Hur tar jag bort en bakgrund i Pixlr-redigeraren? – Anpassa det enkelt

0 Shares

Att ta bort bakgrunden från ett foto är en av de vanligaste uppgifterna som professionella eller amatörgrafiska designers måste utföra. Upprepade gånger, för att utföra ett mindre ingrepp eller enkel retuschering, är det nödvändigt att radera bakgrunden på bilden.

Vi brukar tycka att det är en mycket komplex uppgift, som kräver mjukvara som är svår att installera och komplicerad att använda, men sanningen är att det idag finns olika onlineplattformar som låter dig uppnå detta mål snabbt och gratis, idag kommer vi att fokusera på Pixlr-redigerare.

Hur tar jag bort en bakgrund i Pixlr Editor?

Om du är intresserad av att prova en bildredigerare som låter dig justera färger, effekter, ändra storlek, lägga till iögonfallande text och onlineeffekter med Pixlr. Du kommer att få det snabbt. Fördelen med att kunna komma åt hela denna funktionsuppsättning från en webbläsare är att till och med utan att ha en dator med maximal kapacitetuppnå professionella redigeringar.

Naturligtvis spelar din kreativa förmåga och din känsla för detaljer en nyckelroll i allt ditt fotoretuscheringsarbete, men utan tvekan en bra programvara som har smarta verktyg som hjälper dig med processen förenklar arbetet avsevärt.

Detta uppnår du just tack vare Pixlr Editor, som, även utan att installera det som ett program på din dator, låter dig komma åt mycket användbara funktioner från sin onlineversion. Som ta bort bakgrund från fototOavsett dess egenskaper, med lite övning kommer du att uppnå det snabbare och snabbare.

med en trollstav

Det första verktyget vi kommer att använda idag är ett trollspö som låter dig med några klick och några sekunder ta bort bakgrunden på bilden helt. Det här verktyget fungerar ganska exakt på enfärgade bakgrundsbilder, men det finns några steg du måste ta innan du kommer dit:

  • Gå först till den officiella Pixlr Editor-webbplatsen och välj sedan “Pixlr Editor” genom att klicka på “Starta app”.
  • På skärmen ser du olika alternativ för att importera bilden för redigering, detta kan vara från en URL, från Pixlr-biblioteket eller från din dator, välj den som passar för att fortsätta.
  • Efter att ha importerat bilden till redigeraren låser du upp lagret i den högra rutan genom att dubbelklicka på låssymbolen tills en bock visas.
  • Nästa sak är att välja trollstavsverktyget i den vänstra panelen, med dess hjälp kommer toleransmodifieringsalternativet på det översta bandet att aktiveras, en bra siffra 50, för på detta sätt kommer det bara att samla in en liknande ton i det valda avsnittet .
  • Du kan nu klicka på området av bakgrunden som ska tas bort och se hur “magi” väljs alla intilliggande toner.
  • För att slutföra raderingen måste du trycka på “DEL”-tangenten på ditt tangentbord för att välja om alla “CTRL + E”-bilder. Så här kommer din bild att se ut utan bakgrund.

Använda duken

Om du tycker att det här verktyget är mycket användbart vid det här laget, tveka inte att ladda ner pixlr från dess officiella webbplats eftersom du kommer att hitta massor av funktioner för att få ut det bästa av det. Det finns till exempel inget sätt att ta bort bakgrunden på en bild, ett annat sätt att uppnå det är:

  • Från den officiella webbplatsen för Pixlr-redaktören i ladda bild för redigering.
  • Välj “Klipp ut” i den högra rutan och välj där verktyget “Klipp ut” med en penselsymbol.
  • Ändra storleken och jämnheten när du känner dig mer bekväm och börja radera bakgrunden på bilden, du får det genom att klicka och hålla nere regionerna som ska raderas.

Vad ska man göra för att ta bort den vita bakgrunden i denna bildredigerare?

Du lyckades visa Pixlras fantastiska funktioner för borttagning av bakgrund, även om du kanske också borde veta att du kan lägga till glittertext eller bokstäver online med Pixlra för att skapa mycket mer tilltalande grafiska element.

Sammanfattningsvis, genom att använda en kombination av en trollstav och en duk, kommer du att kunna eliminera alla bakgrunder av en eller flera färger i dina målningar. Se bara till att zooma in och gå närmare kanten för att kontrollera att du har lyckats radera alla oönskade spår och att din poäng är exceptionellt ren.

Hur sparar man en bild med borttagen bakgrund i Pixlr Editor?

Du kommer att märka att när du undertrycker bakgrunden i en bild kan du se rutor i olika gråtoner, vilket exakt indikerar att dessa områden är tomma. Du kan också lägga till en vattenstämpel till några bilder med Pixlr Editor innan du avslutar för att se till att du skyddar ditt fotos författare.

Den sista fasen av redigeringen slutar logiskt med exporten av den bearbetade bilden. För att göra detta måste du klicka på knappen “Spara”, ett fönster visas omedelbart där du måste välja “PNG” som filtyp och ge den ett namn, klicka sedan på “Ladda ner” för att spara den på din dator.

Varför visas bakgrunden fortfarande när jag exporterar en bild i Pixlr Editor?

Anta att anledningen till att du vill ta bort bakgrunden från en bild är att lägga den ovanpå ett annat foto, men när du försöker kommer du att märka att den egentligen inte är utan bakgrund, så det ser hemskt ut på den andra.

Detta beror på något fel i redigerings- eller sparprocessen, i själva verket är det vanligaste felet: blanda ihop utdataformatet genom att sätta “JPG”. Det är absolut nödvändigt att exportera bilden som “PNG” för att uppskatta arbetet med att ta bort bakgrunden.

0 Shares