Hur tar jag bort eller tar bort mitt Facebook-telefonnummer från min mobil eller dator?

Facebook är ett av de mest populära och viktigaste sociala nätverken som finns idag, där du kan skapa ett delat album, dela från din profil, foton, information, meddelanden, audiovisuellt innehåll eller videor, med familj och vänner som läggs till dina “Vänner”. lista” ” baserat på ditt kontos sekretess.

Nuförtiden är det extremt enkelt att skapa ett Facebook-konto från en mobiltelefon eller dator. Detta sociala nätverk kan användas för personliga och professionella ändamål. Även om du vill sälja eller köpa något kan du göra det genom att ladda ner och installera Facebook Marketplace. Oavsett ditt syfte rekommenderar vi att du använder det vidta vissa försiktighetsåtgärder speciellt när det kommer till personliga konton.

Under de senaste åren har vi observerat olika skillnader i deras integritetspolicy, vilket har fått många användare att ifrågasätta säkerheten med att posta på detta sociala nätverk. Och faktum är att när vi pratar om säkerhet så letar alla efter ett sätt att var 100% säker på dessa viktiga plattformar.

Observera att genom att följa vissa minimiriktlinjer är det möjligt att publicera utan att det påverkar datasäkerheten. Att nu ha ett telefonnummer på ditt konto är mycket användbart av säkerhetsskäl. Men vi vet alla vid det här laget att det här telefonnumret också används för andra saker som att visa annonser som denna om du vill radera den, det är ganska förståeligt.

I den här artikeln kommer vi att förklara hur du tar bort eller tar bort ditt telefonnummer från Facebook antingen från en dator eller från en mobiltelefon på ett enkelt steg-för-steg sätt.

Hur tar man bort ditt Facebook-telefonnummer från din mobil?

Det första du bör göra är förstås öppna appen och sedan måste du gå in i konfigurationssektionen. För att göra detta måste du klicka på ikonen längst upp som är tre horisontella linjer.

Menyn öppnas och här måste du leta efter alternativet “Inställningar och integritet“. Nya alternativ öppnas, och nästa sak att göra är att trycka där det står “Bindande“.

I det här nya avsnittet, vad du bör göra är att trycka på det första alternativet “Personlig information“I det här avsnittet kommer du att kunna ändra vissa privata data som är värda att granska.

Här kommer du att se exakt vad jag nämnde tidigare. Ditt telefonnummer finns bland de olika personuppgifterna, såsom namn, e-postadress m.m. Nu tryck på den.

Där det står “Aktuella telefonnummer“Det exakta antalet eller de nummer du länkade till ditt konto visas. Vad du ska göra är att trycka på utrymmet där det står Ta bort så att du kan radera det numret.

Facebook ber dig sedan bekräfta din identitet för att permanent radera den. Här måste du ange ditt lösenord för att kunna uppnå det och därmed redan ditt telefonnummer kommer att tas bort från nätverket Social.

Koppla bort Facebook-telefonnumret från datorn

Nu ska vi se det från datorn. Det här är varför gå online från Facebook.com och sedan måste du klicka på datumikonen i det övre högra hörnet.

En meny visas och du måste rulla ner till botten av den för att klicka där det står “Bindande“.

Efter det kommer en ny sektion att dyka upp med en kolumn till vänster med många alternativ. Vi är intresserade av den som säger “mobilKlicka på det.

Du kan se här Mobil konfiguration och nedanför visas “Dina telefonnummer“. Det återstår bara att klicka där det står Radera, en popup kommer upp som frågar om du verkligen vill radera numret i fråga. Så du måste trycka på den blå knappen som säger “Ta bort telefonen“Och redo.

Innan det avslutas kommer det att be dig bekräfta din identitet, bekräfta att du verkligen är ägaren till kontot, och för det behöver du bara ange ditt kontolösenord för att kunna radera ditt facebooknummer permanent.

Relaterade Artiklar

Back to top button