Hur tar jag bort ett filter från min Instagram-berättelse? – Hantera dem enkelt

0 Shares

Instagram-filter har blivit ett måste för att lägga till en touch av originalitet till de ögonblick du vill dela i dina berättelser. Men ibland, några av dessa filter är omodernteller så vill du inte använda dem längre; så det blir absolut nödvändigt att eliminera dem. Om du följer rätt procedur kommer du att kunna ta bort och hantera Instagram-filter utan olägenhet.

Vad ska man göra för att dölja filternamn från Instagram Stories?

Om du vill ta ett foto med Instagram-filter, vare sig det är ett foto eller en video, och dela det omedelbart; du ska veta att du inte kommer att kunna göra detta. Eftersom processen att dölja filternamnet involverar några mer specifika steg. Först och främst måste du gå till avsnittet “Din berättelse” på plattformen och välja det filter du vill använda.

När du har tagit ett foto eller spelat in en video väljer du ikonen markerad med en pil som pekar nedåt. Detta är ett alternativ för att spara objektet som du fångade med filtret på din enhet; kommer inte att innehålla namnet på effekten som används. Senare, du måste gå till ditt galleri på enheten och välj objektet du tidigare fångat.

Nu måste du välja delningsalternativet och sedan rutan som motsvarar “Story” från Instagram. Slutligen måste du göra inställningar för allmänheten som kommer att kunna komma åt berättelsen och välj “Dela” för att lägga upp den i deras berättelser. Således, trots användningen av ett filter, effektnamnet kommer inte att visas i dina berättelser.

Hur tar man bort filter som visas i Instagram Stories?

Instagram-plattformen låter dig eliminera alla filter som är tillgängliga i dina sociala nätverksberättelser. Oavsett om det är de du har angett som en av dina favoriter samt de som appen föreslår att du ska använda i dina berättelser. För att göra detta, först du måste gå in på Instagram-plattformen och gå till avsnittet “Din historik” och välj sedan alternativet som identifieras som “Kamera”.

Där öppnas enhetens främre kamera som standard, du måste gå till botten av fönstret. Du kommer att märka att de sparade filtren visas till vänster om fångstknappen; medan de som föreslås av appen finns till höger.

När du hittar filtret du vill ta bort från Instagram-berättelsen måste du välja det och trycka på dess namn; hittas under fånga-knappen. Detta tar dig till en meny med individuella filteralternativ, markera rutan markerad som “Radera effekt”. Detta tar bort filtret från Instagram-berättelsesektionen.

Hur kan du vara säker på att dina filter har tagits bort?

Ibland har plattformen fel i att utföra de kommandon du begärde. Så filtret du har valt att ta bort kan fortfarande vara tillgängligt även efter att proceduren har utförts korrekt.

Rensa appens cache

Genom att rensa Instagrams cache kan du se till att filtret du tog bort från dina berättelser har tagits bort ordentligt. Eftersom detta kommer att återställa cachen, och alla sparade filterdata kommer att raderas. Det första steget för att rensa Instagram-cache på din mobil, om du använder en Android-mobil, kommer att gå till appen “Inställningar” på din enhet.

Efter att ha angett måste du gå till avsnittet “Applikationer” och välja Instagram-applikationen, du kan använda sökfältet för att hitta det snabbare. Där måste du kryssa i rutan “Lagring” för att slutligen tryck på alternativet som heter “Rensa Application Cache Data”.

Denna procedur kommer att få enheten att radera Instagram-data som sparats på enheten. Observera att du inte kommer att kunna ta bort Instagram-cachen från din iPhone.

Startar om programmet

För att starta om Instagram utan att helt behöva avinstallera applikationen från din mobiltelefon behöver du komma åt din enhets “Inställningar”. Där måste du välja fältet “Applications” och sedan välja Instagram-applikationen som du har installerat.

När du är i det här avsnittet, Du måste välja alternativet som identifieras som “Force Stop” o “Stoppa ansökan”; Detta beror på vilken version av Android du använder.

Denna procedur tvingar programmet att sluta köras i bakgrunden. Du måste gå tillbaka till Instagram för att aktivera appen och njuta av dess plattform.

Om du vill starta om programmet på din iPhone, observera att du inte kommer att kunna utföra åtgärden. Om inte, då inställningarna iOS uppmanar dig omedelbart att avinstallera appen. Om du inte vill avinstallera den kan du prova att starta om enheten för att eliminera alla kommandon som förhindrar att filtret tas bort ordentligt.

Hur hanteras Instagram-berättelsefilter?

Det första steget du måste ta för att uppnå lägg till eller ta bort nya filter i avsnittet “Din historik”. Instagram går till det här avsnittet efter att ha loggat in på plattformen. Där kommer du att ha en serie filter som är trendiga till höger om fångstknappen.

Du kommer att kunna spara Instagram-föreslagna filter på ditt konto för att använda i berättelser; genom att välja lägg till-ikonen som visas under fånga-knappen efter att ha valt ett specifikt filter. Nu kommer filtren du använde den här metoden på att visas på vänster sida av historikknappen.

På samma sätt, om du flyttar alla filter åt vänster, du kan komma åt sökverktyget. Det här alternativet tar dig till ett filtergalleri där du kan lägga till det du föredrar till standard i berättelser. För att eliminera dem måste du följa den process som vi angav tidigare för att ta bort filtren.

0 Shares