Hur tar man bort appar – appar från iPhone med iOS? – Mycket lätt (exempel)

En av fördelarna med iPhone är att du kan ladda ner hur många applikationer du vill från sajten olika typer och funktioner. Men det kommer en tid när de är för många och tar upp mycket plats på din telefon och du måste börja ta bort dem.

Oavsett vilken iPhone du äger eller egenskaperna mellan dem, som vissa skillnader mellan iPhone XS och iPhone XR, kan du alltid ta bort föråldrade appar.

Mängden telefonminne växer för varje år. Och det beror på att användarna kräver mer minne i sitt varje dag iPhone för att bättre kunna utnyttja applikationerna.

Likaså är minnet hos en smartphone inte oändligt. Vid något tillfälle måste du ta bort appar från din iPhone när den når sin topp. Det finns tre olika metoder för att göra detta.

3 olika sätt att ta bort appar – iPhone-appar

Det finns olika sätt att ta bort en applikation från en iPhone beroende på dina aktuella behov. Ta antingen bort dem en i taget eller helt ta bort alla spår av dem från din telefon.

Ta bort applikationer direkt

Detta är den enklaste metoden om du bara vill ta bort en specifik applikation. Du behöver inte program utan några ytterligare applikationer. Detta görs direkt på iPhone.

Detta kommer att hjälpa till att rensa upp din iPhones RAM-minne på några sekunder, så att den fortfarande är perfekt för dagligt bruk.

För detta måste du hitta apparna du vill ta bort och hålla i några sekunder tills telefonen vibrerar. I det här fallet kommer ett X att visas i det övre vänstra hörnet av programikonen. Du måste trycka där.

När du gör det öppnas ett fönster på skärmen som frågar om du verkligen vill ta bort appen. Om du är säker, tryck på “Att ta bort“. Och vips, applikationen kommer inte längre att visas på din iPhone. Om du vill fortsätta med att ta bort applikationer individuellt måste du upprepa denna process för var och en.

IPhone-inställningar

Om metoden ovan inte fungerar för dig, det vill säga om efter att ha klickat på applikationen X inte visas i det övre vänstra hörnet, kan du behöva ändra inställningarna för din iPhone. Som tidigare är det inte nödvändigt att ladda ner ytterligare applikationer för att ta bort applikationen från iPhone. Du behöver bara ändra inställningarna för att kunna fortsätta med processen.

Ändå är det absolut nödvändigt att du känner till versionerna av ditt befintliga iOS-operativsystem och vilken din iPhone har. På så sätt kommer du att veta om den behöver uppdateras för att kunna hantera den efterföljande konfigurationen väl.

På smarttelefonens hemskärm måste du gå till “Prioritet“Och klicka sedan”Allmän“. Scrolla ner och hitta “BegränsningarKlicka på det. Ange sedan en fyrsiffrig PIN-kod.

Om du har glömt din PIN-kod kommer du inte att kunna komma åt den här platsen i iPhone-inställningarna. Efter att ha angett det under avsnittet “Tillåta“Aktiverar alternativet” ta bort applikationer. Så här kan du ta bort appar – iPhone-appar genom att följa metoden ovan.

Datarenare för iPhone

De ovan nämnda sätten är de enklaste ta bort applikationer iPhone. Du måste dock följa denna procedur för var och en av dem. Vilket kan vara jobbigt om du har många appar du vill ta bort.

På samma sätt är dessa metoder inte helt effektiva eftersom man använder en återställningsprogramvara kan återställas. Vilket inte rekommenderas starkt om du funderar på att sälja eller ge bort din telefon eftersom du skulle utsätta din integritet på spel.

Data Cleaner för iPhone är en applikation som permanent kan ta bort applikationer som laddats ner till din mobiltelefon. Förutom bilder, samtalslogg, meddelanden och annan information. Tack vare detta kommer du att vara säker på det applikationen kan inte återställas.

En fördel är att den även kan användas på vilken iOS-enhet som helst. Följ dessa steg för att ta bort appar permanent:

Ladda ner programmet på din dator. Anslut din iPhone till datorn och kör programmet. Välj alternativet “Ta bort raderade filer“Och vänta några sekunder tills processen är klar. Välj den säkerhetsnivå du vill ha och behöver. tryck på knappen “början” radera alla appar permanent från iPhone.

Relaterade Artiklar

Back to top button