Hur tar jag bort och raderar mitt Rappi-konto för alltid? – Steg för steg (exempel)

0 Shares

Hemappar är ett bra alternativ för att slippa lämna ditt hem i dessa turbulenta tider. Men nej är alltid så bra som förväntat, vilket resulterar i mer arbete än avlastning. Det är därför dagens handledning gjordes för att du ska lära dig hur du tar bort och tar bort mitt Rappi-konto.

Poängen är att Rappi kan vara väldigt bra, men ibland har du små detaljer om det som när det läggs ihop kan bli ett större problem. Utöver det finns det nu många andra appar som fungerar på samma sätt som den här, såe det finns flera alternativ för att byta luft, som du kan få bara genom att slänga in i din webbläsare, vilka appar är bäst för att beställa hem mat?

Innan du tar bort ditt konto bör du känna till följande

Som du läser i underrubriken, innan du kan ta bort och radera mitt Rappi-konto måste du göra det ta hänsyn till några detaljer så att det inte blir någon ånger senare.

Den första är orderhistorikförlust, det vill säga alla transaktioner som gjorts sedan kontot skapades kommer att raderas. Så om du har skrivit ner något där eller behöver denna information för en faktura är det bättre att radera det innan du raderar det.

Ditt användarnamn eller profil kommer också att gå förlorat vilket betyder att alla ändringar eller ändringar som görs kommer att försvinna för alltid (allt kommer att raderas helt som om det aldrig funnits).

Följaktligen måste du ta hänsyn till att om du avser att använda Rappi igen efter att ha raderat dina uppgifter, du måste göra detta på ett helt nytt kontodär du måste gå igenom alla bekräftelseprocesser från 0.

Slutligen, och mer som en rekommendation än en varning, måste du spendera alla dina krediter eftersom RappiCreditos fungerar så att du inte kommer att kunna få tillbaka dem.

Steg-för-steg procedur för att ta bort och ta bort mitt Rappi-konto

Med det som har lästs ovan är du redan mer än så varnade för vad som kan hända om du raderar dina uppgifterså det är dags att gå vidare med stegen som låter dig veta hur du tar bort och tar bort mitt Rappi-konto?

Först och främst måste du veta att avinstallation av programmet inte kommer att radera ditt konto. Eftersom ditt konto är knutet till ditt telefonnummer och din e-postadress, raderas ingenting om du bara tar bort appen (du kommer inte ens att kunna sluta ta emot Rappis meddelanden). Om du är tydlig med detta är det dags att fortsätta med processen.

Steg nummer 1

Först se till att kontot är aktivtI det här fallet, gå till användarikonen som visas i det övre vänstra hörnet av skärmen, vilket kommer att visa alternativmenyn.

Steg nummer 2

I menyn som öppnas, klicka på alternativet “Kontoinställningar” och tryck sedan på “Radera konto“(Om du inte ser det här alternativet först, scrolla ner på skärmen och du borde hitta det).

Steg nummer 3

Slutligen, för att slutföra processen, kommer du att bli ombedd att ange användarens lösenord så att det kan göras bekräfta raderingsalternativetange lösenordet och klicka på “OK”, varefter allt kommer att slutföras och öppna det raderade kontot.

Avinstallera sedan applikationen från din mobiltelefon (du kan ladda ner den igen från PlayStore när som helst). Det är inte obligatoriskt, men du kan fortfarande göra det för att få plats. Det är i fall ditt nästa steg är att registrera dig för Uber Eats.

Och voila, med allt du har läst har du äntligen slutfört handledningen, så den första frågan Hur tar jag bort och tar bort mitt Rappi-konto? Det är helt klart nu Gå bara till din mobiltelefon och följ instruktionerna till punkt och pricka för att du ska kunna köra processen effektivt.

0 Shares