Hur tar jag bort spel eller applikationer som Àr lÀnkade till mitt Facebook-konto

0 Shares

I början, för mÄnga Är sedan, nÀr vi skapade vÄrt Facebook-konto, ett av dem de största attraktionerna var onlinespel som detta sociala nÀtverk erbjuder. PÄ den tiden fanns det mÄnga företag som laddade upp sina spel till Facebook och dÀrför hittade vi hela tiden fler och fler spel av alla slag.

Med tiden minskade populariteten för dessa spel mer och mer, till den grad att stora serier av videospel helt enkelt försvann frĂ„n detta sociala nĂ€tverk övergĂ„ng till andra plattformar dĂ€r de kunde uppnĂ„ stabilitet och lönsamhet. Å andra sidan fanns det andra fall.

Medan mÄnga onlinespel och applikationer har försvunnit, har andra de bara stannade och Àn i dag finns de pÄ vÄr Facebook-profil, för Àven om det Àr fÄ av dem finns det fortfarande mÀnniskor som Àr intresserade av dessa spel. Dessutom har mÄnga barn idag tillgÄng till och kan njuta av Facebook.

En av de mycket speciella egenskaperna hos spelen pÄ detta sociala nÀtverk Àr kontinuerliga meddelanden som pekar pÄ alla möjliga saker relaterade till det. Om du precis slutade spela det finns det ingen lösning för att förhindra att dessa videospelsmeddelanden nÄr dig hela tiden.

Detta kan bli vĂ€ldigt irriterande och irriterande för alla som har glömt dessa applikationer eller spel frĂ„n detta sociala nĂ€tverk. Även vissa online-videospel skickar fortfarande aviseringar Ă€ven om vi har stĂ€ngt av dessa irriterande konstanta meddelanden.

DÀrför Àr den enda möjliga lösningen vi har att eliminera de underliggande problemen. Vad jag menar, ta bort dessa spel och applikationer permanent vÄr Facebook-profil sÄ att vi inte ser de stÀndiga meddelandena, aviseringarna och annonserna för ett spel som vi en gÄng hade tillgÄng till.

Stanna hos oss sÄ förklarar vi exakt hur man gör ta bort dessa irriterande appar och spel frÄn din profil frÄn Facebook permanent, steg för steg, utan krÄngel eller besvÀr och med fullstÀndig lÀtthet.

Hur kan jag radera spel kopplade till mitt Facebook-konto?

I vilket fall nuvarande problem och de tidigare nÀmnda nackdelarna och du Àr trött pÄ dem för att ta bort det hÀr spelet, du behöver bara följa följande punkter som vi kommer att kommentera. För att komma igÄng mÄste vi gÄ till vÄrt Facebook-konto.

VĂ€l dĂ€r vi mĂ„ste gĂ„ till alternativfĂ€ltet som visas lĂ€ngst upp till höger pĂ„ sidan, som kommer att markeras med en liten pil som pekar nedĂ„t. Efter att ha valt detta alternativ kommer du att presenteras med en differentierad meny med alternativ dĂ€r du klickar pĂ„ “Personliga instĂ€llningar” och sedan pĂ„ “InstĂ€llningar”.

Alternativmenyn visas igen, dĂ€r vi vĂ€ljer fĂ€ltet “Ansökningar och webbplatser”. Senare en lista över alla spel öppnas som vi spelade, som har gĂ„tt ut och som fortfarande Ă€r giltiga pĂ„ det sociala nĂ€tverket.

FrÄn vÄran sida vi rekommenderar att du tar bort alla spel som finns pÄ listan som systemet erbjuder, pÄ sÄ sÀtt slipper vi all form av framtida annonser eller notiser igen i vÄr profillÄda. Efter att ha gjort allt kommer vi att vara fria frÄn alla besvÀr detta kan orsaka.

Hur kan jag ta bort de applikationer som Àr lÀnkade till mitt Facebook-konto?

om du har samma problem men med appen, Oroa dig inte. Du behöver bara följa samma steg ovan.

Efter att ha gĂ„tt in i portalen dĂ€r vi kommer att se en lista över spel, kommer ocksĂ„ en lista över tidigare anvĂ€nda applikationer att visas, vi kommer bara att vĂ€lja dem, klicka pĂ„ knappen “Ta bort permanent” och det Ă€r allt. Om problemet kvarstĂ„r gĂ„ till hjĂ€lpsidan.

0 Shares