Hur tar jag bort fotoalbum som laddats upp till Facebook frÄn min mobiltelefon

0 Shares

DÄ och dÄ gÄr vi igenom albumen vi lÀgger pÄ Facebook och vi stöter pÄ gamla bilder som vi kanske inte vill lÀgga upp lÀngre. Det Àr dÀrför vi kommer att lÀra dig Hur tar jag bort fotoalbum som laddats upp till Facebook frÄn min mobiltelefon och frÄn min dator.

Det Àr inte nytt att vi dÄ och dÄ, sÀrskilt om ditt konto Àr Är gammalt, gÄr igenom alla bilder vi laddat upp och hittar gamla album som vi kanske inte vill ha lÀngre. Det kan hÀnda att bilder inte gillar dem eller Àr ögonblick som du inte vill uppleva pÄ nÄgot sÀtt.

Lyckligtvis, lÀr dig det radera fotoalbum som laddats upp till facebook frÄn min mobiltelefon Och frÄn vilken dator som helst Àr det verkligen en vÀldigt enkel process och pÄ nÄgra minuter kommer du att kunna radera alla foton och album du vill ha.

Hur tar jag bort Facebook-bilder frÄn min mobiltelefon

Trots att det kan tyckas sjÀlvklart för mÄnga. De enda bilder du kan ta bort Àr de du sjÀlv laddar upp. Det spelar ingen roll om du har blivit taggad i bilden eller om personen som laddat upp det Àr nÄgon annan. Det enda sÀttet att ta bort det Àr att be den personen att göra det.

Om du vill ta bort ett foto som du har laddat upp Àr det en vÀldigt enkel process. Det du ska göra Àr att öppna bilden du vill ha. Tryck pÄ de tre vertikala punkterna i det övre högra hörnet.

DĂ„ kommer du att se att bland alla alternativ som visas i den lilla popupen, sĂ€ger ett av dem “radera foto“Klicka bara pĂ„ alternativet och bekrĂ€fta för att ta bort fotot frĂ„n det sociala nĂ€tverket för alltid.

Är det lĂ€tt nog ta bort fotot frĂ„n Facebook? Att ta bort ett album frĂ„n ditt sociala nĂ€tverk Ă€r lika enkelt som du kan radera vad du vill pĂ„ bara nĂ„gra minuter. Du behöver bara följa stegen som vi kommenterar nedan.

Hur tar jag bort Facebook-album frÄn min mobiltelefon

  • Det första du behöver göra Ă€r att gĂ„ direkt till din profil. NĂ€r du Ă€r hĂ€r mĂ„ste du gĂ„ till “Bilder”Och börja leta efter de album du vill ta bort.
  • Efter att ha hittat nĂ€mnda album, skriv bara in det och du kommer att se att i det övre högra hörnet i Facebook-applikationen och i det nedre vĂ€nstra hörnet i Facebook Lite alternativet “Meny“.
  • Om du trycker pĂ„ det hĂ€r alternativet öppnas en popup som bara har tvĂ„ alternativ: redigera och ta bort. Efter att ha klickat pĂ„ den senare kommer en varning att visas som frĂ„gar om du Ă€r sĂ€ker pĂ„ att du vill ta bort albumet. Du bekrĂ€ftar och redo.

Hur man tar bort Facebook-album frÄn datorn

  • Det första vi ska göra Ă€r att ange vĂ„r profil genom att klicka pĂ„ vĂ„rt namn och fotoikonen som visas ovan bredvid sökfĂ€ltet.
  • Efter att ha angett vĂ„r profil gĂ„r vi till “Bilder”Omslagsbilder finns nedan.
  • Nu lĂ€ngst ner ser du tre flikar “Bilder dĂ€r det dyker upp“,”Dina foton“Y”Album“. Klicka pĂ„ det senare alternativet.
  • VĂ€lj albumet du vill ta bort och öppna det.
  • NĂ€r du öppnar den ser du att du har “Stick ut frĂ„n din profil“,”Redigera”Och kugghjulsikonen. Om du klickar pĂ„ den hĂ€r ikonen visas en liten meny.
  • Bland alternativen som visas i menyn ser du att det sista sĂ€ger “Ta bort albumet“.
  • VĂ€lj det hĂ€r alternativet, bekrĂ€fta att du verkligen vill ta bort det, och det Ă€r allt.

PÄ detta enkla sÀtt kan du radera fotoalbum som laddats upp till Facebook frÄn min mobiltelefon och dator. Det Àr en vÀldigt enkel process, och framför allt gÄr den snabbt.

0 Shares