Hur tar jag bort mitt WhatsApp-konto och telefonnummer helt?

0 Shares

En av de mest anvÀnda applikationerna i vÀrlden Àr utan tvekan WhatsApp. Vid det hÀr laget kan vi alla veta vad det Àr till för, vilka bra och dÄliga saker det har, Àven om det har förbÀttrats mer och mer under mÄnaderna pÄ sistone. Jag minns fortfarande WhatsApp som du nÀstan aldrig gjorde tillÀt oss att skicka meddelanden, ljud, foton och lite annat.

Vi har för nÀrvarande en extremt komplett applikation dÀr vi inte bara kan göra det jag nÀmnde ovan, utan Àven ringa samtal och videosamtal och dÀrmed eliminera SMS och meddelanden för alltid. traditionella förbindelser.

Även om WhatsApp Ă€r en av de bĂ€sta apparna, om inte den bĂ€sta, för att hĂ„lla kontakten med vĂ„ra nĂ€ra och kĂ€ra hela tiden, det bĂ€sta av allt Ă€r förstĂ„s att vi, eftersom vi Ă€r helt gratis, kan anvĂ€nda den sĂ„ mycket vi vill. och pĂ„ ett visst sĂ€tt, hur vi Ă€n vill vad vi vill. Ă€r en stor förbĂ€ttring jĂ€mfört med för en tid sedan dĂ„ vi bara hade begrĂ€nsade texter som inte bara var begrĂ€nsade till tecken utan de var ocksĂ„ lite dyra.

i dag det kostar ingenting att skicka WhatsApp och du kan dela hundratals saker, bilder och videor, ljud och till och med ringa, allt detta Àr möjligt med en enkel applikation.

Ta bort WhatsApp-konto

Men av nÄgon anledning kanske du mÄste radera ditt WhatsApp-konto. Som jag sa, det kan finnas mÄnga anledningar, men sÀttet att ta bort ett konto Àr inte alltför komplicerat eller sÄ finns det inte mÄnga av dem, bara ett sÀtt att radera WhatsApp-kontot för alltid och pÄ nÄgra minuter kommer du att göra hela processen klar Naturligtvis, i den hÀr artikeln kommer vi att guida dig steg för steg, sÄ att du inte gÄr vilse och du kan glömma att du hade ett konto pÄ den hÀr typen av sociala nÀtverk.

Ta bort WhatsApp-konto

 • Det första vi kommer att göra Ă€r givetvis att öppna applikationen, nĂ€r vi vĂ€l har öppnat den kommer vi till menyn i det övre högra hörnet.
 • Nu mĂ„ste du gĂ„ till avsnittet InstĂ€llningar nĂ€r vi kommer dit dĂ€r det stĂ„r konto och vid det hĂ€r laget hittar vi ett alternativ som sĂ€ger Radera konto.
 • Du klickar bara pĂ„ det alternativet, anger telefonnumret och voila, kontot har raderats.

Hur kommer du att se den hÀr processen? avaktivera ditt WhatsApp-konto Faktum Àr att det Àr ganska enkelt, om du mÄste komma ihÄg att det betyder att du raderar ditt konto permanent mÄste du Äteraktivera det och chattar kommer att gÄ förlorade etc. Det Àr inte sÄ att det Àr för dramatiskt, för att sÀga dig sanningen, eftersom du har sparade kontakter trots allt pÄ din mobiltelefon eller Gmail-konto, om du vill ÄterstÀlla ditt konto senare kan du göra det.

Men pÄ det hÀr enkla sÀttet kan du gör för att radera WhatsApp-kontot snabbt och som du kommer att se tar det bara nÄgra sekunder att slutföra denna process. Hur som helst, som alltid, om du Àr osÀker, lÀmna dem gÀrna i kommentarerna lite nedan.

Alla fördelar?

Naturligtvis, trots att detta Àr en utmÀrkt tjÀnst och en applikation pÄ hög nivÄ, Àr inte alla fördelar, och som ofta Àr fallet finns det alltid tredje parter med dÄliga avsikter, vilket Àr anledningen till att sÄ mÄnga bedrÀgerier har varit utförs runt WhatsApp Àr helt enkelt otaliga, det Àr normalt att efter att ha drabbats av nÄgon form av bedrÀgeri med en app vill du inte anvÀnda den lÀngre, Àven om dess utvecklare inte Àr skyldiga eller inte har nÄgot att göra med vad som hÀnde dig, men det Àr förstÄeligt.

Dessutom kanske du vill stÀnga ditt konto eftersom du kanske inte anvÀnder ditt nummer lÀngre du har fallit offer för en bluff eller skrÀppost Àr trött pÄ digOavsett dina skÀl, i den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du ska göra för att permanent radera ditt konto.

Att övervÀga

Innan du fortsÀtter, observera att allt raderas permanent och att dina meddelanden, bilder, allt du har sÀkerhetskopierat relaterat till ditt konto WhatsApp Det kommer att raderas för alltid och kan inte ÄterstÀllas, och dina vÀnner kommer inte lÀngre att ha dig som kontakt pÄ sin agendalista, sÄ naturligtvis kommer de aldrig att kunna kommunicera med dig igen genom den hÀr appen.

Hur tar man bort ett WhatsApp-konto?

Allt du behöver göra öppnar WhatsAppdÄ mÄste du gÄ till instÀllningsmenyn och sedan gÄ till Konto och det finns ett alternativ att radera mitt konto, du mÄste ange ditt internationella nummer och sedan klicka bara pÄ Ta bort mitt konto.

Först och frÀmst, kom ihÄg att radering av ett konto Àr oÄterkalleligt, det kan inte Äteraktiveras efter radering, glöm WhatsApp-kontakter, grupper, chatthistorik och allt relaterad information.

Grunder

SjÀlvklart kan man ha mÄnga olika anledningar radera ditt WhatsApp-kontoAlla kan naturligtvis vara korrekta, men det bÀsta Àr att du försöker att inte göra det och attackera problemet frÄn en annan synvinkel. Om du har problem med spam Eller bara nÄgon stör dig, det skulle vara bÀst att blockera den personen och inte behöva ta bort WhatsApp-kontot.

Om du har fallit offer för nÄgon form av bedrÀgeri eller liknande, skulle din idealiska lösning vara att prova det frÄn och med nu, vidta försiktighetsÄtgÀrder och ladda inte ner saker frÄn lÀnkarna som inte precis Àr de officiella, dÀrför bör du vara mycket försiktig och försiktig.

DÀrför mÄste du komma ihÄg att alla problem du har kan lösas utan att ta bort ditt WhatsApp-konto, om du vill fortsÀtta vet du redan konsekvenserna som du möter det genom att eliminera det.

Hur avbryter jag ett WhatsApp-konto permanent?

Om du vill radera ditt WhatsApp-kontomÄste du göra följande steg för steg:

 • Öppna WhatsApp.
 • GĂ„ till Fler alternativ, InstĂ€llningar, Konto, Ta bort mitt konto
 • Systemet kommer att be dig ange ditt telefonnummer i fullt internationellt format och klicka pĂ„ Ta bort mitt konto
 • Vid det hĂ€r laget mĂ„ste du vĂ€lja orsaken till att du raderar kontot

Du mÄste ta hÀnsyn till att nÀr du gör detta, ta bort följande föremÄl:

 • Ditt konto
 • Din meddelandehistorik
 • Din vistelse i WhatsApp-grupper
 • SĂ€kerhetskopiera ditt innehĂ„ll till Google Drive
 • TillgĂ„ng till ditt konto efter 90 dagar
 • Dina personuppgifter delas med andra Facebook-företag

Hur tar jag bort ett WhatsApp-meddelande som skickades av misstag?

Å andra sidan, i WhatsApp har vi alternativet, om vi har Ă„ngrat det skickade meddelandet, radera det för alla eller bara för oss. Kom ihĂ„g, ja, meddelandet kommer att meddela andra anvĂ€ndare om Ă„tgĂ€rden. För detta mĂ„ste vi följa denna procedur:

 • Öppna WhatsApp och gĂ„ till chatten med meddelandet du vill radera
 • Tryck och hĂ„ll ned meddelandet. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja flera meddelanden och radera dem samtidigt
 • Tryck pĂ„ Ta bort högst upp pĂ„ skĂ€rmen med ikonen och vĂ€lj Ta bort för alla

Kom ihÄg att du bara har nÄgra minuter pÄ dig efter att du skickat meddelandet meddelande för att kunna radera detFörutom om nÄgon sÄg meddelandet innan du raderade det, Àven om det inte lÀngre visas, kommer de redan att veta vad det stÄr.

Å andra sidan, ja du vill bara ta bort meddelanden för dig sjĂ€lvFölj dessa steg:

 • Öppna WhatsApp och gĂ„ till chatten med meddelandet du vill radera
 • Tryck och hĂ„ll ned meddelandet. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja flera meddelanden och radera dem samtidigt
 • Tryck pĂ„ Ta bort högst upp pĂ„ skĂ€rmen med ikonen och vĂ€lj Ta bort Ă„t mig

Hur tar man bort WhatsApp-konversationer?

Ett annat alternativ som vi har i den hÀr typen av fall gÀller direkt radera alla konversationer. För att göra detta, följ dessa steg:

 • PĂ„ fliken Chattar, tryck och hĂ„ll ned chatten du vill ta bort
 • Alternativen och visas vĂ€lj Ta bort

Observera att om du vill ta bort en gruppchatt, först mÄste du lÀmna gruppen och först dÄ kan du radera den. PÄ det hÀr sÀttet:

 • PĂ„ fliken Chattar, tryck och hĂ„ll ned chatten du vill ta bort
 • Klicka pĂ„ Fler alternativ och gĂ„ till Avsluta
 • Upprepa sedan det första steget
 • Alternativen visas och vĂ€lj Ta bort

Om du lÄtsas radera alla chattar pÄ en gÄng sÄ att det inte finns nÄgra spÄr av dem, följ denna procedur:

 • PĂ„ fliken Chattar gĂ„r du till Fler alternativ, Chattar, Chatthistorik
 • Klicka sedan pĂ„ Ta bort alla chattar

Observera att Àven om enskilda chattar kommer att tas bort frÄn chattfliken, samt statusuppdateringar, kommer de att fortsÀtta för gruppchattar popup-fönster i Chats-flikarna Tja, du Àr fortfarande en del av dem.

Om du vill tom specifik chattmÄste du följa dessa steg:

 • PĂ„ fliken Chattar, tryck och hĂ„ll ned chatten du vill tömma
 • GĂ„ till Fler alternativ, Mer, Töm chatt, Töm

Slutligen, om du lÄtsas töm alla chattar samtidigtgör sÄ hÀr:

 • PĂ„ fliken Chattar gĂ„r du till Fler alternativ, Chattar, Chatthistorik
 • Klicka sedan pĂ„ Töm alla chattar

Hur blockerar jag mitt WhatsApp-konto om min telefon blir stulen?

om du har du har stulit din mobiltelefon eller tappat bort denUnder tiden rekommenderar vi att du följer dessa steg:

för det första ingenting blockerar SIM-kortetDet Àr lÀtt att göra om du kontaktar din mobiloperatör och ber dem att göra det. NÀr det hÀr steget har slutförts kommer alla som hittar telefonen inte att kunna verifiera WhatsApp för att ange ditt anvÀndarkonto.

DÄ finns det tvÄ möjligheter: blockera applikationen helt:

 • AnvĂ€nd ett nytt SIM-kort med samma telefonnummer för att aktivera WhatsApp pĂ„ den nya telefonen och lĂ„s den gamla
 • Skicka ett e-postmeddelande till WhatsApp som anger “stulen / förlorad telefon: vĂ€nligen inaktivera mitt konto” och lĂ€gg till grundlĂ€ggande information som telefonnummer i fullt internationellt format

Nu, utöver det, mÄste du följa nÄgra av förklaringarna WhatsApp gör i detta avseende. De hjÀlper oss att förstÄ omfattningen av beslutet att inaktivera kontot, utan blockera det som vi nyss lÀrde ut:

 • Kontot raderades inte helt
 • Dina kontakter kommer fortfarande att kunna se din profil
 • Dina kontakter kommer att kunna skicka vĂ€ntande meddelanden till dig i högst 30 dagar
 • Om du Ă„teraktiverar ditt konto innan det raderas fĂ„r du vĂ€ntande meddelanden pĂ„ din nya enhet och stannar kvar i gruppchattar
 • Om du inte Ă„teraktiverar ditt konto inom 30 dagar kommer det att raderas helt
0 Shares