enheten tillhör dig. Utöver ovanstående kan du också försöka kontakta en Apple-butik. Följ allt du får veta så tar du bort ditt Apple-ID.

2. Kontakta den tidigare ägaren

vet hur man tar bort id apple

Om ditt fall är att du köpt någon annans enhet finns det en väldigt enkel lösning. Kontakta den tidigare ägaren och fråga efter detaljer. Om han av säkerhetsskäl inte vill skicka data, finns det ett sätt för honom att ta bort enheten från kontot. Han behöver bara följa stegen nedan.

  1. Gå till iCloud-kontot.
  2. Logga in och leta efter avsnittet Sök efter Enhet.
  3. En lista över alla anslutna enheter kommer att visas, han bör leta efter enheten han sålde dig och trycka på radera enheten.

Klar efter dessa steg kommer det att ta bort Apple ID från enheten. Starta nu om enheten och den kommer förmodligen att fungera normalt. Om dessa steg inte fungerade, försök det sista sättet.

3. Använda iTunes

itunes är den sista räddningen att hjälpa

Om du med alla alternativ inte kunde ta bort Apple-ID, finns det en funktion i iTunes som kommer att vara den sista räddningen. Låt oss se nedan hur du kan använda detta för att hjälpa dig.

  1. Öppna iTunes på din Mac eller Windows.
  2. Anslut din Apple-enhet till den med återställningsläget aktiverat.
  3. Det är väldigt enkelt att aktivera återställningsläget, men sättet att aktivera det kan vara olika för varje enhet. På iPad-enheter med hemknapp eller iPhone 6 måste du trycka på strömknappen tillsammans med hemknappen. På iPhone 7 eller iPod touch trycker du på strömknappen tillsammans med volymminusknappen. På iPhone 8-enheter och ovanför är stegen redan mer komplicerade måste du trycka på volymknapparna tillsammans med på/av-knappen.
  4. Klicka sedan på mobiltelefonikonen längst upp till vänster.
  5. Tryck på knappen i det nya fönstret som kommer att visas Att återställa.
  6. Klicka sedan på Återställ och uppdatera.
  7. Vänta tills processen har slutförts och din enhet kommer att vara helt formaterad.

Om du inte vill använda iTunes för att göra den här processen kan du använda andra program. Men de kanske inte är särskilt tillförlitliga eller kanske till och med betalas. Så var mycket försiktig.

avslutande

Tyvärr händer dessa saker mycket, och det kan vara svårt att ta bort Apple-ID. Men förhoppningsvis har du lyckats göra detta med någon av de tre metoderna vi har sett här. Har du några frågor? Har du haft några problem i processen? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button