Hur tar jag bort en video frÄn min YouTube-kanal frÄn min mobiltelefon? (Exempel)

0 Shares

Om du vill ta bort eller ta bort en video eller frÄn ditt YouTube-konto rekommenderar vi att du lÀser följande guide eftersom vi kommer att prata om det Hur tar jag bort en video frÄn min YouTube-kanal frÄn min mobil?

Varför radera videor frÄn en YouTube-kanal?

Dagens samhÀlle Àr allt mer nedsÀnkt i vÀrlden av Internet och sociala mediaDÀrför Àr det ett utrymme dÀr mÄnga försiktighetsÄtgÀrder bör vidtas. I alla fall gjorde mÄnga nybörjare misstag nÀr de var online.

Med det i Ätanke Àr det bÀst att konfigurera dina YouTube-kanalalternativ. Du kan börja med att ta bort de videor, innehÄll eller material som kan skada oss pÄ nÄgot sÀtt, vilket ocksÄ hÀnder med YouTube-kanaler. YouTube tillÄter oss att ladda upp videoinnehÄll, men i vissa fall sÄdant innehÄll mÄste tas bort.

Av denna anledning har vi förberett en guide dÀr du lÀr dig hur du tar bort en video frÄn en YouTube-kanal med hjÀlp av en mobiltelefon. Ta bort den videon som du vill ta bort av nÄgon anledning permanent.

Hur tar jag bort en video frÄn min YouTube-kanal frÄn min mobil?

Det finns flera anledningar till varför det Àr nödvÀndigt att ta bort en video frÄn en YouTube-kanal, i alla fall, oavsett orsakerna, vill vi berÀtta att du kan anvÀnda en annan borttagningsmetoder slutligen videor frÄn din kanal.

Ta bort video frÄn din YouTube-kanal med den officiella appen

Det mest rekommenderade sÀttet att ta bort en YouTube-kanalvideo frÄn din mobil Àr utan tvekan att anvÀnda plattformens officiella app. Denna app Àr mycket enkel att ladda ner frÄn iPhone och Android appbutiker.

NÀr du har rÀtt applikation kan du starta videoraderingsprocessen, det Àr ganska enkelt vilket du kan göra inom nÄgra minuter. I vilket fall som helst, om du Àr osÀker pÄ proceduren, Àr det bÀst att lÀsa den hÀr guiden noggrant.

 1. Det första du bör göra Àr att gÄ till den officiella YouTube-appen.
 2. NĂ€r du Ă€r dĂ€r klickar du pĂ„ ett avsnitt “Bibliotek”, dĂ€r all data som Ă€r relaterad till anvĂ€ndningen av ditt YouTube-konto finns.
 3. I det hĂ€r avsnittet bör du hitta “Dina filmer”, ett utrymme dĂ€r alla videor du har laddat upp till YouTube lagras.
 4. VĂ€lj videon du vill ta bort och klicka pĂ„ de tre vertikala prickarna pĂ„ höger sida av videon. HĂ€r ser du ett alternativ “Radera”, allt du behöver göra Ă€r att klicka pĂ„ det hĂ€r alternativet, efter det kommer videon att raderas korrekt.

Ta bort en video frÄn din YouTube-kanal frÄn din mobil med din webblÀsare

Ett annat sÀtt att korrekt ta bort en video frÄn YouTube Àr att anvÀnda din webblÀsare. Detta Àr ett av de bÀsta valfria Àmnena om du inte har den officiella appen för plattformen nedladdad pÄ din mobila enhet. Dessutom kan du ladda upp en videofil för att ersÀtta den befintliga om det behövs.

Fil proceduren för borttagning av video Att anvÀnda webblÀsaren Àr ganska enkelt, du kan ocksÄ göra det frÄn vilken enhet som helst, oavsett om det Àr en mobiltelefon, dator, bÀrbar dator eller surfplatta. LÀs informationen nedan noggrant för att lÀra dig hur du tar bort en video frÄn en kanal med din webblÀsare.

 1. Öppna den webblĂ€sare du vĂ€ljer och gĂ„ till den officiella YouTube-webbplatsen.
 2. GĂ„ till det övre högra hörnet och klicka pĂ„ ditt anvĂ€ndarnamn. GĂ„ nu till avsnittet “Din kanal”, dĂ€r all information relaterad till dina videor visas.
 3. HĂ€r hittar du alternativet “Anpassa kanal”, tryck dĂ€r.
  Klicka pĂ„ ett alternativ “Filmer”, ett utrymme dĂ€r alla videor som laddats upp till plattformen kommer att visas. VĂ€lj den du vill ta bort.
 4. Videon kommer att visas pĂ„ skĂ€rmen, klicka pĂ„ “Redigera video” och vĂ€nta tills YouTube Studio laddas.
 5. I det hĂ€r alternativet bör du hitta “Radera video”, tryck bara dĂ€r och följ instruktionerna som anges av plattformen.
0 Shares