Hur tar jag bort en röst på min Kindle Fire-surfplatta? – Tillgänglighetsfunktion

0 Shares

Kindle Fire-surfplattor har tusentals användare runt om i världen som föredrar dem framför andra typer av enheter som fungerar på liknande sätt. Detta beror på de utmärkta funktioner som denna digitala enhet har och där användaren, du kan använda många anpassningsalternativ på ditt systemtill exempel att förhindra automatisk uppspelning av video för att säkerställa en trevligare användarupplevelse.

Du kan också redigera filer i PDF eller helt enkelt anpassa hur dina röstkommandon fungerar. De är verkligen användbara för att göra din Kindle Fire lättare att använda eller hjälpa synskadade. Du kan dock inaktivera dem utan större besvär tack vare de tips och tricks som vi kommer att prata om i den här artikeln.

Var finns röstmeddelandena på dessa Fire-enheter?

Kindle Fire surfplatta funktion alla typer av funktioner relaterade till operativsystemet och dessa kan anpassas till varje användares personliga preferenser. Vid störande ljud kan du stänga av dem i läget Tyst tid. Samtidigt kan röststyrning också modifieras med hjälp av konfigurationsalternativ. Och det är att det här alternativet kallas Voice View, och det är perfekt att lära känna innehållet med din röst.

Dessutom finns den högst upp på skärmen och du kan komma åt den svep nedåt för att visa inställningarna konfiguration, det vill säga meddelandeskärmen, som också visar sig vara mycket användbar. Här kan du bestämma om du vill att funktionen ska aktiveras eller inaktiveras beroende på dina preferenser.

Hur stänger jag av VoiceView på Kindle Fire-surfplattor?

Efter att ha aktiverat läget Skärmläsare på Kindle Fire-surfplattan eller röstmeddelandena, kan du gå till inställningar eller meddelandefältet för att stänga av det. Speciellt om den här funktionen stör dig eller orsakar dig betydande besvär. På samma sätt finns det olika sätt att framgångsrikt slutföra denna uppgift och i det här avsnittet kommer vi att berätta allt om det.

Lär dig hur du inaktiverar den här funktionen från OSD-menyn

När skärmläsarläget är på och du vill inaktivera det är det första du behöver göra att komma åt startskärmen. Då måste du svepa toppen av skärmen med alla tre fingrar för att visa meddelandefönstret. Nu kommer du att se att din skärmläsare är aktiverad och du måste dubbelklicka på dess ikon för att inaktivera den.

Vad kan jag göra om jag har svårt att komma åt dessa alternativ?

För sin del finns det ett annat alternativ som du kan omsätta i praktiken om du har problem med processen som beskrivs ovan. Så du måste gå till din Kindles startskärm och sedan fortsätt navigera tills du hittar fönstret Inställningar och konfiguration. Där ser du många alternativ, men du måste välja den som säger Tillgänglighet och sedan gå till Skärmläsare.

Då måste du gör ett dubbeltryck så att detta alternativ avaktiveras och sedan måste du trycka utanför skärmen genom att dubbelklicka igen men den här gången utanför ramen. Det vill säga i någon annan del av skärmen så att ändringarna sparas ordentligt i systemet.

Kan jag styra VoiceView från en skärmläsare om det behövs?

Om du vill inaktivera Voice View på din Kindle Fire-surfplatta följer du stegen ovan. Fast du borde veta det också du kan aktivera eller styra den med en skärmläsare om du behöver det. För att göra detta kan du prova två extremt enkla alternativ att göra.

Det första är att hålla ned strömknappen i några sekunder tills du hör ljudaviseringen som kommer att berätta för dig Voice View har aktiverats utan problem. Det andra alternativet är att lägga fingrarna på skärmen i några sekunder tills du ser att den här funktionen är korrekt aktiverad.

0 Shares