Hur tar jag bort min Rust-spelare. Vad ska jag göra om jag fastnar? Stöd!

Även om det finns flera olika typer av spel som liknar Rust, har det en specifik spelupplevelse som fortsätter att locka publik i alla åldrar.

Av denna anledning växer antalet Steam-medlemmar kopplade till deras nedladdningsnummer och communityn som interagerar med denna plattform dag för dag.

Tack vare denna ständiga interaktion av användaren, var och en av spelutvecklarna har anpassat olika sätt för att underlätta denna upplevelse dessa användare, samt att förbättra den under utforskningen av Rust-kartor.

Vissa spelare behöver dock hjälp och vägledning för att göra detta för att lösa olika problem som kan uppstå genom alla situationer en karaktär kan utsättas för, det är därför det finns en artikel du läser dagens artikel.

Har du varit instängd i Rust? Detta är lösningen!

Oavsett om du framgångsrikt har nått den populära Egoland-servern eller någon annan som tillhandahålls av spelare på spanska eller ett annat språk, bör du veta att det finns lösningar för olika omständigheter.

Det är ganska vanligt befinna dig instängd i en mängd olika omständighetertill exempel kan de vara en återvändsgränd och utan resurser för att utforma utrymningsvägar.

Det kan finnas tillfällen när du utsätts för spelarpanik på en nivå som är lika med eller högre än din, och du kan inte försvara dig i en sådan situationdär du måste hitta den snabbaste och mest effektiva vägen ut.

Den automatiska elimineringen av rost är det bästa alternativet

Även om detta kan verka som en ganska drastisk strategi, visar sig vara den optimala lösningen för att undvika att fånga fiender, och till och med möjligheten att dyka upp igen vid den senast sparade punkten på plattformen.

Denna aspekt är dock inte tillgänglig eller synlig i spelgränssnittet för att undvika felval av användare som ständigt hanterar dessa alternativ.

Därför, om du riskerar att använda det här alternativet, måste du göra följande: främst, du bör veta att kommandon måste anges i konsolensom inte är något annat än chattrutan som visas i spelets gränssnitt.

På samma sätt har användarna ett alternativ tryck på F1 för att slå på experimentkonsolen inom plattformen, speciellt utformad för att mata in kommandon.

Kommandosyntax

När du öppnar kommandokonsolen på din datorskärm är allt du behöver göra ange ordet “döda” eller “självmord”och efter att ha tryckt på “Enter” dör karaktären automatiskt.

På så sätt kommer du att kunna spawn på den senast sparade platsen för din karaktäroch friheten att återutforska Rust-kartan du befinner dig på.

Andra kommandon som kan hjälpa dig när du spelar spelet

Även om det inte är så svårt som det låter att uppfylla spelets krav, föredrar många användare att använda en mängd olika kommandon och inställningar för att hjälpa till med arbetet under strid och utforskning.

Till exempel, när du väljer en karaktär har varje användare möjlighet att infoga ett “Kill”-kommando för att automatiskt aktivera en attack, med en 60-sekunders nedkylning för att använda den igen.

På samma sätt, om du vill göra ett bättre jobb med att utforska kartan, skriv om koden “Bind q framåt; sprint “till konsolen, börja springa över fältetistället för att gå i normal hastighet.

Slutligen, kommandot “Bind m attack; Anka ” attackfunktion när du hukarvilket ger användaren möjlighet att utforska och utvärdera fältet innan han attackerar en annan karaktär.

Därför är kunskap om dessa typer av kommandon och verktyg i spelet avgörande för att dess användare ska få ut det mesta av var och en av de dolda färdigheter som plattformen besitter.

Relaterade Artiklar

Back to top button