Hur tar jag ut pengar frÄn Kwai med Nequi eller annan betalningsmetod?

0 Shares

Visste du att anvÀnda sociala nÀtverk som Kwai, kan du ha kul och generera inkomster samtidigt? Det stÀmmer, och du kan uppnÄ det bara genom att titta pÄ korta videor som delas av andra medlemmar i communityn. Dessutom, om du delar inbjudningskoder och dina vÀnner bestÀmmer sig för att gÄ med i appen, fÄr du fler belöningar. DÀrför kan detta alternativ vara en lönsam affÀrsidé som du kan göra utan att lÀmna ditt nuvarande jobb.

Det bÀsta av allt Àr att du till och med kan öppna tvÄ profiler frÄn samma mobilenhet för mer inkomst. LÄter inte det bra? Du kan ocksÄ ta ut pengar via plattformar som Nequi. Och hÀr kommer vi att förklara hela proceduren i detalj sÄ att du kan följa den utan besvÀr. Allt detta med detta digitala kort som lÄter dig göra alla utvalda uttag.

Hur konfigurerar jag Nequi för att ta emot Kwai-betalningar?

Först och frÀmst Àr det vÀldigt viktigt att du redan har Nequi-appen pÄ din mobila enhet du kan börja njuta av alla dess fördelar. Sedan mÄste du följa stegen nedan för att sÀkerstÀlla att konfigurationen perfekt matchar de parametrar som krÀvs av Kwai-applikationen för att fortsÀtta med betalningen. I vilket fall som helst, i det hÀr avsnittet anger vi hela proceduren för att inte göra misstag.

binda kortet

Om du vill anvÀnda Nequi som din Kwai-inkomstuttagsmetod Àr det första du bör göra att gÄ in pÄ Kwai-plattformen. NÀsta, du mÄste placera dig pÄ ditt konto och senare kommer du att uppskatta alternativet som sÀger Task Center. DÀrför mÄste du trycka pÄ den för att spara alla dina kortuppgifter. Genom att lÀgga till alla detaljer i detalj Àr det dÀrför lÀmpligt att ha dem till hands.

Överför pengar till ditt kort

För att överföra pengar frÄn Kwai till Nequi-kort Àr det första du behöver göra ange din profil i appen. Sedan behöver du gÄ till ditt konto och uppdragscentret för att vÀlja den uttagsmetod som passar dig bÀst och lÀgga till uppgifterna om kortet du fÄr pengarna pÄ.

PÄ sÄ sÀtt kommer din utbetalning att göras in varaktighet cirka 3 till 5 arbetsdagar. Anledning till varför du mÄste vara mycket försiktig och fortsÀtta kontrollera ditt konto för att kunna verifiera om pengarna redan finns tillgÀngliga för att börja anvÀnda dem. Observera att du inte kan ha tvÄ konton i Kwai med samma e-postadress.

Vilka Àr Kwais huvudsakliga betalningsmetoder och hur anvÀnder jag dem?

I mÄnga fall och pÄ andra plattformar Àr uttag oftast ganska komplicerade. I alla fall, i Kwai visar sig denna process vara lÀttare att genomföra i det hÀr avsnittet kommer vi att peka ut tvÄ alternativ som du kan överklaga nÀr som helst för att ta ut pengar frÄn denna applikation.

Utbetalning som telefonsaldo

En av de största fördelarna som Kwai erbjuder sina anvÀndare Àr definitivt: uttag av pengar som kommer att bli telefonens saldo för din enhet. SÀrskilt om du Àr en misstÀnkt person som av en eller annan anledning inte vill lÀmna ut dina kortuppgifter. PÄ sÄ sÀtt undviker du att lÀgga till nÄgon form av information som du föredrar att hÄlla konfidentiell.

bankkod

Å andra sidan lĂ„ter Kwai dig bestĂ€lla uttag med hjĂ€lp av bankkoder som motsvarar ditt personliga konto. SĂ„ lĂ€nge din bank accepterar internationella överföringar, sĂ„ Ă€r det inga problem med att ta ut pengar frĂ„n plattformen.

Vilka andra sÀtt kan du tjÀna pengar pÄ och du inte visste?

NÀr du börjar anvÀnda Kwai-plattformen konstant, har du flera metoder som gör att du kan generera pengar i bekvÀmligheten av ditt hem. Var dÀrför uppmÀrksam eftersom vi har listat de tre viktigaste nedan för att du ska fÄ de ekonomiska belöningarna som bara Kwai erbjuder.

Tittar pÄ film pÄ plattformen

Det Àr verkligen ett av de mest populÀra alternativen som Kwai Àr kÀnt för. Det handlar frÀmst om titta pÄ andra anvÀndares videor eller generera kontinuerliga besök tjÀna Kwai Golds, den lokala valutan för applikationen som gör att du kan konvertera virtuella pengar till riktiga pengar. Uppenbarligen, ju fler kortfilmer du ser, desto högre prispengar.

bjuda in vÀnner

LikasÄ Kwai Den har ett inbjudningssystem för tredje part att gÄ med i appen och om du fÄr alla fÄr du en belöning. Anledning till varför det Àr viktigt för dig att börja bjuda in vÀnner eller bekanta via sociala nÀtverk för att ladda ner applikationen och du kan generera ytterligare intÀkter med skickade inbjudningar.

FÄ dagliga belöningar

Ett annat bra alternativ för att öka din Kwai-inkomst Àr det dagliga belöningssystemet. Det Àr dÀrför nÀr du kommer in du kommer att uppskatta de olika bonusarna eller kistorna du kan nÄ om du anvÀnder applikationen kontinuerligt. För det mÄste du komma Ät Task Center och dÀrifrÄn hitta en liten ruta som sÀger Daily Reward. VÀl dÀr behöver du bara trycka pÄ den för att börja tjÀna dessa fantastiska belöningar.

0 Shares