Hur tar jag bort ett röstmeddelande som redan har skickats?

0 Shares

Utan tvekan, sociala nätverk och meddelandeprogram de var helt framgångsrika i alla samhällen.

För att de låter oss kommunicera med andra människorsom till och med kan vara en konversation mellan två eller flera personer som befinner sig i olika delar av världen.

men hur de användes av de tidigare nämnda applikationerna eller plattformarna har deras användare insett bristen på olika funktioner.

Om det är utvecklat eller implementerat i applikationen du använder kan det göra det mycket enklare några mycket vanliga behov och problem Mellan människor.

Ett tydligt exempel på detta finns i det ögonblick du skickar ditt meddelande till en specifik person av misstag eller med avsikt, och efter att ha skickat ångrar du det och vill radera det.

Tyvärr var det här alternativet inte möjligt då, men nu har olika plattformar implementerat den här funktionen i sina senaste uppdateringar, och är bland de första att utveckla funktionen radera meddelandet var whatsapp.

Hur lång tid har jag på mig att radera ett skickat meddelande?

En funktion som utan tvekan tjänar WhatsApp-användare mycket är att ha tillstånd om de skickar ett meddelande som inte var för någon eller bara inte var vad vi ville säga vid den tiden. vi kan ta bort det.

Den här funktionen hittades på ett mycket primitivt sätt när WhatsApp släppte en uppdatering som innehöll den här funktionen eftersom det var helt enkelt du hade 7 minuter på dig att radera den chatten eller gruppen du skickade meddelandet till.

I alla fall, denna tid har ökats när uppdateringen går ut.

Från och med nu, om du har skickat ett meddelande till konversationen och vill radera det, du har en timme och åtta minuter på dig för att kunna radera det, även om exakt WhatsApp uttryckte det som 4096 sekunders tid.

På samma sätt, om din prioritet är att få detta meddelande att försvinna innan någon hör det, det idealiska vore att ta bort det så snart som möjligt.

Även om efter att ha raderat meddelandet, det kommer fortfarande att finnas ett meddelande att meddelandet har raderats så att en annan person eller grupp av personer du är på ska veta att du har raderat meddelandet.

Vissa kan vara intresserade och fråga vad du raderade, var dock inte uppmärksam och bara Säg att det var ett misstag

Kanske kommer WhatsApp att slås på en dag för att uppdatera det, en funktion som liknar den i Telegram-appen, där om du väljer att radera ett meddelande har du 48 timmar på dig att radera det, och på samma sätt, när det väl raderats, kommer det inte att finnas några bevis på att du har raderat meddelandet.

Hur man tar bort eller tar bort ett meddelande på WhatsApp

WhatsApp är en av de mest populära meddelandeapplikationerna och används mest av användare runt om i världen.

Så, räkna med ett ungefärligt antal 2 miljarder aktiva användare på sina plattformar som under hela sin livstid har lyckats skapa olika innovativa funktioner som kan förbättra användarupplevelsen.

En av dem är radera meddelanden i konversationer eller grupper, vilket gör att användaren kan radera ett meddelande som skickades inom 4096 sekunder, vilket också innebär en timme och åtta minuter.

Så du kan radera meddelandet du skickade och därmed kunna undvika eventuell pinsamhet inför den man brukar prata med eller gruppen man är i

Det är verkligen lätt att utföra den här funktionen, du behöver bara ha WhatsApp installerat på din enhet och konfigurerat på den så att du kan radera WhatsApp-meddelande följ nästa steg

Ta bort WhatsApp-meddelanden

  1. Det första du bör göra är att öppna appen och sedan gå in i chatten eller gruppen dit du skickade meddelandet du vill radera
  2. Välj sedan meddelandet du vill ta bort för att göra så länge tryck på det och om du loggade in på WhatsApp Web från din dator måste du högerklicka på det för att komma åt fler alternativ
  3. Bland alternativen i meddelandet, välj det som säger “Radera meddelande för alla”så att meddelandet raderas och inte kan läsas av någon (observera att detta alternativ endast kan utföras om meddelandet inte har överskridit 4096 sekunder)
  4. Om du bara vill ta bort meddelandet för dig själv, klicka “Radera endast för mig” för att förhindra att meddelandet visas i konversationen (genom att välja det här alternativet kommer meddelandet bara att raderas från din chatt, men den andra personen eller andra medlemmar i gruppen kommer fortfarande att kunna se det)

Hur man tar bort ett röstmeddelande på WhatsApp

WhatsApp röst- eller ljudmeddelanden är ett utmärkt alternativ om användaren har problem och inte vill skriva meddelanden med enhetens tangentbord eller när han använder en handsfree-enhet.

Du måste bara spela in ett meddelande så att det skickas till den andra personen eller till en grupp på WhatsApp och sedan kan lyssna på det, bör det noteras att detta meddelande också kan snabbas upp med vissa applikationer

Men ibland görs vissa misstag eller misstag också när du skickar dessa röstmeddelanden, så vi kommer att lära dig nedan hur man tar bort röst- eller ljudmeddelanden från WhatsApp

  1. För att börja radera röst- eller ljudmeddelanden på WhatsApp måste du gå in i applikationen med din mobila enhet eller dator
  2. Gå sedan till konversationen eller gruppen som har röstmeddelandet du vill radera.
  3. Välj det genom att hålla det eller högerklicka på det för att komma åt fler alternativ
  4. Klicka på ett alternativ “Ta bort för alla” så att han blir eliminerad och inte hörd av någon
  5. Du kan också ta bort det själv genom att välja alternativet “Ta bort den åt mig”

Hur tar man enkelt bort röstmeddelanden som skickas på WhatsApp?

Även om du vet att du har en timme på dig att radera meddelanden i en WhatsApp-konversation, du kanske fortfarande har tvivel.

Ett av dem kan till exempel vara röstmeddelanden i applikationen Kan jag ta bort ett röstmemo? Är ett röstmemo giltigt samtidigt? Följ den här artikeln för att ta reda på hur.

Ta bort ljudfiler som skickats i WhatsApp-grupper

Svaret är ja du kan faktiskt ta bort röstmemot skickas för chatt eller WhatsApp-konversation.

I alla fall, vi måste vara lika försiktiga För om vi inte är uppmärksamma när vi vill ta bort det här oönskade röstmeddelandet, kan personen som du skickade det här röstmeddelandet till eller gruppen som du skickade meddelandet till redan hör det.

Det är mer synligt i en individuell chatt är medvetna om huruvida de hörde det eller inte eftersom bollen som finns i röstmemotet som indikerar när vi hör kan ändra färg när personen inte har hört meddelandet förblir grå men å andra sidan när personen har hört röstmemotet, blir det blå.

Men gruppchatt, det fungerar inte på samma sätt När röstmemobollen blir blå är det detta som händer när alla som tillhör WhatsApp-gruppen har hört lappen, även om bollen fortfarande är grå betyder det inte precis att ingen har hört den.

På samma sätt, oroa dig inte eftersom det finns ett sätt att se till att du blir hörd röstmemo och av vem det hördes.

För detta måste vi gå till WhatsApp-gruppchatten som vi skickade anteckningen till, nästa sak vi behöver göra är att trycka och hålla på den här röstanteckningen.

Vi kommer att se att när den hålls nedtryckt kommer några alternativ att dyka upp ovan, bland dem kommer vi att se en av cirka tre prickar, här kommer vi att trycka och vi kommer att ha Alternativen “Information” och “Dela”.

I det här fallet kommer vi att gå till “Information” och sedan kommer WhatsApp att visa oss ett fönster som heter “Information om meddelandet”.

Här kan vi se när vårt röstmemo levererades till gruppen, vilken tid det uppmärksammades av några medlemmar och slutligen Vi kommer att kunna se varför medlemmarna i gruppen återskapade anteckningen.

Om som tur är för oss har en ton inte spelats eller setts av några medlemmar i gruppen, det är vår tid att torka det röstmemo och att ta bort det är en mycket enkel process.

För att göra detta kommer vi att trycka på röstmemot igen och vi kommer att se att i alternativen ovan hittar vi en papperskorgen ikon.

Vi klickar på det och vi kommer att se ett minifönster som frågar om vi är säkra på att ta bort det här meddelandet, där vi kommer att se alternativ som ‘Radera åt mig’, ‘Avbryt’ och Ta bort för alla.

Det senare alternativet är det vi behöver trycka snabbt på, därav röstmemot ingen duplicerar det Ingen av gruppmedlemmarna kommer att förstå vad du menar ändå.

0 Shares